Новости
Последние статьи и обзоры
Драйвер Adrenalin 26.8.1 приніс власникам Radeon RX 9070 XT проблеми в Apex Legends
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить Драйвер Adrenalin 26.8.1 приніс власникам Radeon RX 9070 XT проблеми в Apex Legends
Да я смотрю это не впервые - судя по тестам последних Gears of War и Call of Duty, у AMD повальное отставание. И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
Зато RX 9070 XT дешевле RTX 5070 Ti...
Да я смотрю это не впервые - судя по тестам последних Gears of War и Call of Duty, у AMD повальное отставание. И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
-
kairo
Member
Чекаємо на пояснення від пана Геральта!
-
denizen
Member
напали на бідну людину, наче він амбасадор та гроші отримує за роботу.
доречи, з драйвером NVIDIA теж, щось не так, бо мав вийти ще вчора, а його все немає, схоже щось допилюють в останню хвилину.
доречи, з драйвером NVIDIA теж, щось не так, бо мав вийти ще вчора, а його все немає, схоже щось допилюють в останню хвилину.
Последний раз редактировалось denizen 26.08.2026 14:12, всего редактировалось 1 раз.
-
Геральт
Active Member
Сумоню поціновувача гачі, тидиш!
зі. он-лайн забавки - зло
зі. он-лайн забавки - зло
-
erkins007
Member
Потому что чудес не бывает. У зелёных генерация работает или на 40 серии с optical flow или на 50 с вообще отдельным аппаратным блоком вывода Flip Metering.warp37: ↑ 26.08.2026 13:33И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
Это позволяет в том числе вертикалку вместе с фг врубать без увеличения задержек.
А у АМД даже у 9000 серии ничего такого нет. Если апаратный фср4 они спустя 7 лет таки сделали, то генерация до сих пор чисто софтовая.
-
yariksom
Member
Прочитав і подумав "хто в цей мамонтів копроліт грає?", потім ознайомився з питанням, виявилося, що немало народу 
-
Skiff93
Member
Як хотспот на твоїй божественній 5090?erkins007: ↑ 26.08.2026 15:13Потому что чудес не бывает. У зелёных генерация работает или на 40 серии с optical flow или на 50 с вообще отдельным аппаратным блоком вывода Flip Metering.warp37: ↑ 26.08.2026 13:33И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
Это позволяет в том числе вертикалку вместе с фг врубать без увеличения задержек.
А у АМД даже у 9000 серии ничего такого нет. Если апаратный фср4 они спустя 7 лет таки сделали, то генерация до сих пор чисто софтовая.
-
gregory_amd
Member
Правильно, это всего лишь самая популярная видеокарта вашей компании, зачем на ней что то тестировать 
-
Kirakishou
Member
Зелений екран під час завантаження ПК, зелений екран під час запуску відео. Не щоразу, але приблизно кожен десятий запуск відео. RX 7800 XT.
-
Геральт
Active Member
Навіть тиждень карта не протрималасьKirakishou: ↑ 21.08.2026 15:33 Я видалив драйвер через DDU і зробив мінімальну установку – тобто тільки драйвер та примітивний графічний інтерфейс і поки що працює нормально.
-
Kirakishou
Member
Я просто не писав про це. Драйвер багований. Можна було б подумати, що проблема з залізом, але під навантаженням в іграх вона нормально працює. Проблема саме з відтворенням відео і з перезавантаженням ПК. Якщо ПК просто вмикаєш - він нормально вмикається, але якщо ти після цього його перезавантажуєш - зелений екран і ПК просто висить, намлок не світиться.Геральт: ↑ 26.08.2026 19:52Навіть тиждень карта не протрималась
-
Nouriel
Member
типовий пікміwarp37: ↑ 26.08.2026 13:33Да я смотрю это не впервые - судя по тестам последних Gears of War и Call of Duty, у AMD повальное отставание. И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
-
Yurius
Member
Зайшов....пролистав тему....впевнився що всі місцеві зелені дурачки на місці...видохнув що хоть щос стабільно у світі.
-
КурткаБейн
Member
У мене цей драйвер на 9070 вилітає в БФ6, комп просто зависає, а після хард ребуту драйвера взагалі нема, пропонує встановити. не знаю як це... Куди він дівся?
відкотився.
Це вперше я стикнувся з подібною серйозною проблемою на АМД за нннадцять років.
Це вперше я стикнувся з подібною серйозною проблемою на АМД за нннадцять років.
-
Leoniddd
Junior
Тоже в первые столкнулся с проблемами с драйверами почти за год в первый раз на 9070xt,откатился назад все ок,бывает что сказать