[Україна, Житомир] Gigabyte RTX 5070 Ti Gaming OC 16GB (Гарантія 3+ роки Click, повний комплект)

Объявления о продаже
Ответить
Автор
Junior

Вітаю! Продаю свою Gigabyte RTX 5070 Ti Gaming OC 16GB.

Карта купувалася в українському магазині Click.ua. Є офіційний чек та гарантійка — попереду ще понад 3 роки офіційної гарантії від магазину + зареєстрована розширена гарантія від Gigabyte на 4 роки.

Про карту та стан:

Стан: Ідеальний, заводські пломби на місці, нічого не крутилося й не розбиралося. Працювала в чистому корпусі з хорошим продувом.

Температури та тиша: У звичайних іграх та при легкому налаштуванні температура GPU тримається в районі 50–55°C (в залежності від профілю). Навіть у найжорсткішому стрес-тесті OCCT Power під 100% навантаженням карта не прогрівається вище ~59°C, а пам'ять взагалі зимова. Охолодження Gaming OC дуже тихе, дроселі не шумлять.

Комплект: Повний заводський — рідна коробка, чек, комплектний кронштейн від провисання та оригінальний кабель-перехідник живлення.
Фото за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Ціна 54000
Последний раз редактировалось Fletcher_ 29.08.2026 18:00, всего редактировалось 2 раза.
NST1983
Member

Не розумію, чому заради естетики люди не ставлять підставки під відеокарти. Саме тому я ніколи не купую відеокарти з рук, а коли продаю свою - завжди показую, як вона була встановлена.

Я б був максимально обережним, купуючи такі карти. На жаль, дуже часто бачу оголошення з таким підходом. :-/
Artem_M
Member

NST1983: 27.08.2026 11:10 Не розумію, чому заради естетики люди не ставлять підставки під відеокарти. Саме тому я ніколи не купую відеокарти з рук, а коли продаю свою - завжди показую, як вона була встановлена.

Я б був максимально обережним, купуючи такі карти. На жаль, дуже часто бачу оголошення з таким підходом. :-/
Можливо це просто комусь не потрібно?
Я теж не ставлю підпорку "заради естетики", а для того що б з часом текстоліт не прогнувся - ставлю.
Крім того в комплекті до цієї карти йде кронштейн, який вставнолюється позади карти і його банально не буде видно якщо спеціально не фоткати карту зсередини корпусу.
Можливо тут він і встановлений....
Fletcher_
Junior

Абсолютно вірно) він є просто позаду)у мене корпусний тримач який був у комплекті Lian li lancool 3
NST1983
Member

:up: :up: :up: :up:
Ответить