GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal

Ждём ДЛСС 6, где вместо того, чтоб ты играл, играла видеокарта :lol: :lol:
Georgin
Member

Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal

О, вже відчуваю непотрібність і беззмістовність ігрових ачівок - тепер з'являться сервіси які не просто "прокачуватимуть" Вам онлайн-чара але і пропонуватимуть зробити всі ачівки в офлайн-іграх :)
Буде як на ресурсах для тренування у програмуванні (типу codewars), коли з розвитком ШІ там різко рванули вгору ранги учасників.
Ararat
Member

Georgin: 07.09.2026 09:50 Пропоную обговорити GPT‑6 Astra під час експерименту пройшов гру Portal

О, вже відчуваю непотрібність і беззмістовність ігрових ачівок
Типо вони раніше були потрібні і змістовні. Хто хотів розважав себе заробляням ачівок хто ні той ні. Нічого не змінится.
NST1983
Member

Добрі новини, тепер можна увімкуніти якість на максимум, фреймген 20X і насолоджуватись проходженням гри замість ютюба :lol:

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
hohlid19: 07.09.2026 09:49 Ждём ДЛСС 6, где вместо того, чтоб ты играл, играла видеокарта :lol: :lol:
Mainkoon
Member

Одні ШІ будуть писати ігри, а інші - їх проходити.
Kypatop01
Member

Georgin
Вы не знали что такие давно есть ?
Georgin
Member

Kypatop01
Чесно кажучі - ні. Не знав, що хтось вже комерціалізував автоматичне проходження офлайн-ігор у STEAM за допомогою AI і пропонує такі платні послуги.

Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
Ararat
Думаю, у деяких іграх є дійсно цікаві ачівки, які можна заробити тільки ігровою майстерністю, а не "провів n годин у грі" чи "прибив n кабанів голяка" :)
Точно не знаю, бо мені ачівки загалом абсолютно неважливі і я на них уваги не звертаю.
dead_rat
Member

Цікаво чи чи Астра тренована на відео проходження Портала.
kyon
Member

ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
dead_rat
Member

kyon: 07.09.2026 10:39 ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
вартість усіх токенів склала 571,18 долара США
Можна і пєльмєнєм подавитися
denizen
Member

чекаю, коли вже ШІ почне елден ринг проходити :lol:
чи буде він матюкатись, коли не зможе з 100 разу боса завалити :lol:
Ararat
Member

Georgin: 07.09.2026 10:30 Ararat
Думаю, у деяких іграх є дійсно цікаві ачівки, які можна заробити тільки ігровою майстерністю, а не "провів n годин у грі" чи "прибив n кабанів голяка" :)
Точно не знаю, бо мені ачівки загалом абсолютно неважливі і я на них уваги не звертаю.
Ну так вони і цікаві тим що ти сам їх можеш заробити, нікому окрім тебе вони не потрібні. Від того що гпт їх тобі отримає ти навряд чи розважишся.
Georgin
Member

Ararat
Та тут як подивитись - є певна категорія людей-"колекціонерів". Їм важливо, щоб просто було в наявності за будь яку ціну.
Це як з онлайн-"чарами" і фермами по їх "прокачці" - багато з власників цих чарів, яким їх прокачали за гроші, не отримують фану від самої гри (вони навіть зачасту грати не вміють і не намагаються) - вони отримують фан від того,
що раз на тиждень заходять на цього чара і просто ходять чи сидять у "людних" місцях гри і інші гравці бачать їх крутий еквіп та рейтинги.

Не знаю, наскільки велика така аудиторія і скільки на ній можна заробити - але вона точно є.
9005
Junior

Georgin: 07.09.2026 09:50в офлайн-іграх
В онлайн тоже и никакой античит не задетектит. Для примера в Доту ИИ переиграл человека еще в 2017 году.
TheDmytrius
Member

kyon: 07.09.2026 10:39 ну что ш, не у всех есть время на игры, пускай оно играет за тебя, а тебе дома поздно вечером потом в двух словах перескажет пока ты пельмени варишь
Это ты искусно летсплееров опустил)
Demedik
Member

dead_rat: 07.09.2026 10:36 Цікаво чи чи Астра тренована на відео проходження Портала.
100% были гайды по прохождению и думаю достаточно много...
S0N1C
Member

Поки ти буш працювати, ШІ пройде всі твої ігри і задовольнить твою жінку :laugh:
Georgin
Member

9005
Та то, скоріше за все, не зовсім AI, а вузькоспеціалізована машина :)
Якщо так казати, то тоді вже кращє привести оцей факт "10 лютого 1996 року суперкомп'ютер IBM переміг Гаррі Каспарова у першому раунді шахової партії" :)
спойлер
Зазирнемо трохи в історію. Проєкт Deep Blue спочатку називався Deep Thought і був пов'язаний з розробкою ChipTest — найпростішого процесора, орієнтованого на розв'язання шахових задач з продуктивністю приблизно 50 тис. обрахунків ходів за секунду. Це була докторська робота Фен-сюн Сюя та його аспірантів у 1985 році. За два роки ChipTest виграв чемпіонат Північої Америки серед комп'ютерів (до речі, такі чемпіонати проводять дотепер, щоправда, там беруть участь і програми на основі штучного інтелекту, але це вже інша історія). Очевидно, що таку «технологію» IBM не міг пропустити, і у 1989 році розробники ChipTest потрапили до IBM Research.

Далі почалося нарощування потужностей та продуктивності, внесення дебютних та ендшпільних баз даних, заохочення до команди розробників сильних американських гросмейстерів, і у середині дев'яностих продуктивність Deep Blue (за однією з версій, це гра слів на основі прізвиська IBM — Big Blue та вже відомого Deep Thought) становила 200 млн позицій за секунду. До цього першого відомого матчу відбувалися матчі суперкомп'ютера і з Гаррі Каспаровим, і з Анатолієм Карповим, в яких впевнені перемоги мали «білкові» шахісти.

Філадельфія, лютий 1996 року, матч з 6 партій, і вже у першій партії шаховий суперкомп'ютер демонструє «людські» якості гри, Гаррі вимушений відмовлятися від тих варіантів, які розігрував раніше, і поступово потрапив у скрутне становище.
Sanьka
Member

ШІ, ану спробуй оце :gigi:
Изображение
unique-neon
Member

адже гру ставили на паузу для аналізу та звернень до ШІ
Ну то значить не ШІ пройшов, а гравець питав у ШІ що робити далі. І спалив на це 500$.
Ответить