Ждём ДЛСС 6, где вместо того, чтоб ты играл, играла видеокарта
Новости
Последние статьи и обзоры
GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal

-
Georgin
Member
Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal
О, вже відчуваю непотрібність і беззмістовність ігрових ачівок - тепер з'являться сервіси які не просто "прокачуватимуть" Вам онлайн-чара але і пропонуватимуть зробити всі ачівки в офлайн-іграх
Буде як на ресурсах для тренування у програмуванні (типу codewars), коли з розвитком ШІ там різко рванули вгору ранги учасників.
О, вже відчуваю непотрібність і беззмістовність ігрових ачівок - тепер з'являться сервіси які не просто "прокачуватимуть" Вам онлайн-чара але і пропонуватимуть зробити всі ачівки в офлайн-іграх
Буде як на ресурсах для тренування у програмуванні (типу codewars), коли з розвитком ШІ там різко рванули вгору ранги учасників.
-
Ararat
Member
Типо вони раніше були потрібні і змістовні. Хто хотів розважав себе заробляням ачівок хто ні той ні. Нічого не змінится.Georgin: ↑ 07.09.2026 09:50 Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal
О, вже відчуваю непотрібність і беззмістовність ігрових ачівок
-
NST1983
Member
Добрі новини, тепер можна увімкуніти якість на максимум, фреймген 20X і насолоджуватись проходженням гри замість ютюба 
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
-
Mainkoon
Member
Одні ШІ будуть писати ігри, а інші - їх проходити.
-
Kypatop01
Member
Georgin
Вы не знали что такие давно есть ?
Вы не знали что такие давно есть ?
-
Georgin
Member
Kypatop01
Чесно кажучі - ні. Не знав, що хтось вже комерціалізував автоматичне проходження офлайн-ігор у STEAM за допомогою AI і пропонує такі платні послуги.
Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
Ararat
Думаю, у деяких іграх є дійсно цікаві ачівки, які можна заробити тільки ігровою майстерністю, а не "провів n годин у грі" чи "прибив n кабанів голяка"
Точно не знаю, бо мені ачівки загалом абсолютно неважливі і я на них уваги не звертаю.
Чесно кажучі - ні. Не знав, що хтось вже комерціалізував автоматичне проходження офлайн-ігор у STEAM за допомогою AI і пропонує такі платні послуги.
Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
Ararat
Думаю, у деяких іграх є дійсно цікаві ачівки, які можна заробити тільки ігровою майстерністю, а не "провів n годин у грі" чи "прибив n кабанів голяка"
Точно не знаю, бо мені ачівки загалом абсолютно неважливі і я на них уваги не звертаю.
-
dead_rat
Member
Цікаво чи чи Астра тренована на відео проходження Портала.
-
kyon
Member
ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
-
dead_rat
Member
kyon: ↑ 07.09.2026 10:39 ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
Можна і пєльмєнєм подавитисявартість усіх токенів склала 571,18 долара США
-
denizen
Member
чекаю, коли вже ШІ почне елден ринг проходити 
чи буде він матюкатись, коли не зможе з 100 разу боса завалити
чи буде він матюкатись, коли не зможе з 100 разу боса завалити
-
Ararat
Member
Ну так вони і цікаві тим що ти сам їх можеш заробити, нікому окрім тебе вони не потрібні. Від того що гпт їх тобі отримає ти навряд чи розважишся.Georgin: ↑ 07.09.2026 10:30 Ararat
-
Georgin
Member
Ararat
Та тут як подивитись - є певна категорія людей-"колекціонерів". Їм важливо, щоб просто було в наявності за будь яку ціну.
Це як з онлайн-"чарами" і фермами по їх "прокачці" - багато з власників цих чарів, яким їх прокачали за гроші, не отримують фану від самої гри (вони навіть зачасту грати не вміють і не намагаються) - вони отримують фан від того,
що раз на тиждень заходять на цього чара і просто ходять чи сидять у "людних" місцях гри і інші гравці бачать їх крутий еквіп та рейтинги.
