Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Krawez
Member

UStAn: 05.09.2026 21:22 А для отримання замовлення на понад 20к грн, оформленого за допомогою OLX/накладеним платежем на Нову пошту, потрібно мати щось, окрім кешу та паспорта?
Мені на Укрпошті потребували ідентифікаційний код.
Tim
Member

Как связаться с оператором? Старый номер поддержки там теперь только робот... на сайт не вижу телефонов или чатов даже.

Отправлено спустя 1 час 32 минуты 21 секунду:
И еще вопрос,как убрать рекламу с объявлений? Чтобы купить новую рекламу,т.к старая еще работает,а акция на новую заканчивается раньше...
Yurius
Member

Tim: 07.09.2026 18:04Как связаться с оператором? Старый номер поддержки там теперь только робот... на сайт не вижу телефонов или чатов даже.
ніяк років 2-3 вже,тільки чат
Tim: 07.09.2026 18:04И еще вопрос,как убрать рекламу с объявлений? Чтобы купить новую рекламу,т.к старая еще работает,а акция на новую заканчивается раньше...
купи нову ,вона почнеться з моменту закінчення існуючій.
Tim
Member

Yurius: 07.09.2026 18:07 ніяк років 2-3 вже,тільки чат
В июле звонил,все еще работало.
Yurius: 07.09.2026 18:07 купи нову ,вона почнеться з моменту закінчення існуючій.
Только топ,а быстрой продажи или турбо не работает т.к еще действует.

Отправлено спустя 21 минуту 59 секунд:
Yurius: 07.09.2026 18:07 ніяк років 2-3 вже,тільки чат
Второй день нет чата,сначало отвечает ИИ,потом пишет - З Вами в чаті OLX Support зі Служби підтримки OLX 🦸‍♂️
Дякуємо за ваше повідомлення та терпіння. На жаль, наразі всі наші консультанти ведуть розмови з іншими клієнтами.
Якщо вам і надалі буде потрібна допомога, будь ласка, зверніться до нас пізніше.
vovse
Junior

tablestikus: 05.09.2026 18:50
vovse: 05.09.2026 18:48
то для чого ти прийшов нити в цю тему? :lol:
Так це ж ти ниєш що олх все не так робить як ти хочеш.
Изображение
tablestikus
Member

vovse: 08.09.2026 17:02
tablestikus: 05.09.2026 18:50
Так це ж ти ниєш що олх все не так робить як ти хочеш.
Изображение
Здувся?
Georgin
Member

Комради, чи часто Ви таке бачите: у продавця комплектуючих для ПК реєстрація 2022 року, 10+ успішних OLX-доставок і при цьому взагалі немає рейтинга, бо ніхто з покупців нічого не поставив.
Я розумію, коли людина ніколи не продавала OLX-доставкою (наприклад я) і тому у неї немає рейтингу, хоча акаунту вже багато років.
Але тут складається враження, що всі відгуки були негативні і їх просто почистили за гроші адміни OLX, а от лічильник виконаних OLX-доставок не скинули.

Хтось з такою ситуацією вже стикався (чи може сам скидав негатив за плату)? :)
mainoper33
Member

Georgin: 09.09.2026 12:03 Хтось з такою ситуацією вже стикався (чи може сам скидав негатив за плату)? :)
Нічого дивного. Майже за 100 відправок по олх - 10 відгуків. Та й сам коли щось купляв, майже ніколи відгуки не залишав.
На розетці те ж саме, більш ніж за 700 замовлень виконаних - відгуків про магазин +- 50
Georgin
Member

mainoper33
Проблема у тому, що там чисто 0 відгуків і він торгує скамом. Тому я не вірю у версію, що ніхто не залишив відгуки.
Мене більше цікавить, наскільки на OLX розповсюджений механізм видалення негативних відгуків за гроші.
nummus777
Junior

Georgin
Покупці рідко гарні відгуки залишають, а ось негативні пишуть завжди.
fludimir
Member

