По версії NvApp зрозумієш. Якщо не 11.0.9, а наприклад 11.0.7 , тоді в тебе зависло ще в травні, як і у мене, і не було цих фіч навіть із завантаженими дровами найновішими. Галка оновлювати до бети не допомагала аж до чистої інсталяції.MaxZema: ↑ 26.08.2026 20:18так! звісно. Все оновилося і драйвер і арр. Мабуть треба чисту інсталяцію зробити, бо знову щось пішло не по плануДякую за скріни, зрозумів що у мене проблеми.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.56 WHQL
-
yungmanpro
Member
-
MaxZema
Member
11.0.9.239 написаноyungmanpro: ↑ 26.08.2026 20:55По версії NvApp зрозумієш. Якщо не 11.0.9, а наприклад 11.0.7 , тоді в тебе зависло ще в травні, як і у мене, і не було цих фіч навіть із завантаженими дровами найновішими. Галка оновлювати до бети не допомагала аж до чистої інсталяції.MaxZema: ↑ 26.08.2026 20:18
так! звісно. Все оновилося і драйвер і арр. Мабуть треба чисту інсталяцію зробити, бо знову щось пішло не по плануДякую за скріни, зрозумів що у мене проблеми.
-
Enjthesilence
Member
можливо в біос вимкнув ребар?MaxZema: ↑ 26.08.2026 21:0911.0.9.239 написаноyungmanpro: ↑ 26.08.2026 20:55
По версії NvApp зрозумієш. Якщо не 11.0.9, а наприклад 11.0.7 , тоді в тебе зависло ще в травні, як і у мене, і не було цих фіч навіть із завантаженими дровами найновішими. Галка оновлювати до бети не допомагала аж до чистої інсталяції.
-
MaxZema
Member
Перевстановив через DDU і все з'явилось...
-
Kullerok
Member
Ну это ты описал класический вентилятор и лопатуговнаГеральт: ↑ 26.08.2026 18:38 Вийшла новина про проблемний adrenalin, більша половина коментів від власників зелених карт. Червоні спокійно собі користуються.
Новина про рядовий зелений драйвер: зелені раму не можуть зібрати![]()
-
MATRIXUA
Junior
я ставлю на всі игри пресет К( часто користуюсь длаа , рідко на якість) 1080 p , карта 5060 тіай, я роблю щось не так?, М і L для продукнивості и ультрапродукнивості , чи може в них краще працює якість та длаа?
-
GipeR
Member
Пришлось удалять новые дрова через DDU, так как начались вылеты в играх после установки, откатился на 610, может просто за больше чем год накопилось
-
Enjthesilence
Member
ставити требе "рекомендовано" а потрібній пресет буде автоматично мінятись від налаштування длсс, м і л автоматично для продукнивості та ультрапродукнивості, такMATRIXUA: ↑ 27.08.2026 09:42 я ставлю на всі игри пресет К( часто користуюсь длаа , рідко на якість) 1080 p , карта 5060 тіай, я роблю щось не так?, М і L для продукнивості и ультрапродукнивості , чи може в них краще працює якість та длаа?
-
decepticon4891
Junior
Все так робиш, але з пресетом К вмикається DLSS 4.0 який краще за все працює з режимом якість. Якщо ставиш M - вмикається DLSS 4.5 який краще за все працює для режимів якість, балансед, продукнивність. Якщо L - вмикається DLSS 4.5 який краще за все працює з режимом ультрапродукнивність.MATRIXUA: ↑ 27.08.2026 09:42 я ставлю на всі игри пресет К( часто користуюсь длаа , рідко на якість) 1080 p , карта 5060 тіай, я роблю щось не так?, М і L для продукнивості и ультрапродукнивості , чи може в них краще працює якість та длаа?
Що до "краще" - то тут залежить від гри
Ставити пресет через nvidia app є сенс (зазвичай) якщо гра не підримує актуальну версію DLSS (Наприклад the last of us part 1 - там дикий гостінг на стоковому DLSS 3.1), чи навпаки - гра підтримує актульну версію DLSS, а ми хочемо даунгрейд до 4.0
-
S0N1C
Member
цікаво, скільки ще треба буде додавати в реєстр

при кожному апдейті драйвера перетирає
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
проблемі то всього років 5
https://www.reddit.com/r/htpc/comments/ ... m_windows/
шоб звук з монітора грав одразу а не через секунди 2[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96c-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000\PowerSettings]
"ConservationIdleTime"=hex:00,00,00,00
"PerformanceIdleTime"=hex:00,00,00,00
"IdlePowerState"=hex:00,00,00,00
при кожному апдейті драйвера перетирає
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
проблемі то всього років 5
https://www.reddit.com/r/htpc/comments/ ... m_windows/
-
xeet
Junior
В Блек Флаг піся ціх драйверів стало забагато мила і як тепер виправити це, краще б не ставив а дограв би на старих
-
Filabatya
Member
xeet
Відкотитися в диспечері пристироїв на попередній
Відкотитися в диспечері пристироїв на попередній
-
xeet
Junior
Не допомогло щось піля цього зламалося в цій грі або в нвідіа ап ну буду розбиратися
-
denizen
Member
так, це у тебе щось, я на новому драйвері у блек флег політ нормальнийxeet: ↑ 27.08.2026 17:04Не допомогло щось піля цього зламалося в цій грі або в нвідіа ап ну буду розбиратися
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А хтось вже пробував новий драйвер? Які проблеми він приносить?
-
gavr
Member
Після оновлення в мене Assassins Creed Shadows при запуску почав видавати якусь помилку DX12.GipeR: ↑ 27.08.2026 11:15 Пришлось удалять новые дрова через DDU, так как начались вылеты в играх после установки, откатился на 610, может просто за больше чем год накопилось
-
destructX
Member
Stalker 2 / battlefield 6 / plague tale resonance - за добу політ прекраснийNikolay Yeryomenko: ↑ 27.08.2026 20:02 А хтось вже пробував новий драйвер? Які проблеми він приносить?