NVIDIA додає налаштування DLSS 4.5 у GeForce Now, до кінця року сервіс з’явиться на Steam Machine

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить NVIDIA додає налаштування DLSS 4.5 у GeForce Now, до кінця року сервіс з’явиться на Steam Machine
Я щось не зрозумів, чи DLSS 4.5 працюватиме на АМД?
_Andrik_
Member

yariksom: 26.08.2026 10:07 Предлагаю обсудить NVIDIA додає налаштування DLSS 4.5 у GeForce Now, до кінця року сервіс з’явиться на Steam Machine
Навіть в заголовку пише GeForce now , тобто хмарний сервіс
Хмарний ігровий сервіс NVIDIA GeForce Now отримає нові можливості та функції. Важливим нововведенням стане підтримка технології DLSS 4.5...
Последний раз редактировалось _Andrik_ 26.08.2026 10:15, всего редактировалось 1 раз.
cAkeJJ
Member

yariksom: 26.08.2026 10:07 Предлагаю обсудить NVIDIA додає налаштування DLSS 4.5 у GeForce Now, до кінця року сервіс з’явиться на Steam Machine
Ні, просто можна будет на Гейбкубі запустити хмарний геймінг куртки, якщо твоя коробка не справиться з іграми у 4к на телевізорі (а вона не справиться).
warp37
Member

Возьми консоль по цене в полторы RTX 5080, чтобы играть на виртуальной RTX 5080 в 4K по подписке. Strong! :up:
yariksom
Member

5080 ASUS ROG-ASTRAL коштує стільки ж скійльки і куб
warp37
Member

yariksom: 26.08.2026 10:17
5080 ASUS ROG-ASTRAL коштує стільки ж скійльки і куб
А саморобна SFF-збірка з простою RTX 5080 коштує не небагато дорожче ніж SM 2Tb. :rotate:

Тільки без підписки і RTX 5080 можна погладити. :gigi:
yariksom
Member

warp37: 26.08.2026 10:19А саморобна SFF-збірка з простою RTX 5080 коштує не небагато дорожче ніж SM 2Tb
Те, що куб сильно переоцінени знають всі.
hohlid19
Member

А зачем ДЛСС на облаке? Даже серверное железо не тянет уже?
Afit
Member

Щоб їхня хмара провалилась, якщо гіпотеза про те що вони хочуть туди всіх перенести правдива і ціни тому заплановано ростуть на залізо. Я хочу ящік під столом, з потужністю якою я фізично володію, а не термінал з виходом в хмару!
warp37
Member

Afit: 26.08.2026 10:31 Щоб їхня хмара провалилась, якщо гіпотеза про те що вони хочуть туди всіх перенести правдива і ціни тому заплановано ростуть на залізо. Я хочу ящік під столом, з потужністю якою я фізично володію, а не термінал з виходом в хмару!
Там ще у повній підписці за €22 обмеження на 8 годин за сесію. :laugh:

Тобто не вийде як зі своєю відеокартою поставити гру на паузу і піти курити/їсти/в туалет/сидіти в інтернеті.
Последний раз редактировалось warp37 26.08.2026 10:43, всего редактировалось 1 раз.
yariksom
Member

Afit: 26.08.2026 10:31 Щоб їхня хмара провалилась, якщо гіпотеза про те що вони хочуть туди всіх перенести правдива і ціни тому заплановано ростуть на залізо. Я хочу ящік під столом, з потужністю якою я фізично володію, а не термінал з виходом в хмару!
Хороші ПК тепер будуть тільки у обраних, як це було в 90х, в людей простіших консолі різної степені фіговості, або ПК для інтернету і офіса.
S0N1C
Member

yariksom: 26.08.2026 10:43 або ПК для інтернету і офіса.
смартфон скоріш, може знову відродять і почнуть розвивати аналог Samsung DEX :shuffle:
Zealoth
Member

warp37: 26.08.2026 10:41 Там ще у повній підписці за €22 обмеження на 8 годин за сесію. :laugh:
Тобто не вийде як зі своєю відеокартою поставити гру на паузу і піти курити/їсти/в туалет/сидіти в інтернеті.
Так проблема не в ограничении 8 часов на сессиию, перезашел с высоким приоритетом раз в 8 часов и играй дальше, тем более за это время человек явно куда то отойдет на перерыв. Изюминка в том, что у тебя всего 100 часов в месяц и вот тут уже, уйдя в АФК, пользователь будет прожигать свой лимит. Справедливости ради, даже самый дорогой тариф этого сервис на три года кратно дешевле равного по производительности ПК хоть по текущим ценам, хоть по старым.

