Чуть сникерсом не подавился
Новости
Последние статьи и обзоры
Создателю наушников нужен совет от геймеров
-
DEVES
Member
Прямо создатель?
-
daesz
Member
Тобто від іншого розприділення маса навушників зменштується і шиї легше пів кг постійної маси утримувати? Чи чашки (які є основною масою) переміщуються в інше місце і від цього шиї потрібно утримувати не пів кг, а 100 гр? Якась лабуда для гуманітарію.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 18:25Гораздо важнее не вес, а его распределение
Навіщо в геймерських вухах цап? 99% геймерів не аудіофіли.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 18:48мы не вешаем на уши маркетинговую чушь
Тоді чому питаєтесь думку тут, а не там де продаєте вуха?Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 19:31Я тут не собираюсь ничего продавать.
Огляди - це про зараз, а не про те, що буде через 1-2-3-5+ років, я декілька місяців тому продав HD598, яким на момент продажу було 13-14 років і які все ще відмінно звучали, за весь час тільки амбушури мінялись раз, і на момент продажу було б непогано поміняти іще раз (але це вже головна біль нового власника). Назад до теми - чи зрівняються ваші в довговічності із ними? Хоча б 10 років прослужать?Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 18:25попробуй в Ютубе поискать обзоры Verum 1 & 2
-
Verum_Audio
Junior
Звісно унікальний продукт. Дротові навушники з самим потужним підсилювачем, найкращою аудіофільскою настройкою, найбільшим і найякіснішим динаміком з усіх суто геймерських навушників, натуральна шкіра, загартована сталь на оголів'ї. Ну і бонусом - DSP з безкінечною кастомізацією. Але блютуса та 2.4 немає. Але є і плюс - через рік батарейка не здохне.Vpupkin: ↑ 30.08.2026 20:11 Що потенційний покупець (геймер) отримає?
Унікальний продукт який має суттєві переваги над продуктами з тої ж цінової категорії чи щось дешевше, але не гірше?
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
А ты попробуй откусывать его небольшими кусочками, а не брать XXL размер и тренировать на нём возвратно-поступательные движения.
-
Евгений King
Member
Ви не вловили суті)bonya: ↑ 30.08.2026 19:57Якщо ви проводите в ігрових навушниках 100500 годин на день, а ніжна шийка не витримує - може ви щось робите не так?Евгений King: ↑ 30.08.2026 18:19 Глянув попередні моделі, 450-475г вуха, ухх. Навушники тільки для суворих людей з прокачаною шиєю![]()
Нова модель у вас 340Г, це прямо як вага Cloud III S Wireless, тому надіюсь що ваші вуха теж мають 4 мікрофони, актичне шумопоглинання, 200годин роботи в бездротовому режимі по 2.4Ггц![]()
![]()
Ну і Клауди не те щоб навушнки які можна похвалити за якісний звук...
Клауди мають багато металевих частин, додаткову електроніку, додаткові мікрофони + основний мікрофон, АКБ на 200 годин роботи
А у пана дротові вуха мають ту саму вагу. Мені норм в вухах 350г, але ж не всім норм.
PS: стосовно звуку, я не згоден, у мене DT770 були і Meze 99, але я юзаю Cloud III S Wireless, все просто, ті крихти якості ніщо в порівнянні зручності, от і все. Я розпродав все своє аудіобарахло, взяв пару Cloud III S Wireless і довольний. Та й в порівнянні з Cloud 1-2, тройка таки в плані звуку прокачалась, ну точно вже їх нема за що сварити
-
Verum_Audio
Junior
Технарь, розкажи мені як вимірюється тиск?daesz: ↑ 30.08.2026 20:21 Тобто від іншого розприділення маса навушників зменштується і шиї легше пів кг постійної маси утримувати? Чи чашки (які є основною масою) переміщуються в інше місце і від цього шиї потрібно утримувати не пів кг, а 100 гр? Якась лабуда для гуманітарію.
В будь яких бездротових вухах буде цап. І в будь яких дротових з USB входом. Подякуй мені за цю новину.Навіщо в геймерських вухах цап? 99% геймерів не аудіофіли.
