Что там Хуанито на этот раз сломал ?
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.56 WHQL
-
Kopstr
Member
Пропоную обговорити Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.56 WHQL
-
Filabatya
Member
почекаю офіційного з транформером в вересні 
-
warp37
Member
В NVIDIA App вже є.
-
yungmanpro
Member
Як завжди, за півгодини до того завантажив і встановив на чисту 610.88, бо хотів сталкер підналаштувати... Оновився на цей, але вже NvApp не чіпав налаштовану. Для гри навряд щось змінилося б.
-
FirstTDM
Member
Так уже всё - есть DLSS 4.5 в панели - выбираем Recommended или L / M для 40хх/50ххFilabatya: ↑ 26.08.2026 16:46почекаю офіційного з транформером в вересні
-
FurryGentleman
Member
так Recommended это дефолт или новый для 20/30 ?FirstTDM: ↑ 26.08.2026 17:34Так уже всё - есть DLSS 4.5 в панели - выбираем Recommended или L / M для 40хх/50ххFilabatya: ↑ 26.08.2026 16:46почекаю офіційного з транформером в вересні
-
denizen
Member
F це новий
-
daesz
Member
Мені от цікаво якого біса ddu анінсталить не тільки драйвер, а ще й цілий нвідія апп. Срані індуси писали, не інакше.
-
FirstTDM
Member
Для 20/30 нужен Model KFurryGentleman: ↑ 26.08.2026 17:44так Recommended это дефолт или новый для 20/30 ?
-
yariksom
Member
Тепер в ЩІ почав писатиdaesz: ↑ 26.08.2026 18:14 Мені от цікаво якого біса ddu анінсталить не тільки драйвер, а ще й цілий нвідія апп. Срані індуси писали, не інакше.
-
Геральт
Active Member
Вийшла новина про проблемний adrenalin, більша половина коментів від власників зелених карт. Червоні спокійно собі користуються.
Новина про рядовий зелений драйвер: зелені раму не можуть зібрати
Новина про рядовий зелений драйвер: зелені раму не можуть зібрати
-
yungmanpro
Member
А сенс? Нового нічого не буде. Через DLSS Swapper ось оновлюй собі версію DLSS чи то інші бібліотеки для гри та й не чекай.
- спойлер
- [1/spoiler]
- спойлер
- [2/spoiler]
-
yariksom
Member
Це традиція, вона в обидві сторони дієГеральт: ↑ 26.08.2026 18:38Вийшла новина про проблемний adrenalin, більша половина коментів від власників зелених карт.
-
erkins007
Member
Ну тут все логично - нет технологий, нет и сложности с их использованием.Геральт: ↑ 26.08.2026 18:38Новина про рядовий зелений драйвер: зелені раму не можуть зібрати
Если человеку сложно в Nvidia app выбрать "recommended" один раз для всех игр, то ему нужно консоль брать
-
Filabatya
Member
а галку ранній доступ в налаштуваннях інформації треба ставити?
-
MaxZema
Member
"Per-game controls for Resizable BAR in Driver Settings for all games and apps."
Щось я цього не бачу
Щось я цього не бачу
-
Enjthesilence
Member
це в налаштуваннях до окремої гри, а не в глобаліMaxZema: ↑ 26.08.2026 19:29 "Per-game controls for Resizable BAR in Driver Settings for all games and apps."
Щось я цього не бачу![]()
-
MaxZema
Member
Дивився! Нема у мене такої опції.Enjthesilence: ↑ 26.08.2026 20:02це в налаштуваннях до окремої гри, а не в глобаліMaxZema: ↑ 26.08.2026 19:29 "Per-game controls for Resizable BAR in Driver Settings for all games and apps."
Щось я цього не бачу![]()
-
Enjthesilence
Member
тут галка стоїть?
-
MaxZema
Member
так! звісно. Все оновилося і драйвер і арр. Мабуть треба чисту інсталяцію зробити, бо знову щось пішло не по плану