Новости
Последние статьи и обзоры
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
fludimir
Member
Если "обычный китайский гибридный инвертор" подключить к сети перепутав фазу/ноль - ему будет пофиг, или нет?
-
Hotspur
Member
ні. не пофіг. в мене показано де фаза де 0fludimir: ↑ 30.08.2026 23:45 Если "обычный китайский гибридный инвертор" подключить к сети перепутав фазу/ноль - ему будет пофиг, или нет?
-
Alexsandr
Member
Моему, но он в режиме зарядки только от сети пофиг.fludimir: ↑ 30.08.2026 23:45 Если "обычный китайский гибридный инвертор" подключить к сети перепутав фазу/ноль - ему будет пофиг, или нет?
-
Nic_Roman
Member
-
Dubass
Member
-
Nic_Roman
Member
Dubass
Та так і радили
Просто питаю чи показники тепер вірні і чи все буде добре
Без нервів пацани!
Та так і радили
Просто питаю чи показники тепер вірні і чи все буде добре
Без нервів пацани!
-
dimus8210
Member
ампери не виросли, або це максимальна генерація яку наразі дає сонечко, або нема навантаження яке буде тягнути силу струмуNic_Roman: ↑ 31.08.2026 12:22 Підключили 2 мппт
Чому ампери не виросли
Я так зрозумів ампери виростають при навантаженні?
-
2chemp
Member
Опять паника началась, deye по наличию нет почти нигде - поставки будут небольшие, будет сильно дороже снова?
-
Nic_Roman
Member
dimus8210
Нагружав 10кв то було 22-26А
Нагружав 10кв то було 22-26А
-
corruptedflesh
Member
знач нема сонця, або панелі під таким кутом більше не зберуть.
але варіант в паралель мені подобається більше, можна копі-пасту зробити на ще два мппт)
-
Hotspur
Member
ще не началась2chemp: ↑ 31.08.2026 14:28Опять паника началась
-
dimus8210
Member
22-26А мабуть було коли всі панелі на один мппт навісили, а по 13 стало коли розділили на два
-
Nic_Roman
Member
dimus8210
Кажу , що я дуже сильно не розумію, тому вас питаю! Можливо тупо питання задаю бо не електрик! Дякую за підказки та допомогу!
Кажу , що я дуже сильно не розумію, тому вас питаю! Можливо тупо питання задаю бо не електрик! Дякую за підказки та допомогу!
-
dimus8210
Member
якщо з вашими маніпуляціями ще струмом не пришибло, то майже електрикNic_Roman: ↑ 31.08.2026 15:20 dimus8210
-
Z440_User
Member
Дивлюся ото на своїх однокласників:
тих хто став електриком і його не вбило струмом - доб'ють ті хто став медиком.
Без образ, згадалася народна творчість...
-
corruptedflesh
Member
а скіки номінал в панелей?Nic_Roman: ↑ 31.08.2026 15:17 corruptedflesh
10к від сонця давало в 12годині плюс мінус! В мене мережа відключена! Включив акум на 125а , мікрохвильовку і аерогриль
взагалі все логічно виглядає 13 на кожному мппт і 26 на двох. навантаження є.
значить під таким азимутом і кутом нахилу в ці дні більше не дасть.
-
s1R1us
Member
та як завжди, кожну зиму2chemp: ↑ 31.08.2026 14:28 Опять паника началась, deye по наличию нет почти нигде - поставки будут небольшие, будет сильно дороже снова?
п.с маю в наявності вільну одну deye pro c від офіційного імпортера та гарантією. кому цікаво - в лс
-
dimus8210
Member
таке враження що форум ломанули і масово продають deye pro c