То ж воно но важко щось обрати з одного боку портативні надувалки на парі пальчикових батарейках, а з іншого 600-ватні надувалки від електромережі. Це ж но велика різниця. Щодо компресора на згаданом мною шиномантажі він професійниго рівня, котрі мають крім буферного балона пиле- та маслоулавлівач з регулятором тиску. Тобто жодного ризику, що разом із пилякою здує коденсатори і мікросхеми. Тиск можна завжди було підібрати відповідно відстані й так, щоб повидувало й пиляку і "ватні тампони", що утворилися з неї.
Я просто не хочу промахнутися, узявші собі щось заслабке, а потім здавати назад у 14-денний термін, якщо буде лише частково видувати. Колись я пробував старим рядянським пилосмоктом "Дніпро", вставивиши йому на вихід шлангу, але потік часто густо був замалий.
Новости
Последние статьи и обзоры
Чистка компьютера
-
Filabatya
Member
Truchmann
в любому випадку краще, ніж компресор на пару атмосфер, з якого ви починали
в любому випадку краще, ніж компресор на пару атмосфер, з якого ви починали
-
Truchmann
Member
Filabatya
Неуважно читаєте. Я писав про професійний компресор з регуюємим тиском 0-8 атмосфер з кучей пістолей та кучей насадок до них, з фільтруванням та сушенням повітря.
Неуважно читаєте. Я писав про професійний компресор з регуюємим тиском 0-8 атмосфер з кучей пістолей та кучей насадок до них, з фільтруванням та сушенням повітря.
-
Alkodvrz
Junior
Я не утверждаю,что делаю правильно.Закостинелий, с 2014 года. Самая большая Клизма. В аптеке куплена. Даже её Клизмы. На 80%, достаточно.Sedo11: ↑ 20.07.2020 13:10 Можно ли продуть от пыли портативным компрессором типа Xiaomi Air Compressor, кто-то сталкивался?
Хочу сразу двух зайцев убить, и компьютеры продуть и насос купитьхватит ли ему давления, вот в чем вопрос
Интересно какое давлении в баллончике на выходе, для сравнения
-
QFlash
Member
Я знаю випадки, коли від простого помазка елементи з плати відлітали. Це якийсь Asus був, підвального KіТаЯцКоГо виробництва напевне.Earanak: ↑ 23.08.2026 18:47Регулярно читал по этому поводу если взять слишком мощную дуйку то могут с платы отлететь некоторые элементы.
Насколько это правда - не знаю. У нейронки спрашивать стесняюсь