А я всюди питаю.Тоді чому питаєтесь думку тут, а не там де продаєте вуха?![]()
Почитай коли вийшли Verum 1. І 90% з них працюють. 10% - це ті де юзвері пробили мембрану пальцем вирішивши її помацати.Огляди - це про зараз, а не про те, що буде через 1-2-3-5+ років, я декілька місяців тому продав HD598, яким на момент продажу було 13-14 років і які все ще відмінно звучали, за весь час тільки амбушури мінялись раз, і на момент продажу було б непогано поміняти іще раз (але це вже головна біль нового власника). Назад до теми - чи зрівняються ваші в довговічності із ними? Хоча б 10 років прослужать?
-
SERGBILL
Member
саме це виглядає симпатично
- спойлер

-
DEVES
Member
Verum_Audio
Попробуй повторить Sennheiser MOMENTUM Wireless M3 AEBTXL, вот тогда и посмотрим какой ты создатель
P.S. С Sony WH-1000XM4C как конкурировать собираешься?
Попробуй повторить Sennheiser MOMENTUM Wireless M3 AEBTXL, вот тогда и посмотрим какой ты создатель
-
daesz
Member
Гуманітарій, розкажи мені чи змінюється загальна маса від її розприділення по площині.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:29Технарь, розкажи мені як вимірюється тиск?
Хоть огляд який був зрозблений через 5 років після покупки, а не після релізу, кинеш?Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:29Почитай коли вийшли Verum 1
-
MSiAventador
Member
Приємно зустріти вітчизняного виробника на форумі!
Як власник геймерського напіввідкритого флагмана Сенхайзера 2018 року
та ...
Верум 2 , скажу що обирав GSP 500 для гри за кермом, тому головні крітерії були такі: напіввідкрите виконання для вентиляції голови, якість звуку не тільки для ігр, парковка мікрофона та регулятор гучності. Ця модель не зовсім для активних сімрейсерів.
Я б звернував увагу на сумісність ПО з іншим ПО, наприклад чи працюватиме "свіломузика клавіатури" Steelseries Audio Visualizer , як звучатиме"радар суперників" Steelseries Sonar, Dolby Atmos for Headphones. По улюбленим плеєрам: то я використовую Roon та foobar2000.
Як власник геймерського напіввідкритого флагмана Сенхайзера 2018 року
Я б звернував увагу на сумісність ПО з іншим ПО, наприклад чи працюватиме "свіломузика клавіатури" Steelseries Audio Visualizer , як звучатиме"радар суперників" Steelseries Sonar, Dolby Atmos for Headphones. По улюбленим плеєрам: то я використовую Roon та foobar2000.
-
daesz
Member
З таким підходом до спілкування - навіть не дивно, що ні з ким не заладилось лол.
-
MSiAventador
Member
Розподіл ваги Верум 2 - бездоганний! Можна відсилати у Міжнародне бюро мір і ваг.daesz: ↑ 30.08.2026 20:32Гуманітарій, розкажи мені чи змінюється загальна маса від її розприділення по площині.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:29Технарь, розкажи мені як вимірюється тиск?
-
Melki
Member
может утром протрезвеет и нормально будет общаться с целевой аудиторией?daesz: ↑ 30.08.2026 20:35З таким підходом до спілкування - навіть не дивно, що ні з ким не заладилось
- спойлер
- сомневаюсь
-
Vpupkin
Member
Ну добре, але треба якось переконати людей що це має для них сенс і це явно краще за якісь там рейжери.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:24Звісно унікальний продукт. Дротові навушники з самим потужним підсилювачем, найкращою аудіофільскою настройкою, найбільшим і найякіснішим динаміком з усіх суто геймерських навушників, натуральна шкіра, загартована сталь на оголів'ї. Ну і бонусом - DSP з безкінечною кастомізацією. Але блютуса та 2.4 немає. Але є і плюс - через рік батарейка не здохне.
Особисто мені краще докинути 50$ і взяти планари.
-
tablestikus
Member
Мені абсолютно чудово грати в Verum 2 і я навіть не знаю нащо якась окрема геймерська модель треба, хіба що якби упор був на закрите виконнання.
-
SERGBILL
Member
в том і прикол, шо "музичні" вуха вміють в ігри завжди, а навпаки - не завжди.tablestikus: ↑ 30.08.2026 21:01 Мені абсолютно чудово грати в Verum 2 і я навіть не знаю нащо якась окрема геймерська модель треба, хіба що якби упор був на закрите виконнання.