Georgin
У меня аккаунту лет пять, продаю десяток ненужных вещей в год, и стоит всего три оценки на 20+ доставок - потому что во первых года два назад олх старые оценки сбросил(но количество доставок осталось), во вторых - 90% пользователей оценки не ставит, самому надо писать напоминать чтобы поставили. Ну и в ряде случаев отправка не олх доставкой.
Если у меня продавец вызывает сомнения но продает что-то нужное я всегда звоню и спрашиваю обо всём. Теперь чтобы узнать номер нужно отдельно написать спросить куда позвонить, но адекватные продавцы всегда отвечают. Если продавец игнорит сообщения или не хочет давать номер - лучше с таким не связываться.
Georgin: 09.09.2026 12:03їх просто почистили за гроші адміни OLX
Кто-нибудь знает о таких случаях в реальности?
nummus777
Junior

Georgin: 09.09.2026 12:32 Мене більше цікавить, наскільки на OLX розповсюджений механізм видалення негативних відгуків за гроші.
Не чув про таке. Принаймні для простих продавців такий функціонал не доступний.
Georgin
Member

nummus777
Там нічого ніхто не пише, там система зірочок від 1 до 5 і можна вибрати декілька заздалегідь заготовлених аргументів типу "професійний" або "непрофесійний".
А можна просто вибрати кількість зірочок і цього досить. Свої комментарі на OLX вже багато років немає можливості писати (принаймні я цього функціоналу вже давно не бачу).

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
fludimir
От і мене це цікавить. На Hotline 100% такий функціонал для магазинів існує і їм зловживають багато магазинів з "типу хорошою" репутацією (наприклад can.ua).
А от про OLX точно сказати не можу, хоча здогадуюсь, зважаючи на загальний фон від дій адміністрації.
Yurius
Member

Яка ж потішна тема , як не зайдег тут теоріії заговору в бік ОЛХ абсолютно ідіотські, то написати продавцям не можна (вигадки) , тепер відгуки тре на замовлення міжнародна компанія з Південної Африки :lol: дякую Олх що такі персонажи тепер хоч звонити продавцям не можуть :lol:
Georgin
Member

nummus777: 09.09.2026 12:35
Georgin: 09.09.2026 12:32 Мене більше цікавить, наскільки на OLX розповсюджений механізм видалення негативних відгуків за гроші.
Не чув про таке. Принаймні для простих продавців такий функціонал не доступний.
Це не так працює. Подібний функціонал зазвичай є тільки на дешбордах адмінів ресурсу і питання видалення відгуків (принаймні на Hotline) і деяких інших сайтах вирішується напряму через переписку з адмінами.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Yurius
Я працюю програмістом і такий функціонал бачив на власні очі, буквально у коді який доробляв. Якщо Ви чогось не знаєте - це не доказ того, що цього немає. Це скоріше ознака Вашої зашореності і вузького кругозору.
Yurius
Member

Georgin
надайте пруфи ,або зніміть шапочку з фольги
Hotspur
Member

Georgin: 09.09.2026 12:03Комради, чи часто Ви таке бачите: у продавця комплектуючих для ПК реєстрація 2022 року, 10+ успішних OLX-доставок і при цьому взагалі немає рейтинга, бо ніхто з покупців нічого не поставив.
таке буває. люди якщо все влаштовує рідко ставлять відгуки
Georgin
Member

Yurius
Пруфи чого і з якою метою я Вам маю надати?

Відправлено через 6 хвилин 14 секунд:
Hotspur
Так у тому то й річ, що він торгує скамом... Хоча, можливо, раніше він був чесним і законослухняним (ну або всі обмануті ним люди - пофігісти).
Добре, щє трохи почекаю - може хтось щось цікаве допише. А якщо таких не буде - то прийму випадок з цим продаваном як ункальний :)
Hotspur
Member

Georgin: 09.09.2026 14:13Так у тому то й річ, що він торгує скамом... Хоча, можливо, раніше він був чесним і законослухняним (ну або всі обмануті ним люди - пофігісти).
може вкрали акк чи продав
Ответить