Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ
Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:
1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Yurius: ↑
24.08.2026 14:30
та шо ви кажете? без вас не додумався....інтейк сзаду знизив темпи кпу аж на 2 градуса
до речі це з навантаженням тільки на проц, чи на проц та на відяху одночасно?
у мене на 12600к з 3060 десь 5-6 градусів виходила різниця, якщо одночасно запустити бублик і сінебенч
Може, трохи не по темі, але спитаю тут бо не знаю, де краще. Яка на вашу думку адекватна ціна на такий корпус б/в під mATX за умови, що є повний комплект всіх заглушок, гвинтиків тощо, навіть коробка? І чи може він бути взагалі зараз цікавим комусь?
Думаю чи можна його продати адекватно (щоб потім вкласти в необхідне для добрих справ), чи просто пустити на добрі справи як є. Fractal Design Arc Mini R2
GreenMile
Я с удовольствием забрал бы данный корпус для пересборки своего текущего ПК из ужасного QUBE, где ни HDD толком не установить, ни тем более имеющийся резак Bluray вставить. Но денег нет совсем... Эх...
Удачи!
GreenMile: ↑
01.09.2026 12:37Може, трохи не по темі, але спитаю тут бо не знаю, де краще. Яка на вашу думку адекватна ціна на такий корпус б/в під mATX за умови, що є повний комплект всіх заглушок, гвинтиків тощо, навіть коробка? І чи може він бути взагалі зараз цікавим комусь?
Думаю чи можна його продати адекватно (щоб потім вкласти в необхідне для добрих справ), чи просто пустити на добрі справи як є. Fractal Design Arc Mini R2
Класний корпус, був такий, тільки midi r2, 1500 адекватний прайс, якщо в гарному стані і не швидкий продаж