Shepard1985: ↑
03.09.2026 23:24
Enjthesilence: ↑
03.09.2026 23:09
а я хочу бродити по руїнах москви, дуже навіть. дивитись на канібалів і місцевих фашистів, про злюче "нато" та отримати ачівку "декомунізація", типу це вже відчувалось у ексодусі, як і батхьорт з боліт
насправді сценарій і так нехило переписали і відійшли від ідей, які були до 22 року, але переробляти ще повністю місце дії, коли вже є багато напрацювань не те щоб легко, особливо коли інвестори хочуть швидше отримати гроші.
впевнений на дуже сильний антивоєнний меседж в грі, від якого на болотах буде ще сильніше палати, та в принципі з сінематика до 2039 вже все зрозуміло
В останньому Метро ми ж вже вилізли з самого Метро, то можливо варто було б продовжити подорож по Європі, чи по іншим континентах? Нас завжди якось намагаються повернути на ті болота, а тепер вже навіть і в комп'ютерних іграх. Єдиний раз мені подобалось в грі туди повертатися, це коли можна було зі зброї валити "мирних росіян" у аеропорті. Здається то було в якомусь Call of duty.
Особисто для мене це якийсь десонанс, коли українська студія робить гру за книгою росіянина та й ще локація росія з її болотами. Невже у студії немає кращих ідей?
ну типу бо гра називається "Метро")
я ж тобі вже підказав, що на половині розробки ніхто не буде нічого переробляти, насолоджуйся краєвидами зруйнованої москви і не парся так сильно. ця частина поставить крапку на "москві"
ps а тебе не тригерів той факт, що катсцени (моушенкепчур) для Сталкера 2 робив Найшулер? він ще грав одного з персонажів гри,
- спойлер
- який вирубає нас в началі грі і потім зустрічає по сюжету в печері снорків
4а геймс почали співпрацю з Глуховським 20 років назад і вже у 2019 році, були норм дзвіночки про "зле нато", якого боїться мельнік і керівництво країни на ямантау (нагадаю кінчених канібалів) ну славнозвісна "декомунізація" з відстрілом голови пам'ятника члєніну, це все 2019 рік.