DDt: ↑
26.08.2026 10:36
только они выпустили только самую первую ревизию без аддонов (Дыхание смерти и Клинок армагеддона) и с кучей багов, зато с апскейлнутыми текстурами, выглядело как кусок гуано
1. Сурс код втрачено, на момент розробки ремастера його не віднайшли, був сурс тільки перший реліз.
2. Багів там я жодного не бачив.
3. В ГОГ продається православна оригіналка в повному обсязі, ніхто її з продажів не знімав.
Ararat: ↑
26.08.2026 11:38
З двома доповненями?
Вони ж божилися що пролюбили весь код доповнень тому в свій час апскейлели тільки оригінальних героїв. Невже знову набрехали?
А нащо їм сурс-код для повного ремастеру на іншому рушії?
Відправлено через 30 секунд:
Ararat: ↑
26.08.2026 11:38
З двома доповненями?
Вони ж божилися що пролюбили весь код доповнень тому в свій час апскейлели тільки оригінальних героїв. Невже знову набрехали?
А нащо їм сурс-код для повного рімейку на іншому рушії?
Відправлено через 25 секунд:
* як же я ненавиджу рушій phpBB3
Slon_76Kg: ↑
26.08.2026 11:12
Думаю одна из причин Успешности Поляков - Качественный подход в Локализации. Там тебе есть не только Украинский и Английский Языки.
Для меня Например очень Важен именно перевод нормальный. Т.к. когда заплатил за игру - хочеться отдыхать и понимать о чем речь, не напрягая зрение субтитрами и сурдопереводами. И почему-то большенство игр с Многонациональной озвучкой и Хорошей сингловой кампанией почти всегда добивается успеха в финансовом плане.
Можна просто підтягнути базову англійську, яка є у кожній грі і більше не паритись взагалі цим питанням, а українську локалізацію сприймати як дуже смачний бонус
Sanьka
Хм, у мене зворотня ситуація - коли побачив 3-у частину після другої, то на 3 роки з головою пішов виключно у неї. Про 2-у згадую тільки останніми роками чисто з точки зору ностальгії, а у 3-у граю і зараз.
4-у сприймати серйозно було важко (о ці прекрасні облоги замків, клишоногі юніти на полі бою та мішанина юнітів у замках і "одне-чи-інше" система розбудови), але історії у кампаніях були цікаві (особливо історія Голдота Напівмертвого),
та й деякі інновації типу переміщєнь армій без героїв та патрулі мобів мене розвеселили. А з модом Equilibris стало щє кращє!
5-у пройшов повністю і вона мене не порадувала - топорні 3D-моделі на карті, зменьшення кількості сторін атаки юніта на полі бою, банальна історія після кампаній IV-ї частини (+ багато багів на дату виходу) мене конкретно засмутили.
6-a та 7-a - це вже було повне сміття і я для себе вирішив, що класичні "Герої" закінчились на 4-й частині разом з компанією 3DO Interactive.
Можливо, якісь цікаві моди на VI чи VII частини і є, але мене нудить від візуалу (та й механік, хоча зараз вже важко згадати конкретику - але закинув саме через "візуал + механіки + нудні кампанії") і немає жодного бажання перевіряти.
Последний раз редактировалось Georgin 26.08.2026 11:51, всего редактировалось 1 раз.
Так 4ті були м'яко кажучи спірними, але там було пару цікавих моментів які потім в п'ятих довели до норм вигляду (вибір одне чи друге, більш направлена прокачка героя в якусь конкретну сторону)
Georgin: ↑
26.08.2026 11:45Можливо, якісь цікаві моди на VI чи VII частини і є, але мене нудить від візуальної частини і немає жодного бажання перевіряти.
6та настільки спрощена що я її пропустив. А 7 вийшла повністю сира
Є мод (який більше самої гри ) робить її зовсім іншою грою. Ще й додає біля 5 замків. Мені 7 у вигляді 7.5 зайшли
Последний раз редактировалось Sanьka 26.08.2026 11:52, всего редактировалось 3 раза.