Пробовал бесплатный тариф в Дибало 4, это было ужасное ублюдство, не только в плане того что там кластер на 3050, там и качество соединения было довольно посредственное.
Afit
Member

hohlid19: 26.08.2026 10:31 А зачем ДЛСС на облаке? Даже серверное железо не тянет уже?
Сегодня DLSS это целый пакет технологий, а не только апскейл. Например режим сглаживания DLAA (который входит в набор DLLS) и выдает лучшую картинку, чем другие виды сглаживания
Последний раз редактировалось Afit 26.08.2026 11:04, всего редактировалось 2 раза.
decepticon4891
Junior

warp37: 26.08.2026 10:41 Там ще у повній підписці за €22 обмеження на 8 годин за сесію. :laugh:

Гірше - у повній підписці є ліміт у 100 годин гри на місяц, не вистачило - докупляй години окремо

Отправлено спустя 15 минут 38 секунд:

До речі, якщо реєструвати аккаунт nvidia у зоні en-us, то можна спокійно грати без VPN на євро серверах з України, а сплачувати у $ ($20 за Ultimate проти €22)
tornadox
Member

hohlid19: 26.08.2026 10:31А зачем ДЛСС на облаке? Даже серверное железо не тянет уже?
Останній раз як включив DLSS на GFN то ФПС впав значно.
Ти арендуєш умовно 4 віртуальних ядра, 200 куда ядер і 10гб оперативки. Цифри рандомні.
Якщо DLSS знижує використання процесорних ядер, то це великий виграш для сервісу і геймера.
warp37: 26.08.2026 10:19 А саморобна SFF-збірка з простою RTX 5080 коштує не небагато дорожче ніж SM 2Tb. :rotate:
А є лінк порівняння з актуальними цінами літа 2026?
warp37
Member

tornadox: 26.08.2026 15:56
hohlid19: 26.08.2026 10:31А зачем ДЛСС на облаке? Даже серверное железо не тянет уже?
Останній раз як включив DLSS на GFN то ФПС впав значно.
Ти арендуєш умовно 4 віртуальних ядра, 200 куда ядер і 10гб оперативки. Цифри рандомні.
Якщо DLSS знижує використання процесорних ядер, то це великий виграш для сервісу і геймера.
warp37: 26.08.2026 10:19 А саморобна SFF-збірка з простою RTX 5080 коштує не небагато дорожче ніж SM 2Tb. :rotate:
А є лінк порівняння з актуальними цінами літа 2026?
Ну моя профільна збірка обійшлася у 128576 гривень місяць тому (з урахуванням всього від перехідників на ОЗП та Windows) без пам'яті та SSD. З пам'яттю та SSD коштувала б до 160000. А можна було б ще дешевше зібрати, як і економив на СО та МП.

Не набагато більше, ніш SM 2Tb за 130000+. З RTX 5070 Ti різниця була б мінімальною взагалі.

І "гробик" усього приблизно в півтора рази більше Xbox Series X.
tornadox
Member

warp37: 26.08.2026 16:26Не набагато більше, ніш SM 2Tb за 130000+
Звідки ти взяв таку суму?
warp37
Member

tornadox: 26.08.2026 16:38
warp37: 26.08.2026 16:26Не набагато більше, ніш SM 2Tb за 130000+
Звідки ти взяв таку суму?
Звідси: https://ek.ua/ua/VALVE-STEAM-MACHINE-2TB.htm
tornadox
Member

Який дурак буде брати з переплатою в майже кілобакс в якогось рандомного фопа Geekon? Якщо можна взяти на OLX, самому замовити через NP Shipping чи домовитися з знайомими щоб привезли з Польші? :teacher:
Ответить