це уже якийсь FPS-OFF мод
Новости
Последние статьи и обзоры
Технологію DLSS 5 випробували на відеокартах AMD Radeon, але продуктивність далеко не найкраща
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Технологію DLSS 5 випробували на відеокартах AMD Radeon, але продуктивність далеко не найкраща
-
erkins007
Member
Это эдакий демо режим для красных. Чтобы попробовали картинку, а за нормальной производительностью шли к зеленым
-
Геральт
Active Member
Після активації DLSS 5 частота кадрів на Radeon RX 9070 XT падає у кілька разів
Кепсько, на 5070Ті частота кадрів падає лише у кілька разів, а на 9070XT аж у кілька разів...
Кепсько, на 5070Ті частота кадрів падає лише у кілька разів, а на 9070XT аж у кілька разів...
-
hohlid19
Member
Осталось завезти МФГ от зелёных, пока 40 серия будет грызть ногти

-
Earanak
Member
Не лучшая производительность для не лучших видеокарт, все сходится 
-
Roaster
Member
А она там есть?erkins007: ↑ 05.09.2026 11:05 а за нормальной производительностью шли к зеленым
-
Mozdev
Member
Та і для "кращіх" відеокарт продуктивність не найкраща
-
FastBullet
Member
Тут цена решает )) а по всей видимости мы идем к нейронному рендерингу, то обе серии будут непригодны ) это было я но еще во время презентации 5000 серии и новых фич DX12
При чем не факт , что даже nextgen будет все поддерживать , возможно стоит ориентироваться вообще на 7000 или даже 8000 серию , своего рода новую 8800GTX (тогда мы окончательно и бесповоротно перешли на универсальные шейдеры)
-
kairo
Member
Буквально сусідня новина
-
FastBullet
Member
Ты имел ввиду если надо выжать 800+ Вт с видяхи при активации ДЛСС5)?erkins007: ↑ 05.09.2026 11:05 Предлагаю обсудить Технологію DLSS 5 випробували на відеокартах AMD Radeon, але продуктивність далеко не найкраща
Это эдакий демо режим для красных. Чтобы попробовали картинку, а за нормальной производительностью шли к зеленым
-
hohlid19
Member
FastBullet
Ты забываешь про 6х генерацию
Ты забываешь про 6х генерацию
-
dead_rat
Member
Є, на 5090Roaster: ↑ 05.09.2026 11:16А она там есть?erkins007: ↑ 05.09.2026 11:05 а за нормальной производительностью шли к зеленым
-
Enjthesilence
Member
короче, я награвся з длсс5 і почав ловити себе на думці, що не хочу грати без нього, просто бісить наскільки пластиковою виглядає графіка, особливо нпс без длсс5 АЛЕ адекватно це працює не у всіх іграх і в більшості хотілось би все ж розділяти краще енвайрмент, обличчя, освітлення. але такого поки що нема.
ще цікавий експеримент проведіть, порівняйте картинку з максимальними налаштуваннями, та з мінімально-середніми з длсс5, ви здивуєтесь. в деяких іграх зображення нейронка допрацьовує краще, а фпс вищий за стандартні максимальні налаштування гри. ну банально порівняйте максимальну якість\фпс\рівень графіки з мінімально-середніми налаштуваннями але з длсс5. отримаєте краще зображення, менший жор врам)
думаю, що наступне покоління гпу буде саме про це
ще цікавий експеримент проведіть, порівняйте картинку з максимальними налаштуваннями, та з мінімально-середніми з длсс5, ви здивуєтесь. в деяких іграх зображення нейронка допрацьовує краще, а фпс вищий за стандартні максимальні налаштування гри. ну банально порівняйте максимальну якість\фпс\рівень графіки з мінімально-середніми налаштуваннями але з длсс5. отримаєте краще зображення, менший жор врам)
думаю, що наступне покоління гпу буде саме про це
-
erkins007
Member
На 50 серии просадка 30-50%, а не несколько раз)Геральт: ↑ 05.09.2026 11:07Кепсько, на 5070Ті частота кадрів падає лише у кілька разів, а на 9070XT аж у кілька разів..
конечно, просадки от длсс5 там меньше чем от трассировки пути, я лично в форзе пробовал - 70 фпс с длааRoaster: ↑ 05.09.2026 11:16А она там есть?
-
hohlid19
Member
А кацапы говорят иначе. 60% на 5090 и 75% на 5060tierkins007: ↑ 05.09.2026 12:08На 50 серии просадка 30-50%, а не несколько раз)Геральт: ↑ 05.09.2026 11:07Кепсько, на 5070Ті частота кадрів падає лише у кілька разів, а на 9070XT аж у кілька разів..
конечно, просадки от длсс5 там меньше чем от трассировки пути, я лично в форзе пробовал - 70 фпс с длааRoaster: ↑ 05.09.2026 11:16А она там есть?
- спойлер
-
Геральт
Active Member
Так, перепрошую, помилився. Лише в 3,8 рази в 4k і 2.6 в QHD
- спойлер

-
warp37
Member
Справедливости ради: платишь меньше за RX 9070 XT - есть возможность посмотреть на современные технологии. Платишь больше за RTX 5070 Ti - есть возможность поиграть с современными технологиями.
Но вообще, если ещё оптимизируют - будет отлично.
Но вообще, если ещё оптимизируют - будет отлично.
-
chipsy
Member
Судячи зі скрінів, без DLSS 86 кадрів, з 12 кадрів, це не у кілька разів
Хоча на зелених не краще, правда там є божественній фреймген х6 
-
xIIImaL
Member
і мало хто захоче грати в Cyberpunk 2077 при менше ніж 30 fps у 1080p.
- спойлер
-
-
stoned
Member
Новий FSR також принесе нейрорендер, що правда певно тільки для RDNA4/5.