1234waltz: ↑
26.08.2026 11:37
1. Сурс код втрачено, на момент розробки ремастера його не віднайшли, був сурс тільки перший реліз.
2. Багів там я жодного не бачив.
3. В ГОГ продається православна оригіналка в повному обсязі, ніхто її з продажів не знімав.
Як можна втратити код над яким працювали десятки-сотні людин? Дуже часто читаю про подібні історії про "втрати" і завжди дивуюсь...
BoKl: ↑
26.08.2026 11:51Як можна втратити код над яким працювали десятки-сотні людин? Дуже часто читаю про подібні історії про "втрати" і завжди дивуюсь...
Компанії давно нема, люди які були порозбігались (або пішли на пенсію враховуючи проміжок часу) тому не дивно що певні дані з якихось хдд просто зникли/були видалені.
выглядит как внебрачный выкидыш Третьих героев и Пятых, добротно приправленный AI слопом
для кого это надо - непонятно
есть православная оригинальная версия Третьих героев с ГОГ + HD mod/HoTA
Ох і дибіли!! Це тре було зробити на вчора!!
Бо це гра дійсно легенда!
Убисофт (контора тридварасов) уже выпускала HD издание Третьих героев, только они выпустили только самую первую ревизию без аддонов(Дыхание смерти и Клинок армагеддона) и с кучей багов, зато с апскейлнутыми текстурами, выглядело как кусок гуано
Нічого не втрачено просто юбісовт ті ще дегани.
Офіційний вихідний код оригінальної гри Heroes of Might and Magic III від компанії New World Computing не опублікований і залишається закритою власністю компанії Ubisoft.
Точної інфи з цього приводу немає, може і втрачений, але я думаю юбісофт так простіше виправдатися за косячний heroes of might and magic iii HD, де зробили апскейл текстур просто вкравши його у мода "heroes of might and magic iii HD+", і все одно вона вийшла кастрованою, ремек, не знаю подивимось але я думаю і там піднасруть як вони вміють.
Последний раз редактировалось Mozdev 26.08.2026 12:00, всего редактировалось 1 раз.
Georgin: ↑
26.08.2026 11:05alex_sul
Жартуєте? Вам було мало першої їх спроби чи Ви просто не грали?
Вони зуміли заруїнити навіть просте HD-перевидання, а Ви сподіваєтесь на якісний ремейк?
З HD-патчем Heroes III прекрасні навіть сьогодні, кому і чого там не вистачає? 3D-модельок?
Їм захотілось знову вмазатися в цю тему. Я написав що вони дибіли бо це давно треба було зробити.
Що ви зараз намагаетесь мені донести? Що вони дибіли і вже провтикали з версією HD? Знаю, тому так і називаю їх.
Взагалі непогано таки прочитати новину уважно, і мій коментар попередній.
DDt
про це і написав
Последний раз редактировалось alex_sul 26.08.2026 12:02, всего редактировалось 2 раза.
Sanьka
Я знаю, що для багатьох останньою і найкращою стала 3-я частина, а 4-а вже єресь
Але мені вона все ж таки дала багато фану (та й зараз іноді переграю кампанії і карти), тому для мене вона цінна і є невід'ємною частиною серії.
А от 5-а і далі - це вже "фу".
Взагалі у мене є 3 фаворити покрокових стратегій: Age of Wonders II, Disciples II, Heroes of Might & Magic III.
выглядит как внебрачный выкидыш Третьих героев и Пятых, добротно приправленный AI слопом
для кого это надо - непонятно
есть православная оригинальная версия Третьих героев с ГОГ + HD mod/HoTA
Убисофт (контора тридварасов) уже выпускала HD издание Третьих героев, только они выпустили только самую первую ревизию без аддонов(Дыхание смерти и Клинок армагеддона) и с кучей багов, зато с апскейлнутыми текстурами, выглядело как кусок гуано
Виглядає куди краще, ніж 6, 7 частини. Здається, як не зроби, знайдуться ті, кому не зайде.
