Критики тепло зустріли рольову гру The Blood of Dawnwalker від творців The Witcher 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

І Onimusha тобі, і Dawnwalker. А тут в Cost of Hope часу пограти немає 😞

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Scoffer: 01.09.2026 14:37 Не знаю кого як, а мене сильно дратують ігри з обмеженнями в часі.
Аналогічно. Але в поясненні розробники раніше казали що там немає обмеження часу постійного. Після виконання певних сюжетних завдань час скорочується. Але це в завданнях вказано. Поки його не виконаєш, час далі ніби не рухається.
kot@work
Member

черговий ведьмак-вбивця мишок. Школярам зайде. Мабуть.
waryag
Member

CnC_General: 01.09.2026 18:29афігеть. скільки я всього пропустив.....

а коли будуть ігри як козаки рубали шаблями голови песиголовцям, які живуть в печерах під озером Синевір в Карпатах?
А чи будуть ігри, де козаки допомагали французам захоплювати іспанські річкові вежі та отримувати прямий доступ до моря?
А хто оплатить свято? Сильного внутрішнього ринку немає, з франшизами чи атворами, популярними на експорт, теж проблеми.
lostsoulforever
Member

"від творців The Witcher 3"

там із всієї студії менше десятка людей працювали в CDPR
досить поширювати цю чепуху
Scoffer
Member

lostsoulforever
Два це теж творці :D
dead_rat
Member

Подивився огляд.

В правому верхньому кутку: в вас лишилося 26 днів щоб врятувати… в мене згоріла дупa
Я ще з Героїв 3 ненавиджу міссії з обмеженою кількістю ходів, а тут всі оглядачі аж нахвалюють як прекрасно що обмеження заставляє тебе скіпати другорядні квести, бо боїшся не встигнути основний.

Та горіть ви в пеклі з таким геймплеєм
jessez
Member

lostsoulforever: 02.09.2026 11:44 "від творців The Witcher 3"

там із всієї студії менше десятка людей працювали в CDPR
досить поширювати цю чепуху
Konrad Tomaszkiewicz (Конрад Томашкевич) — основатель Rebel Wolves, геймдиректор и сооснователь.
В CDPR: геймдиректор The Witcher 3: Wild Hunt (и дополнений), до этого senior designer / работал над квестами и геймплеем в The Witcher и The Witcher 2. Также был head of production / secondary game director на Cyberpunk 2077. Ушёл из CDPR в 2021 году.

Mateusz Tomaszkiewicz (Матеуш Томашкевич, брат Конрада) — creative director.
В CDPR: lead quest designer на The Witcher 3 и дополнениях, quest director / директор побочных квестов на Cyberpunk 2077 (провёл в студии около 13 лет).

Bartłomiej Gaweł (Бартломей Гавель) — art director.
В CDPR: art director The Witcher 3.

Jakub Szamałek (Якуб Шамалек) — narrative director / ведущий сценарист.
В CDPR: сценарист The Witcher 3, Cyberpunk 2077 и Thronebreaker.

Daniel Sadowski — design director.
В CDPR: дизайнер (project director / designer) на The Witcher (первой части).

Tamara Zawada — animation director.
В CDPR: animation director на The Witcher 3.
Ответить