Новости
Последние статьи и обзоры
Аудіофілія механічних клавіатур
-
xIIImaL
Member
C бородатых времен был аудиофилом механики , сейчас онли магнитки
Ничего лучше пока нету
-
Steelmax
Member
Earanak
Как раз таки китайцы этим плотно занялись, и у них таки есть топ борды. Но в основном туда ставят синие уему или барахло. Из нормальных могу порекомендовать 8bitdo retro, там пустотельный корпус и Kailh Box White - отличный звук и свичи. Остальное - кому шо, можно вытянуть резину и поставить любой свитч, хоч ZealPC. Гатерон мелодик не пробовал, но у Box удачная конструкция, мало воблит и может заменить стаб на небольние модифаеры. С кликами выбор не шибко большой.
Как раз таки китайцы этим плотно занялись, и у них таки есть топ борды. Но в основном туда ставят синие уему или барахло. Из нормальных могу порекомендовать 8bitdo retro, там пустотельный корпус и Kailh Box White - отличный звук и свичи. Остальное - кому шо, можно вытянуть резину и поставить любой свитч, хоч ZealPC. Гатерон мелодик не пробовал, но у Box удачная конструкция, мало воблит и может заменить стаб на небольние модифаеры. С кликами выбор не шибко большой.
-
destructX
Member
буквально 3 секунди на запитTechnetium: ↑ 27.08.2026 14:22Серед механічних - немає. Може бути лише відносно тихою але звук все одно буде, нажаль... Мембранні ж є і беззвучні, правда вони всі однаково не користуються попитом як такимVovaII: ↑ 27.08.2026 13:51 А зараз є беззвучні? Як колись була легендарна витривала Мітсумі?![]()
І це тільки частина
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
9 з 10 массмаркет повнорозмірок йдуть на синіх/червоних, шо там було не простоEaranak: ↑ 27.08.2026 14:07 Когда себе клаву подбирал, оказалось что найти норм модель с нампадом и щелкающими свитчами не так то и просто )) Буквально выбор был из двух-трех моделей, в наших магазинах. С пердей китайских не хотел заказывать. Видимо не-щелкающие свитчи и клавы без нампадов - писк моды![]()
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
нормально придумавyariksom: ↑ 27.08.2026 14:11Магнітні не сильно шумлятьVovaII: ↑ 27.08.2026 13:51 А зараз є беззвучні? Як колись була легендарна витривала Мітсумі?
-
Earanak
Member
Красные свитчи не щелкают. Щелкают : Cherry MX - Blue, Green, White. Razer - Green. EC V2 Ivy.destructX: ↑ 27.08.2026 19:57 9 з 10 массмаркет повнорозмірок йдуть на синіх/червоних, шо там було не просто![]()
Я искал ВЕСЬ этот перечень свитчей. И спрашивал тут на форуме - viewtopic.php?p=3894782#p3894782
Пользовался Хотлайном, крупными Инет-Магазинами у которых был фильтр по свитчам.
Чел который мне советовали искать клаву на OLX, сначала перепутал свитчи а потом нашел одно предложение с Б/У помойкой
Последний раз редактировалось Earanak 27.08.2026 21:45, всего редактировалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Тут я бачу така клавіатурна аудіофілія, що вибір кабелю для навушників - це дитяча забавка вже)
Я в хорошому сенсі, якщо що) Приємно бачити, що люди чимось заморочуються і створюють доволі цікаве розмаїття в такому невибагливому та утилітарному продукті, як клавіатура)
Сам колись купив собі механіку від Mionix на лінійних Cherry та й так все ще ніяк не перейду на щось нове. Ну просто хоч щось би спробувати та оцінити. Кажуть, клавіатури для набору тексту можуть дати новий, невеличкий вау-ефект саме від використання. А сам звук клавіатури мене ніколи не бентежив, на диво)
Я в хорошому сенсі, якщо що) Приємно бачити, що люди чимось заморочуються і створюють доволі цікаве розмаїття в такому невибагливому та утилітарному продукті, як клавіатура)
Сам колись купив собі механіку від Mionix на лінійних Cherry та й так все ще ніяк не перейду на щось нове. Ну просто хоч щось би спробувати та оцінити. Кажуть, клавіатури для набору тексту можуть дати новий, невеличкий вау-ефект саме від використання. А сам звук клавіатури мене ніколи не бентежив, на диво)
-
destructX
Member
а, якшо саме типу клікі блюшки цікавили тоді так, з цим важче, років 5 назад мабуть кожна 2 меха була на синіх outemu (бо чері це дорого-багатоEaranak: ↑ 27.08.2026 21:31Красные свитчи не щелкают. Щелкают : Cherry MX - Blue, Green, White. Razer - Green. EC V2 Ivy.destructX: ↑ 27.08.2026 19:57 9 з 10 массмаркет повнорозмірок йдуть на синіх/червоних, шо там було не просто![]()
Я искал ВЕСЬ этот перечень свитчей. И спрашивал тут на форуме - viewtopic.php?p=3894782#p3894782
Пользовался Хотлайном, крупными Инет-Магазинами у которых был фильтр по свитчам.
Чел который мне советовали искать клаву на OLX, сначала перепутал свитчи а потом нашел одно предложение с Б/У помойкой![]()
-
StTechnik
Member
destructX
Я конечно удивлю, но линейные свичи (потомки черри рэд) есть очень даже громко и красиво кликающие. Звук «клаки» если чо. Сам такие использую.дефолтний ред всюди
-
destructX
Member
це все класно звісно, але вище написали про конкретний ряд, я ж вперше і писав загалом про ред/блю. ну й мова про масмаркет, я не знаю шо з нього мало/має гарний "клакі", мені той весь оутему-гатерон ред одинаковий, а інших червоних і не бачивStTechnik: ↑ 27.08.2026 22:32 destructXЯ конечно удивлю, но линейные свичи (потомки черри рэд) есть очень даже громко и красиво кликающие. Звук «клаки» если чо. Сам такие использую.дефолтний ред всюди
-
StTechnik
Member
destructX

Эта кролячья нора ОЧЕНЬ глубокаяінших червоних і не бачив![]()
-
destructX
Member
ой та я шарю, я іноді туди заглядаю і тікаю, бо нема стіки фінансів скільки хочеться витратити на на це все діло
тому так, на казуальному рівні, максимум в китайських трендах вже готових популярних, не нішових, бордів, в кастом не лізу
-
AntonyKandaurov
Member
https://rozetka.com.ua/hator_htk_610/p191190609/
В мене ось така і вже як три роки користуюсь. Коментар для підтримки продукції хатор, щось погане сказати не можу.
В мене ось така і вже як три роки користуюсь. Коментар для підтримки продукції хатор, щось погане сказати не можу.
-
KROOM
Member
Важко уявити страждання сови на цьому глобусімеханічна клавіатура пройшла еволюційний шлях ...до об’єкта, де тактильний зворотний зв’язок та акустичний підпис набули першочергового значення....вторинний контур зворотного зв’язку, що складається зі слухової відповіді механізму, перетворився на критичний показник якості.
-
QFlash
Member
-
ASTON
Member
TMR наче маютьь бути тихішими за звичну механіку?
-
leif
Member
ASTON
Звичайно!*
* За умови, що в тмр ви ставите сайлент світчі, а в "звичайну" механіку не сайлент
Звичайно!*
* За умови, що в тмр ви ставите сайлент світчі, а в "звичайну" механіку не сайлент