Valve святкує ювілей: 30 років інновацій у сфері ПК-ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Earanak: 24.08.2026 12:35Я не смотрю аниме, сериалы и фильмы. Последний фильм который я смотрел, если не путаю был в 2008 году.
Згадав РоЕ стрімлера з боліт (казах, здається по національності) який говорив "навіщо дивитись фільм якщо в цей час можна погріндити делв" він перестав стрімити ще до повномасштабної :lol:
S0N1C: 24.08.2026 13:45деякі сервіси де можно офіційно придбати та скачати FLAC - просто недоступні в Україні
Bandcamp доступний в Україні, але я вважаю зашкваром платити 2-3$ за трек у флаці, який крім особистого використання неможна ніде юзати з таким підходом я спірачу, що успішно й робив/роблю на 560+ гіг.
Earanak
Member

daesz, о да... Это то что мне нужно )) Я как раз в крайний раз в PoE бегал с Earthshatter билдом, тупо ходишь Делв, жмешь 1 кнопку, в одной руке бокал с пивом, на втором мониторе чей то стрим, на альт-табе рендрю по работе что-то, параллельно с друганами болтаю в дискорде. И конечно штуки три айдлера запущены, типа Melvor Idle, TBH или вот недавно вышедший Path of Idle. Вот это я понимаю, полноценная и насыщенная жизнь ноулайфера-игруна :gigi: Куда тут эти ваши фильмы всунуть, не знаю ))
daesz
Member

Earanak: 25.08.2026 03:25Куда тут эти фильмы и сериалы всунуть не знаю
В мене от є бажання дивитись анімешки та серіали, але в мене інша проблема - для цього потрібно зупиняти музику, а в мене її стільки стоїть не переслуханої :(
Изображение
Изображение
Изображение
І це тільки в 3 папках (кожна типу із окремим жанром) із 8, в інших папках просто менші об'єми і лінь скрінити :gigi:

edt. Я із об'ємами в пості вище трохи промазав (давно не дивився), але там вже 820 гіг, більшість флак, але є і якась кількість в мр3 (яка тупо в інших форматах не релізилась)
Изображение

Відправлено через 18 хвилин 52 секунди:
Я б хотів, щоб аплоуд на ютуб йшов із двома аудіодоріжками, одна типу із голосом стрімлера та інгєйм звуками, а інша із аудіосупроводом, щоб ту іншу можна було вимкнути і включити свою музику паралельно :gigi:
Earanak
Member

соряньте за оффтоп ))
daesz: 25.08.2026 03:49Я б хотів, щоб аплоуд на ютуб йшов із двома аудіодоріжками, одна типу із голосом стрімлера та інгєйм звуками, а інша із аудіосупроводом, щоб ту іншу можна було вимкнути і включити свою музику паралельно :gigi:
Да, иногда и мне такого хочется... Причем в OBS есть поддержка разделения аудио-дорожек. И если я верно понял у самого Твитча есть поддержка разных аудио-дорожек, НО, только для VOD-ов (записей уже завершенных стримов) и в основном эту штуку используют что бы вырезать музыку с записи. Но даже это не то что бы часто используют лентяи на стримерах. А вообще, да... Хотелось бы получить такую возможность в реальном времени.
daesz
Member

Earanak: 25.08.2026 04:02Но даже это не то что бы часто используют лентяи на стримерах.
Знаю одного стрімера, який свою власну музику просто "глушить" в налаштуваннях ОБСу, типу вона у нього грає, але ні на записі, ні на самому стрімі не чути (тільки попап про те що воний трек час від часу вискакує лол). Дуже відповідальний молодий чоловік (с) :gigi:

Я, доречі, про розділення на різні аудіодоріжки дізнався випадково років 5 тому, коли порпався у файлах Fallen Order, там був один ембіентальний трек, який в OST гри не ввійшов, але мені дуже сподобався. Я трохи припух, коли додав файл у відеоредактор, а воно імпортувало 8 синхронізованих доріжок, кожна з яких мала свій інструмент лол. Формат був ogg.
cspp
Member

Шановні, ближче до теми обговорення.
S0N1C
Member

daesz: 25.08.2026 03:11
S0N1C: 24.08.2026 13:45деякі сервіси де можно офіційно придбати та скачати FLAC - просто недоступні в Україні
Bandcamp доступний в Україні, але я вважаю зашкваром платити 2-3$ за трек у флаці, який крім особистого використання неможна ніде юзати з таким підходом я спірачу, що успішно й робив/роблю на 560+ гіг.
я там зареганий і купував, зазвичай альбом коштує баксів 10, а іноді взагалі скільки не шкода :shuffle: але там доволі мало груп продають свою музику, нажаль
daesz
Member

S0N1C: 25.08.2026 07:20я там зареганий і купував, зазвичай альбом коштує баксів 10, а іноді взагалі скільки не шкода але там доволі мало груп продають свою музику, нажаль
Там, зазвичай, дуже багато продаюсь музику саме дрібних продюсерів та "гаражних бендів", які випускають за всю кар'єру 10-15 синглів і, якщо пощастить, 1 повноцінний альбом. Але цінники не дуже адекватні бо не дає права стрімінгу цієї музики деінде (мені здається що така ціна за просто скачування - це трохи жирно). Не часто, але можна скачати треки чи навіть цілі альбоми там за безплатно (типу "name your price" модель).
Ще є soundcloud, але там здається суто електронна музика. Давно там зареганий, але захожу хіба щоб звірити точні реліз дейти (от маю пунктик сортувати музику по роках, неможу нічого з цим поробити :gigi: ).
cspp: 25.08.2026 05:49Шановні, ближче до теми обговорення.
Річницю вольво ніби всі хто хотів - вже обговорили.
Можем хіба обговорити цю дивовижну трансформацію
з от цього
до от цього
S0N1C
Member

я звик музику слухати зі свого девайсу, тому відсутність стрімінгу - не проблема :D
daesz
Member

S0N1C: 25.08.2026 07:51 я звик музику слухати зі свого девайсу, тому відсутність стрімінгу - не проблема :D
Теж саме (саме тому я надаю перевагу володінню треком радше ніж можливість його слухати на якомусь спотіфаї чи що там зараз модне в цьому плані). Під стрімінгом я мав на увазі використання під час, наприклад, відеоряду :shuffle:
Ответить