Ну топіще! Коли вже пре-ордер увімкнуть!!?
Новости
Последние статьи и обзоры
Опубліковано новий геймплейний трейлер Metro 2039
-
warp37
Member
После Cost of Hope, сильно напоминает S.T.A.L.K.E.R. 2. И наоборот.
Открывайте уже предзаказ.
И надеюсь, выжмут всё из полтинников, как Exodus из двадцаток.
-
Artem_M
Member
А решта мають страждати?
Фу - таке писати!
-
hohlid19
Member
Бо́льший интерес вызывает вой соседей, их так со 2 сталкера не рвало 
-
warp37
Member
Повний обвіс технологій DLSS, RT i PT ще ж не означає, що їх не можна вимкнути.
-
MqM
Member
Яку зраду вони знову знайшли? Деяким вже зіги вижаються – о то вони попаяні
-
Afit
Member
Просто ще одна якісна гра від Української студії
-
Striker
Member
А ще оце.Afit: ↑ 26.08.2026 14:57Цього достатньо щоб їх паяло
Події Metro 2039 розгортаються через чверть століття після ядерної війни, у зруйнованій Москві та її метрополітені.
-
decepticon4891
Junior
Дадатково Їх учора від "Слава Україні!" зі сцени (під час презентації Metro 2039) на геймском порвало на шматкиMqM: ↑ 26.08.2026 14:54 Яку зраду вони знову знайшли? Деяким вже зіги вижаються – о то вони попаяні
-
Kullerok
Member
Отето жирок. Такое мы предзаказываем 
-
yariksom
Member
Рано ще, преордер відсутній.
Та й взагалі всінові ігри варто починати через рік після випуску, або я занадто терплячий
-
Enjthesilence
Member
взагалі інший калібр. тут все на голову вище за с2, особливо з технічного боку, є більше геймплею вже на ютубіwarp37: ↑ 26.08.2026 13:56 После Cost of Hope, сильно напоминает S.T.A.L.K.E.R. 2. И наоборот.
-
Zero0
Member
Enjthesilence
Сталкер став скучною бродилкою на виживання, типу а-ля Фаркрая. Якщо в 2008-2009 його зробили дійсно крутим , то зараз Сталкер2 виглядає плоско і сіро. На старті відгуки підтвердили, що він вийшов такий собі. До слави раніше випущених частин не дотягує
Сталкер став скучною бродилкою на виживання, типу а-ля Фаркрая. Якщо в 2008-2009 його зробили дійсно крутим , то зараз Сталкер2 виглядає плоско і сіро. На старті відгуки підтвердили, що він вийшов такий собі. До слави раніше випущених частин не дотягує
-
Kullerok
Member
Я почти всегда так и делаю. Но в серию метро я верю очень сильно что там ненапартачат настолько что топовое железо его не вывезет на достойном уровне на релизе. В обозримом будущем оформлю преордер только метро и ведьмака. А вот тот же сталкер досихпор не куплен там изначально понятно было что его ещё года три пилить будут. Да и тупо лень его двара раза проходить буду ждать все длс.yariksom: ↑ 26.08.2026 15:57Рано ще, преордер відсутній.
Та й взагалі всінові ігри варто починати через рік після випуску, або я занадто терплячий![]()
-
The_Rusik
Member
warp37
Наоборот, эти гей***ские штуки которые вы перечислили, нормальные люди даже е включают и не собираються.
Наоборот, эти гей***ские штуки которые вы перечислили, нормальные люди даже е включают и не собираються.
-
XXXshadyXXX
Member
-
hohlid19
Member
MqM
Перед трейлером разрабы сказали Слава Украине. Да и отсутсвие ру локали тоже коптит
Перед трейлером разрабы сказали Слава Украине. Да и отсутсвие ру локали тоже коптит
-
MqM
Member
Якщо маєш лінки скинь в приват, хочу насолодитися бомбінгом. Памятаю минулий раз був кайф читати і слухати їхнє ниттяdecepticon4891: ↑ 26.08.2026 15:29Дадатково Їх учора від "Слава Україні!" зі сцени (під час презентації Metro 2039) на геймском порвало на шматкиMqM: ↑ 26.08.2026 14:54 Яку зраду вони знову знайшли? Деяким вже зіги вижаються – о то вони попаяні
-
MqM
Member
Там інша внутрішня політика щодо найманого персоналу. Технічні спеціалісти там завжди були сильніEnjthesilence: ↑ 26.08.2026 18:09взагалі інший калібр. тут все на голову вище за с2, особливо з технічного боку, є більше геймплею вже на ютубіwarp37: ↑ 26.08.2026 13:56 После Cost of Hope, сильно напоминает S.T.A.L.K.E.R. 2. И наоборот.
-
NST1983
Member
Озвучка буде?