Новости
Последние статьи и обзоры
[Україна, Рівне] Геймерські ультралегкі бездротові миші Ninjutso, VXE, WLmouse, Delux, ATK, AJAZZ, MCHOSE, IPI Float, Attack Shark, DAREU, Kysona, Rapoo
-
_Gravicapa_
Junior
Купляв у автора Mchose G3 V2 (біла). По повній передплаті, відправлена в той же день. Дитина в захваті, якість та справність на належному рівні. Рекомендую.
-
timyrdp
Junior
creater_ua
Вітаю. А шо з переліку та в наявності є з "компактів"? Шукаю щось по формі або хоча б по розміру, як razer orochi v2
Вітаю. А шо з переліку та в наявності є з "компактів"? Шукаю щось по формі або хоча б по розміру, як razer orochi v2
-
creater_ua
Member
Вітаю, аналогів саме в такій формі зараз не має, Darmoshark M5 air буде менша(чисто під "пальці"), а інші - більші, VGN V3 Pro до прикладу новинка. Zaopin Z1 1 в 1, але миша не нова, та і її теж не має заразtimyrdp: ↑ 22.06.2026 22:12 creater_ua
-
timyrdp
Junior
creater_ua
Дякую. Зрозумів, дякую
Дякую. Зрозумів, дякую
-
Dsoll
Junior
вибираю мишку на заміну моїй 502. так як ніколи з китайськими мишками не мав то ж є кілька питаннь. наскільки вони надійні ( брак довговічність ітд.). поки найбільше приглянулась ATK A9 Ultimate 2.0 так як оптика, ємний акамулятор але буду радий якщо порекомендуєте ще щось схоже.
-
creater_ua
Member
найблищі по формі до "502" китайці це Kysona Saturn та Mchose G7, це бюджетні миші. Щодо відомої форми Logitech GPX (ATK A9), вона схожа по розміру основного тіла, тобто спинкою, висотою, профілем кнопок, але чітко симетрична і без ергономічного виступу, думаю як компромісний варіант - може бути, звикання до нової форми буде не тривалим. ATK A9 Ultimate 2.0 наразі немає в наявності. Є деякі інші теж сучасні аналоги(Rapoo VT2 MAX gen2, VGN 3 GT та інші), пишіть в "приватні повідомлення"Dsoll: ↑ 29.08.2026 12:50 вибираю мишку на заміну моїй 502. так як ніколи з китайськими мишками не мав то ж є кілька питаннь. наскільки вони надійні ( брак довговічність ітд.). поки найбільше приглянулась ATK A9 Ultimate 2.0 так як оптика, ємний акамулятор але буду радий якщо порекомендуєте ще щось схоже.
Тема поднималась пользователем creater_ua 04.09.2026 12:16.