Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор

Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
erkins007
Member

Sanьka: 09.09.2026 16:12Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
учитывая что щас у всех компаний ИИ истерия я никакой софт сразу не ставлю без критической необходимости
Artem_M
Member

: а також інших ігор із підтримкою DLSS та RTX-технологій, зокрема ... PUBG...
Я щось пропустив? Коли там DLSS чи RTX прикрутили?
yariksom
Member

Sanьka: 09.09.2026 16:12Качати, чи як завжди чекати фікс косяків?
Про емпіричний метод знаєш?
doc-oc
Member

Я уже про 007 и забыл, а они только драйвер с оптимизациями выкатывают :laugh:
Shepard1985
Member

От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Як це позначиться на продажах консолей?
Artem_M
Member

Shepard1985: 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
warp37
Member

Shepard1985: 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
А вони привчені до високих стандартів графіки і витрат на це $1000 раз в 3-4 роки? Це ми, пекарі - специфічна каста, що не встигла купити нову відеокарту, а вже готує гроші на майбутню.

На консолях купив і граєш. :dontknow:

Хочеш елітну консоль - збирай коробку з топовою відеокартою, великий телевізор і геймпад. Буде ультимативна ігрова платформа зі зручністю консолі і ПК-графікою (сам так і зробив). Але ціна відповідна. :-/
Геральт
Active Member

Artem_M: 09.09.2026 16:34 Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
Нативний DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHD :-/
denizen
Member

Про швидкодію DLSS5 ще зарано говорити, найближчим часом буде перехід до NVFP4, бо зараз він реалізовний на FP8.
Перехід на NVFP4 зменьшить вимоги до об'єму пам'яті та її швидкодії десь навпів, при цьому швидкість обробки тензорними ядрами збільшиться десь 2x ... 3x.
Така оптимізація сама по собі потенційно збільшить FPS до 2х при використанні DLSS 5.
_Andrik_
Member

Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .
warp37
Member

Геральт: 09.09.2026 16:53
Artem_M: 09.09.2026 16:34 Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
Нативний DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHD :-/
Це де в 2K чотирьохкратна посадка? Я більше 66% у 4K не бачив - та й там 150 проти 50, що в обох випадках - нормальний перфоманс.

А в 2K з DLSS 5 фреймрейт на 90% вище, ніж у 4K.

Звичайно, можна і Max Payne прогнати - буде 50 FPS замість 1000 FPS. 95%!
erkins007
Member

Геральт: 09.09.2026 16:53DLSS5 і на НВ важко уявити, просадка 4х в QHD
Ага, и вообще две 5090 требует.
KolSer
Junior

Shepard1985: 09.09.2026 16:32 як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Жах. А як вони, бідненькі, досі не можуть пограти в ігри з Path Tracing? :D Переживуть якось і без цих пожирачів FPS, причому не тільки консольщики.
Kullerok
Member

_Andrik_: 09.09.2026 17:32
Ніяк. Зараз зростає дефіцит на консолі в зв'язку з виходом GTA6 , і срали там усі на всілякі дллс, а от коли реліз гта на ПК ? Так що питання кідалова є суперечним . В решті в ігри граємо чи в дллс .
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры :gigi:
_Andrik_
Member

Kullerok: 09.09.2026 19:41

Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры :gigi:
Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумах
warp37
Member

Вот честно. Я формально мультиплатформерщик, но фактически - пекарь. У меня стоит Xbox, на котором я не играю. Я играю на ПК с Xbox Elite Controller и Steam Big Picture.

Почему у меня не прижилась консоль? Потому что Steam. Если бы у меня все игры были на Xbox, вряд ли я бы играл на ПК. И в эти все ваши наши "диэлэсэсы".
Enjthesilence
Member

_Andrik_: 09.09.2026 20:15
Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумах
Коли хтось говорить за «багатьох» можна просто скіпати такі повідомлення
_Andrik_
Member

Enjthesilence: 09.09.2026 20:29
_Andrik_: 09.09.2026 20:15
Коли хтось говорить за «багатьох» можна просто скіпати такі повідомлення
То для чого затримались , скіп
Shepard1985
Member

Artem_M: 09.09.2026 16:34
Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
Я не маю консолі, але ті, хто мають консолі, вони ж дивляться і напевно розуміють, що їм ніколи не скуштувати DLSS5. То мені цікаво, чого вони тут є, то що вони збираються робити? Які в них плани?

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
warp37: 09.09.2026 16:46
А вони привчені до високих стандартів графіки і витрат на це $1000 раз в 3-4 роки? Це ми, пекарі - специфічна каста, що не встигла купити нову відеокарту, а вже готує гроші на майбутню.

На консолях купив і граєш. :dontknow:

Хочеш елітну консоль - збирай коробку з топовою відеокартою, великий телевізор і геймпад. Буде ультимативна ігрова платформа зі зручністю консолі і ПК-графікою (сам так і зробив). Але ціна відповідна. :-/
Ну так я і питаю у них, у консольщиків про те, як їм живеться знаючи те, що вони поза бортом? Які в них плани? Дії?

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Ну так от і уявімо, що виходить ГТА 6 на ПК і всі бачать різницю, а різниця може бути великою. Я гадаю, що Нвідіа таким чином підіс..ала всім і великим, товстий, коричневим канатом дала всій індустрії по губам. Згадайте сра..і через різницю в ФПС на консолях і ПК, як прискіпливо шукали мінімальну різницю і як у всіх горіли пукани, а тут вже буде величезна різниця в усьому і це вже під килим не замісти, не сховати.
Ответить