-
Rabbitultra
Member
Ого, кого не думав тут зустріти так це розробника Верум. Другі вийшли дуже прикольні, хоча ота конструкція де треба було відкрутити гайку щоб налаштувати оголів'я на перших - просто топ
За ігрові вуха навіть не знаю що сказати, зараз багато виробників намагаються влізти в ігровий сегмент планарів, наче виходить потроху
За ігрові вуха навіть не знаю що сказати, зараз багато виробників намагаються влізти в ігровий сегмент планарів, наче виходить потроху
-
aaleksandrenko
Member
Геймер хоче універсальне рішення для ігор і музики. Купив і забув. Сам недавно розбирався в купі дискретних ЦАПів який краще взяти під навушники чуть не офігів.
скажу по собі: давно раніше шукав щось не важке (для мене це десь до 350 грам), універсальне і під ігри і максимальна якість аудіо.
Ринок навушників з нормальним вбудованим цап дуже слабенький.
На той час сподобались asus delta s animate (попередня asus delta s теж саме в іншому дизайні. По звуку і вазі вони були дуже непоганими. Якість матеріалів там дешман, особисто довго не користувався але бачив в багатьох там кожзам облазить дуже швидко. Тому якраз в цьому плані ви можете виграти.
Вага 340 гр + нормальний ЦАП + металічні дужки і натуральна шкіра за 200 доларів виглядає абсолютно адекватно. Але для геймерів які беруть навушники з ЦАП думаю важливе якесь мінімальне ПО, по типу як в Audeze.
Ну і знижечка для своїх як з Верум 2
Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
І оголів'я вирішує багато. Я використовував AUDEZE Maxwell зі стоковим, потім з силіконовим від WC, потім з Capra.
Перше і друге було схоже по комфорту, довго не міг користуватись.
Capra допомогло. Воно саме легке, тонке і трохи еластичне. За рахунок еластичності прилягає не тільки зверху, а і трохи по бокам, вага краще розприділяється. Реально стало легше користуватись. При чому їх можна самому надрукувати на 3д принтері
скажу по собі: давно раніше шукав щось не важке (для мене це десь до 350 грам), універсальне і під ігри і максимальна якість аудіо.
Ринок навушників з нормальним вбудованим цап дуже слабенький.
На той час сподобались asus delta s animate (попередня asus delta s теж саме в іншому дизайні. По звуку і вазі вони були дуже непоганими. Якість матеріалів там дешман, особисто довго не користувався але бачив в багатьох там кожзам облазить дуже швидко. Тому якраз в цьому плані ви можете виграти.
Вага 340 гр + нормальний ЦАП + металічні дужки і натуральна шкіра за 200 доларів виглядає абсолютно адекватно. Але для геймерів які беруть навушники з ЦАП думаю важливе якесь мінімальне ПО, по типу як в Audeze.
Ну і знижечка для своїх як з Верум 2
Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
І оголів'я вирішує багато. Я використовував AUDEZE Maxwell зі стоковим, потім з силіконовим від WC, потім з Capra.
Перше і друге було схоже по комфорту, довго не міг користуватись.
Capra допомогло. Воно саме легке, тонке і трохи еластичне. За рахунок еластичності прилягає не тільки зверху, а і трохи по бокам, вага краще розприділяється. Реально стало легше користуватись. При чому їх можна самому надрукувати на 3д принтері
-
Verum_Audio
Junior
А зачем мне настолько сильно деградировать?DEVES: ↑ 30.08.2026 20:32 Verum_Audio
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Ну ти теж не вловив суті. Я думаю, що вага тих динаміків які я використовую грамів на 100 більше ніж в тих альфах.Евгений King: ↑ 30.08.2026 20:28Ви не вловили суті)bonya: ↑ 30.08.2026 19:57
Якщо ви проводите в ігрових навушниках 100500 годин на день, а ніжна шийка не витримує - може ви щось робите не так?![]()
Ну і Клауди не те щоб навушнки які можна похвалити за якісний звук...
Клауди мають багато металевих частин, додаткову електроніку, додаткові мікрофони + основний мікрофон, АКБ на 200 годин роботи
А у пана дротові вуха мають ту саму вагу.
Отправлено спустя 3 минуты 10 секунд:
Зручність визначається тиском на голову, а не вагою.daesz: ↑ 30.08.2026 20:32Гуманітарій, розкажи мені чи змінюється загальна маса від її розприділення по площині.Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:29Технарь, розкажи мені як вимірюється тиск?
