Apple випустила процесори M6 та M5 Ultra у складі оновлених Mac mini та Mac Studio

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

yuriy_dd: 26.08.2026 08:19і приріст +40% в одно-потоці - це просто неймовірно! у х86 - такого не буде ніколи, х86 - безнадійно відстав
У внутрішніх тестах і за два покоління чіпів. Хоча я б глянув на нормальні неупереджені зовнішні тести.
denon312
Member

yuriy_dd: 26.08.2026 16:28 може розумніші стали? думати критично навчились? а хоч спробували?
ну я власник мініка, який думає чи потрібно обновлюватись на новий. М5 - він в очі не бачив. В чому проблема? х86 - так не робить? ненависть чи заздрість до Епл?а чому в браузері М4+ - найшвидший? а в офісі?
а чому звінок в Teams/Zoom на 3 години садить ноут лише на 16% ? у той час як на х86 - сідає повністю
як я бачу діалоги монологи Юри
Изображение
Filabatya
Member

Щось подібне, як люди з битків штатівських виходять, як з ролс ройсів на мийці самообслуговування :D так б у мак міні поплавив плати :shuffle:
AntonyKandaurov
Member

Ага, як ото їздять на теслах вдарених в морду/сраку/бочину зате електрогаджет за типу три копійки. Ото і такі ж малороси Дудчаки які накупили на їбеях чи у сіровозів. Сіровози навіть чеки не видають, гарантія по номеру телефона а розкладка українська то тільки гравіювання :laugh: . Одне позорище, зате яблучко на сраці яке вже навіть не світиться :gigi:
Ответить