Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
EvGaS
Member
А мне откуда знать? Разрабы темнят во многих вопросах...Вот мне интересно скорость прокачки при этом не падает?
З.Ы. Не ломись к верхам.
З.З.Ы. Проблем в разборе этой техники не имел - общее бронирование недалёко от 34-85... Вобщем, не самый интересный танк.
http://wiki.worldoftanks.ru/" target="_blankТ-43
Последний раз редактировалось EvGaS 23.01.2011 15:23, всего редактировалось 1 раз.
-
Gatya
Member
А что дает не распределенный опыт?
-
EvGaS
Member
Возможность изучать технику, на которой нет "серого" опыта.А что дает не распределенный опыт?
Т.Е. не катаясь на ней.
-
Gatya
Member
И как купить осколочно-фугасный снаряд? Серым горит и не могу его пополнить. Башня новая, новый тип снарядов поддерживает.
-
EvGaS
Member
Gatya
Ээээ.... фугасу нужен большой калибр (от 75мм) и короткий ствол. А твои 37мм, 45мм или чего там - хлопушки.
Убери ползунок с ББ-снарядов чтоб освободить место для ОФ, башня в танке не резиновая...
Ээээ.... фугасу нужен большой калибр (от 75мм) и короткий ствол. А твои 37мм, 45мм или чего там - хлопушки.
Убери ползунок с ББ-снарядов чтоб освободить место для ОФ, башня в танке не резиновая...
-
CooLeR*OK
Member
Gatya
Напевно боєкомплект заповнений повністю ББ снарядами
Напевно боєкомплект заповнений повністю ББ снарядами
-
EvGaS
Member
Млеее... (рука-лицо)Башня новая, новый тип снарядов поддерживает.
Снаряды подбираются к оружию. А место под снаряды зависит от башни.
Ищи логику, ищи!
-
Gatya
Member
ААааааа...сэнкс...
Ну вы заглядывайте сюда, я еще вопросов подкину
Ну вы заглядывайте сюда, я еще вопросов подкину
-
EvGaS
Member
....Или мож у тебя зенитный 20/23мм автмат вообще стоит? 
-
CooLeR*OK
Member
Нарешіт взяв КВ
Якось він не дуже стоці, навіть однокласника неможу пробити інколи. Терміново нову пушку.Після Т 28 і БТшок повзти на КВ - просто кара
ТІльки що цікавий випадок в Карелії - їхав різати арти, натрапив на раш з 4-5 танків.Думав тут мені і
, так ні, поки мене розстрілювали з різних сторін я виніс 1 ЛТ, потім залишилося 5хр - виніс якусь ПТшку з 100% здоров'ям
Напевно противники просто прозріли коли в оточенні стількох танків я ще забрав з собою декілька. Суцільні рикошети 
Якось він не дуже стоці, навіть однокласника неможу пробити інколи. Терміново нову пушку.Після Т 28 і БТшок повзти на КВ - просто кара
ТІльки що цікавий випадок в Карелії - їхав різати арти, натрапив на раш з 4-5 танків.Думав тут мені і
-
EvGaS
Member
Зате зупинити його теж важко.повзти на КВ - просто кара
Ну... тут їм і мав бути кирдик..натрапив на раш з 4-5 танків.
Стальні стіни звикай збирати. 75мм броні - вже щось.Суцільні рикошети
Добавлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Я, доречі, катався на КВ тільки з малою баштою. Бо з великою він вже зовсім сарай...
-
CooLeR*OK
Member
Погано що через форму танка хто стріляє на автоприцілі - збиває гусіньСтальні стіни звикай збирати. 75мм броні - вже щось.
Пц-3 мені сподобася, можна і з вітерцем поганяти, і з фугасницею повоювати. Арти розстрілювати саме задоволення.Однозначно не просто прохідний танк
-
EvGaS
Member
CooLeR*OK
Гусінь - це додаткові 10-80мм бронювання (в залежності від танка)

Гусінь - це додаткові 10-80мм бронювання (в залежності від танка)
Таранити ним прикольно.Пц-3 мені сподобася
-
sashok-1982
Member
- Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
после регистрации на сайте надо обязательно ждать подтверждения на почту?
-
Андрій
Member
"Папрашу не оскоблять" КВ. На ньому маю особистий рекорд 11 машин. В пісочниці-мегоногібатор. В інших боях- доволі неприємний противник з засади, топ пуха 107 мм пробиває практично все ,в крайньому випадку фугасом.
Хоча сліпенький дуже і видно майже за км 
-
EvGaS
Member
Андрій
Якщо брати машини його рівня, то є "анти-КВ" - Пз-4. Далеко бачить і швидко розбирає за 4-5 пострілів. Танк не дуже полюбляю, але коли катаюсь на ньому, КВ для мене - фраг №1.
(небезпечний для команди + велика ватна мішень)
А от для інших танків він дійсно страшний - їм треба зближуватись для бою.
Якщо брати машини його рівня, то є "анти-КВ" - Пз-4. Далеко бачить і швидко розбирає за 4-5 пострілів. Танк не дуже полюбляю, але коли катаюсь на ньому, КВ для мене - фраг №1.
А от для інших танків він дійсно страшний - їм треба зближуватись для бою.
-
zep
Member
-
EvGaS
Member
zep
Мдааа...
Добавлено спустя 9 минут 9 секунд:
Проверил - йолка не валицца...
Добавлено спустя 42 секунды:
А так весёлый глюк.
Мдааа...
Добавлено спустя 9 минут 9 секунд:
Проверил - йолка не валицца...
Добавлено спустя 42 секунды:
А так весёлый глюк.
-
zep
Member
EvGaS
Да я тоже неоднократно проверял ёлкуфлаг на предмет физического воздействия на них
И фугасами стрелял. Эффекта никакого. А тут на тебе 
Да я тоже неоднократно проверял ёлкуфлаг на предмет физического воздействия на них
-
Roma
Member
пересел с иса на стюарт(ну шо подарили) , рад и счастлив, лаве повалило кучей , в проиграше 3к денег в выиграще как подфортит , надо сливать ис на металолом