Драйвер Adrenalin 26.8.1 приніс власникам Radeon RX 9070 XT проблеми в Apex Legends

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Драйвер Adrenalin 26.8.1 приніс власникам Radeon RX 9070 XT проблеми в Apex Legends
Да я смотрю это не впервые - судя по тестам последних Gears of War и Call of Duty, у AMD повальное отставание. И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.

Зато RX 9070 XT дешевле RTX 5070 Ti...
Earanak
Member

warp37, ваше сообщение выглядит как персональная провокация для бедолаги Геральта который в соло дефает Радеоны :laugh:
kairo
Member

Чекаємо на пояснення від пана Геральта!
denizen
Member

напали на бідну людину, наче він амбасадор та гроші отримує за роботу.
доречи, з драйвером NVIDIA теж, щось не так, бо мав вийти ще вчора, а його все немає, схоже щось допилюють в останню хвилину.
Последний раз редактировалось denizen 26.08.2026 14:12, всего редактировалось 1 раз.
Геральт
Active Member

Сумоню поціновувача гачі, тидиш! :D
зі. он-лайн забавки - зло
erkins007
Member

warp37: 26.08.2026 13:33И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
Потому что чудес не бывает. У зелёных генерация работает или на 40 серии с optical flow или на 50 с вообще отдельным аппаратным блоком вывода Flip Metering.
Это позволяет в том числе вертикалку вместе с фг врубать без увеличения задержек.
А у АМД даже у 9000 серии ничего такого нет. Если апаратный фср4 они спустя 7 лет таки сделали, то генерация до сих пор чисто софтовая.
yariksom
Member

Прочитав і подумав "хто в цей мамонтів копроліт грає?", потім ознайомився з питанням, виявилося, що немало народу :rotate:
Skiff93
Member

erkins007: 26.08.2026 15:13
warp37: 26.08.2026 13:33И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.
Потому что чудес не бывает. У зелёных генерация работает или на 40 серии с optical flow или на 50 с вообще отдельным аппаратным блоком вывода Flip Metering.
Это позволяет в том числе вертикалку вместе с фг врубать без увеличения задержек.
А у АМД даже у 9000 серии ничего такого нет. Если апаратный фср4 они спустя 7 лет таки сделали, то генерация до сих пор чисто софтовая.
Як хотспот на твоїй божественній 5090? :laugh:
gregory_amd
Member

Правильно, это всего лишь самая популярная видеокарта вашей компании, зачем на ней что то тестировать :D
Kirakishou
Member

Зелений екран під час завантаження ПК, зелений екран під час запуску відео. Не щоразу, але приблизно кожен десятий запуск відео. RX 7800 XT.
Геральт
Active Member

Kirakishou: 21.08.2026 15:33 Я видалив драйвер через DDU і зробив мінімальну установку – тобто тільки драйвер та примітивний графічний інтерфейс і поки що працює нормально.
Навіть тиждень карта не протрималась :-/
Kirakishou
Member

Геральт: 26.08.2026 19:52Навіть тиждень карта не протрималась
Я просто не писав про це. Драйвер багований. Можна було б подумати, що проблема з залізом, але під навантаженням в іграх вона нормально працює. Проблема саме з відтворенням відео і з перезавантаженням ПК. Якщо ПК просто вмикаєш - він нормально вмикається, але якщо ти після цього його перезавантажуєш - зелений екран і ПК просто висить, намлок не світиться.
Nouriel
Member

warp37: 26.08.2026 13:33Да я смотрю это не впервые - судя по тестам последних Gears of War и Call of Duty, у AMD повальное отставание. И генерация кадров даже в FSR 4 имеет проблемы с рваным временем кадра.

Зато RX 9070 XT дешевле RTX 5070 Ti...
типовий пікмі :laugh:
Yurius
Member

Зайшов....пролистав тему....впевнився що всі місцеві зелені дурачки на місці...видохнув що хоть щос стабільно у світі.
КурткаБейн
Member

У мене цей драйвер на 9070 вилітає в БФ6, комп просто зависає, а після хард ребуту драйвера взагалі нема, пропонує встановити. не знаю як це... Куди він дівся? :gigi: відкотився.
Це вперше я стикнувся з подібною серйозною проблемою на АМД за нннадцять років.
Leoniddd
Junior

Тоже в первые столкнулся с проблемами с драйверами почти за год в первый раз на 9070xt,откатился назад все ок,бывает что сказать
Nouriel
Member

КурткаБейн
Вернувся на старий і норм стало?
erkins007
Member

Skiff93: 26.08.2026 16:58Як хотспот на твоїй божественній 5090?
на 4 градуса больше ядра.
У меня карта на воде, температура это последнее где будет проблема.
Это не 3080ти где у меня 82 было нормой, тут выше 63 уже редкость.
Ответить