Треба воно тим, хто не грав в оригінал, але грав у наступні частини. З нуля заходити зараз в оригінал ніхто не буде. Ще треба молодим любителям покроковок. Або старим фанатам, яким цікаво побачити переосмислення з новим прологом.
І де там такий AI слоп, що прямо кидається в очі? А якщо й кидається, то де він там погано виконаний?
Навіть по heroes of might and magic iii Reveal Trailer, можна сказати, якщо вони зроблять таке, то це провал, це ж все через нейронку зробили, я таке в ютубі ще рік 2 тому назад бачив(не від Юбісофт).
yariksom: ↑
26.08.2026 10:32
Це хороша новина.
Водночас сумно, що зараз епоха римейків/ремастерів а нового рівня НоММ ІІІ не знайдеш.
Так, люто плюсую!
Обожаю овера. Тут даже если делают ремейк легендарной игры-их назовут дибилами ))) Хейт и недовлльство всем и вся тут, сдесь и сейчас без смс и регистрации
Я бы так не радовался... Это же Убейсофт. Будут монитизацию выкручивать на 2000%. + если что-то сочтут проблематичным, то и это могут поменять... да еще и ценник влупить конский.
Я написав коменти, навіть не подивившись ролик, тому що вже приблизно знаю рівень "майстерності" Ubisoft. А от тепер подивився... Подивився, потім запустив оригінальний опенінг - і у мене питання "Ну як їм це вдається?
Як юбікам вдалося зробити так, що голос Катерини, її інтонації і навіть фонова музика звучить настільки гірше ніж у оригіналі?"
Чому у "новодєлі" Катерина верещить як неврівноважена істеричка? У такому виконанні навіть панч-фраза "Erathia must not fall to its enemies" взагалі не чіпляє...
Georgin Та не - просто я Не толерантный человек. То что думаю по теме - то и пишу/говорю людям в лицо. Далеко не всем это нравится. Это нормальное явление.
Тут речь про Игры. У Юбиков есть неплохие продукты - но они сильно устарели. Вот прочитал новость про ремастер Ведбмак и HMM3(одна из любимых игр детства к слову).
Когда компании делают ремастер два раза за 5ть лет Успешного продукта (игры) - и Как они это делают. Это Вызывает Уважение. Ведьмак в максимальном Издании в стиме - у меня есть. Как подтверждение оплаты за Достойный Труд разработчиков.
Когда смотришь на поделия юбиков...Из того что купил - висит балластом в стиме...Не цепляет. хоть и пробовал проходить не раз. А еще после того как локализацию понятную мне - вырезали. Вообще вникать нет желания.
Doom & Doom Ethernal - прошел с удовольствием (Локаллизация) - купил.
God of War (Локализация) - купил/прошел. И так еще можно много примеров привести.
Например жителям США/Азии/Австралии - не болезненно читать какие лично мне игры нравятся. Мне их вкусовые предпочтения - тоже инертны.
К сожелению жизнь там - где политика проникает во все отрасли жизни. Включая Игровую Индустрию - откладывает свой неизгладимый отпечаток. А наши налоги в том числе и на Легально Купленный контент..
Про новину - виглядає ок, але грати, імовірно, буде не так цікаво, як в оригінал. Так завжди
Про різні частини героїв. Колись починав з 4-ої, і вона була ок. Потім засів за 3 і погодився, що третя таки краще. Але, кампанії в четвірки мені дуже подобались. І отой некромант, який всіляких демонів з льоду піднімав - юхууу) Ну коротше кажучи, четвірка мені відразу за трійкою. 5-ку грав теж, але на той час мало приділив уваги, то ж особливо не згадується.