Не знаю, наскільки велика така аудиторія і скільки на ній можна заробити - але вона точно є.
Та тут як подивитись - є певна категорія людей-"колекціонерів". Їм важливо, щоб просто було в наявності за будь яку ціну.
Це як з онлайн-"чарами" і фермами по їх "прокачці" - багато з власників цих чарів, яким їх прокачали за гроші, не отримують фану від самої гри (вони навіть зачасту грати не вміють і не намагаються) - вони отримують фан від того,
що раз на тиждень заходять на цього чара і просто ходять чи сидять у "людних" місцях гри і інші гравці бачать їх крутий еквіп та рейтинги.
Не знаю, наскільки велика така аудиторія і скільки на ній можна заробити - але вона точно є.
-
9005
Junior
В онлайн тоже и никакой античит не задетектит. Для примера в Доту ИИ переиграл человека еще в 2017 году.Georgin: ↑ 07.09.2026 09:50в офлайн-іграх
-
TheDmytrius
Member
Это ты искусно летсплееров опустил)kyon: ↑ 07.09.2026 10:39 ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
-
Demedik
Member
100% были гайды по прохождению и думаю достаточно много...dead_rat: ↑ 07.09.2026 10:36 Цікаво чи чи Астра тренована на відео проходження Портала.
-
S0N1C
Member
Поки ти буш працювати, ШІ пройде всі твої ігри і задовольнить твою жінку 
-
Georgin
Member
9005
Та то, скоріше за все, не зовсім AI, а вузькоспеціалізована машина
Якщо так казати, то тоді вже кращє привести оцей факт "10 лютого 1996 року суперкомп'ютер IBM переміг Гаррі Каспарова у першому раунді шахової партії"
Та то, скоріше за все, не зовсім AI, а вузькоспеціалізована машина
Якщо так казати, то тоді вже кращє привести оцей факт "10 лютого 1996 року суперкомп'ютер IBM переміг Гаррі Каспарова у першому раунді шахової партії"
- спойлер
-
Зазирнемо трохи в історію. Проєкт Deep Blue спочатку називався Deep Thought і був пов'язаний з розробкою ChipTest — найпростішого процесора, орієнтованого на розв'язання шахових задач з продуктивністю приблизно 50 тис. обрахунків ходів за секунду. Це була докторська робота Фен-сюн Сюя та його аспірантів у 1985 році. За два роки ChipTest виграв чемпіонат Північої Америки серед комп'ютерів (до речі, такі чемпіонати проводять дотепер, щоправда, там беруть участь і програми на основі штучного інтелекту, але це вже інша історія). Очевидно, що таку «технологію» IBM не міг пропустити, і у 1989 році розробники ChipTest потрапили до IBM Research.
Далі почалося нарощування потужностей та продуктивності, внесення дебютних та ендшпільних баз даних, заохочення до команди розробників сильних американських гросмейстерів, і у середині дев'яностих продуктивність Deep Blue (за однією з версій, це гра слів на основі прізвиська IBM — Big Blue та вже відомого Deep Thought) становила 200 млн позицій за секунду. До цього першого відомого матчу відбувалися матчі суперкомп'ютера і з Гаррі Каспаровим, і з Анатолієм Карповим, в яких впевнені перемоги мали «білкові» шахісти.
Філадельфія, лютий 1996 року, матч з 6 партій, і вже у першій партії шаховий суперкомп'ютер демонструє «людські» якості гри, Гаррі вимушений відмовлятися від тих варіантів, які розігрував раніше, і поступово потрапив у скрутне становище.
-
Sanьka
Member
-
unique-neon
Member
Ну то значить не ШІ пройшов, а гравець питав у ШІ що робити далі. І спалив на це 500$.адже гру ставили на паузу для аналізу та звернень до ШІ