Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор
Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
-
erkins007
Member
учитывая что щас у всех компаний ИИ истерия я никакой софт сразу не ставлю без критической необходимостиSanьka: ↑ 09.09.2026 16:12Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
-
Artem_M
Member
Я щось пропустив? Коли там DLSS чи RTX прикрутили?: а також інших ігор із підтримкою DLSS та RTX-технологій, зокрема ... PUBG...
-
yariksom
Member
Про емпіричний метод знаєш?Sanьka: ↑ 09.09.2026 16:12Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
-
doc-oc
Member
Я уже про 007 и забыл, а они только драйвер с оптимизациями выкатывают 
-
Shepard1985
Member
От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Як це позначиться на продажах консолей?
-
Artem_M
Member
Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
-
warp37
Member
А вони привчені до високих стандартів графіки і витрат на це $1000 раз в 3-4 роки? Це ми, пекарі - специфічна каста, що не встигла купити нову відеокарту, а вже готує гроші на майбутню.Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
На консолях купив і граєш.
Хочеш елітну консоль - збирай коробку з топовою відеокартою, великий телевізор і геймпад. Буде ультимативна ігрова платформа зі зручністю консолі і ПК-графікою (сам так і зробив). Але ціна відповідна.
-
Геральт
Active Member
Нативний DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHDArtem_M: ↑ 09.09.2026 16:34 Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
-
denizen
Member
Про швидкодію DLSS5 ще зарано говорити, найближчим часом буде перехід до NVFP4, бо зараз він реалізовний на FP8.
Перехід на NVFP4 зменьшить вимоги до об'єму пам'яті та її швидкодії десь навпів, при цьому швидкість обробки тензорними ядрами збільшиться десь 2x ... 3x.
Така оптимізація сама по собі потенційно збільшить FPS до 2х при використанні DLSS 5.
Перехід на NVFP4 зменьшить вимоги до об'єму пам'яті та її швидкодії десь навпів, при цьому швидкість обробки тензорними ядрами збільшиться десь 2x ... 3x.
Така оптимізація сама по собі потенційно збільшить FPS до 2х при використанні DLSS 5.
-
_Andrik_
Member
Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
-
warp37
Member
Це де в 2K чотирьохкратна посадка? Я більше 66% у 4K не бачив - та й там 150 проти 50, що в обох випадках - нормальний перфоманс.Геральт: ↑ 09.09.2026 16:53Нативний DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHDArtem_M: ↑ 09.09.2026 16:34 Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?![]()
А в 2K з DLSS 5 фреймрейт на 90% вище, ніж у 4K.
Звичайно, можна і Max Payne прогнати - буде 50 FPS замість 1000 FPS. 95%!
-
erkins007
Member
Ага, и вообще две 5090 требует.Геральт: ↑ 09.09.2026 16:53DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHD
-
KolSer
Junior
Жах. А як вони, бідненькі, досі не можуть пограти в ігри з Path Tracing?Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
-
Kullerok
Member
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры_Andrik_: ↑ 09.09.2026 17:32Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
-
_Andrik_
Member
Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумахKullerok: ↑ 09.09.2026 19:41Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры_Andrik_: ↑ 09.09.2026 17:32
Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .![]()
-
warp37
Member
Вот честно. Я формально мультиплатформерщик, но фактически - пекарь. У меня стоит Xbox, на котором я не играю. Я играю на ПК с Xbox Elite Controller и Steam Big Picture.Kullerok: ↑ 09.09.2026 19:41Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры_Andrik_: ↑ 09.09.2026 17:32
Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .![]()
Почему у меня не прижилась консоль? Потому что Steam. Если бы у меня все игры были на Xbox, вряд ли я бы играл на ПК. И в эти все ваши наши "диэлэсэсы".
-
Enjthesilence
Member
Коли хтось говорить за «багатьох» можна просто скіпати такі повідомлення_Andrik_: ↑ 09.09.2026 20:15Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумахKullerok: ↑ 09.09.2026 19:41
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры![]()
-
_Andrik_
Member
То для чого затримались , скіпEnjthesilence: ↑ 09.09.2026 20:29Коли хтось говорить за «багатьох» можна просто скіпати такі повідомлення_Andrik_: ↑ 09.09.2026 20:15
Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумах
-
Shepard1985
Member
Я не маю консолі, але ті, хто мають консолі, вони ж дивляться і напевно розуміють, що їм ніколи не скуштувати DLSS5. То мені цікаво, чого вони тут є, то що вони збираються робити? Які в них плани?Artem_M: ↑ 09.09.2026 16:34Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Ну так я і питаю у них, у консольщиків про те, як їм живеться знаючи те, що вони поза бортом? Які в них плани? Дії?warp37: ↑ 09.09.2026 16:46А вони привчені до високих стандартів графіки і витрат на це $1000 раз в 3-4 роки? Це ми, пекарі - специфічна каста, що не встигла купити нову відеокарту, а вже готує гроші на майбутню.Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
На консолях купив і граєш.
Хочеш елітну консоль - збирай коробку з топовою відеокартою, великий телевізор і геймпад. Буде ультимативна ігрова платформа зі зручністю консолі і ПК-графікою (сам так і зробив). Але ціна відповідна.![]()
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Ну так от і уявімо, що виходить ГТА 6 на ПК і всі бачать різницю, а різниця може бути великою. Я гадаю, що Нвідіа таким чином підіс..ала всім і великим, товстий, коричневим канатом дала всій індустрії по губам. Згадайте сра..і через різницю в ФПС на консолях і ПК, як прискіпливо шукали мінімальну різницю і як у всіх горіли пукани, а тут вже буде величезна різниця в усьому і це вже під килим не замісти, не сховати._Andrik_: ↑ 09.09.2026 17:32Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?