Хоть огляд який був зрозблений через 5 років після покупки, а не після релізу, кинеш?Verum_Audio: ↑ 30.08.2026 20:29Почитай коли вийшли Verum 1
[/quote][/quote]
Саме 5. У цьоми дизайну Verum 1 випускалися тільки в 2018му.
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
А где она тут?)Melki: ↑ 30.08.2026 20:51может утром протрезвеет и нормально будет общаться с целевой аудиторией?daesz: ↑ 30.08.2026 20:35З таким підходом до спілкування - навіть не дивно, що ні з ким не заладилось
- спойлер
- сомневаюсь
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Дякуюtablestikus: ↑ 30.08.2026 21:01 Мені абсолютно чудово грати в Verum 2 і я навіть не знаю нащо якась окрема геймерська модель треба, хіба що якби упор був на закрите виконнання.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Ну... А потім я відкрив для себе на Aliexpress це!Rabbitultra: ↑ 30.08.2026 21:11 Ого, кого не думав тут зустріти так це розробника Верум. Другі вийшли дуже прикольні, хоча ота конструкція де треба було відкрутити гайку щоб налаштувати оголів'я на перших - просто топ

І стало менше дичини.
Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:
MSiAventador: ↑ 30.08.2026 20:37Розподіл ваги Верум 2 - бездоганний! Можна відсилати у Міжнародне бюро мір і ваг.daesz: ↑ 30.08.2026 20:32
Гуманітарій, розкажи мені чи змінюється загальна маса від її розприділення по площині.![]()
-
DuckRider
Member
Не понял какой совет нужен. Большинство строит себе сетап под кс, считай это база игрового рынка снг. Исходя из этого база игровых ушей - это позиционирование звука и буст частот на которых слышно шаги. Всякие долбиатмос и прочий мусор не нужен. Уши из коробки должны давать преимущество в слышимости, потому что обычной игрок клал на ваш красивый софт с эквалайзером, он не будет в нём колупаться. Если в ваших наушниках можно зайти в условную нижнюю тёмку на дасте и чётко понять по шагам внизу противник или вверху на шорте - это уже верный путь, так же нужно проверять слышна ли звуковая информация относительно визуальной (по радусу радара) и на сколько громкие звуки стрельбы перекрывают более тихие звуки шагов. Не нравится что звук будет настроен изначально под игры - выносите кнопку включения этого режима на корпус. Аналогично по кнопкам: не увидел инфы про кнопку отключения микрофона, это достаточно важный аспект, ибо сворачиваться и смотреть замьютился ты в дс или нет - это тот ещё геморрой. По подключению: как я понял там юсб, что тоже проблемно, ну да ладно, но если в комплекте нет тайп а - тайп с полутораметрового кабеля-переходника - это проблема. В идеале, как уже писали, это беспровод, без задержек, ибо это значительно удобнее, потому что ситуаций, когда уезжаешь в кресле или встаешь с ушами на голове и тянешь за собой кабель вместе с пк несосчитать. Амбюшуры - хорошо когда в комплекте есть тканевые, ибо в кожанных себя не слышно и громко разговариваешь
Последний раз редактировалось DuckRider 31.08.2026 01:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Verum_Audio
Junior
DuckRider
1. У меня коаксиальные динамики (т.е. с общим центром) - позиционирование не меняют.

2. Я всегда считал что спец. частотка игровых ушей - это просто гон производителей, которые не в состоянии сделать нормальные наушники. Разве я не прав?
Вот, кстати, видео про Verum 1 в играх
3. Да, одна из кнопок отключает микрофон. Во время звонков при подключении к Андроиду и Iphone тоже.
4. Почему usb это проблема?
5. В комплекте двухметровый очень мягкий type-c type-c и переходник type-c type-a
6. На так закрытые наушники должны обеспечивать пассивную шумоизоляцию. И себя тоже не будет слышно.
1. У меня коаксиальные динамики (т.е. с общим центром) - позиционирование не меняют.

2. Я всегда считал что спец. частотка игровых ушей - это просто гон производителей, которые не в состоянии сделать нормальные наушники. Разве я не прав?
Вот, кстати, видео про Verum 1 в играх
3. Да, одна из кнопок отключает микрофон. Во время звонков при подключении к Андроиду и Iphone тоже.
4. Почему usb это проблема?
5. В комплекте двухметровый очень мягкий type-c type-c и переходник type-c type-a
6. На так закрытые наушники должны обеспечивать пассивную шумоизоляцию. И себя тоже не будет слышно.