Новости
Последние статьи и обзоры
Gigabyte запропонує монітор Aorus Elite FO27U24GP ICE з панеллю Tandem WOLED та двома режимами роботи
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Gigabyte запропонує монітор Aorus Elite FO27U24GP ICE з панеллю Tandem WOLED та двома режимами роботи
Це вже не новина, а серія новин про одне й те ж, просто назва фірми міняється.
Це вже не новина, а серія новин про одне й те ж, просто назва фірми міняється.
-
S0N1C
Member
знову 27
та зробіть вже 32 або 34 хоча б 
-
zalizo_org
Member
Вони будуть продавати 27" поки всі не здадуться і покупують собі їх, а тільки тоді вони почнуть продавати 32"+, щоб ошкурити їх вдруге. Все правильно роблять.
-
S0N1C
Member
не дочекаються, я скоріш 42" телевізор куплю ніж 27 монітор 
-
yariksom
Member
Я вже давно писав, що мабуть 27" якраз дуже вдалий 16:9 дисплей вийшов, а з іншими форматами проблеми, або 27" найбільш вигідний для продажу.
Ця здогадка підкріпльється кожною новинко.
Отправлено спустя 59 секунд:
Гугли аксіому ЕскобараS0N1C: ↑ 23.08.2026 12:59не дочекаються, я скоріш 42" телевізор куплю ніж 27 монітор
-
Геральт
Active Member
Менша діагональ - краще PPI.
27' 4K(5K) якраз те, що треба.
-
yariksom
Member
Геральт
Мабуть в тебе зір + 100500.
Мабуть в тебе зір + 100500.
-
Serg IX
Member
Бува хочеться перейти на олед, але мій хуавей на VA повністью влаштовує
-
zalizo_org
Member
Та камон. РРІ має бути такий щоб монік був формату retina, тобто щоб людина 100% зору не могла розрізнити окремі пікселі зі своєї робочої відстані (діапазону в яких вона перебуває під час роботи з монітором). А це абсолютно конкретні розширення, діагоналі і відстані, які легко порахувати по формулі.
-
Shtturman
Member
Білі рамки спереду - meh, можна скіпати відразу такі монітори.
-
Afit
Member
Іноді я жалкую що взяв у 2021р. IPS, а не VA. glow-эфект уночі дуже помітний в темних сценах. А якщо й граю то частіше за все саме вночі. Але у VA кажуть є своя западлянка у вигляді змазування в русі. І тут двояка ситуація.Serg IX: ↑ 23.08.2026 14:30 Бува хочеться перейти на олед, але мій хуавей на VA повністью влаштовує
-
zalizo_org
Member
Взяв би звичайний VA, зараз би жалкував, що не хапнув VA miniLEDAfit: ↑ 23.08.2026 14:47Іноді я жалкую що взяв 2021р. IPS, а не VA.
-
Shtturman
Member
Взяв би VA miniLED, зараз би жалкував, що не хапнув початкові базові OLED.zalizo_org: ↑ 23.08.2026 14:49Взяв би звичайний VA, зараз би жалкував, що не хапнув VA miniLED
Взяв би OLED, зараз би жалкував, що не хапнув Tandem RGB OLED.
Взяв би Tandem RGB OLED, зараз би жалкував, що виставив для тесту Grayscale 95%.
Тому я переграв усіх і юзаю СRT
-
Kullerok
Member
Ну если б ты посидел за оледом тебя бы уже другое не устроило.Serg IX: ↑ 23.08.2026 14:30 Бува хочеться перейти на олед, але мій хуавей на VA повністью влаштовує
-
dead_rat
Member
34 дюйми фуллХд
Я 10 років вдома працюю за 27 і все ще вважаю що як монітор - великуват
-
daesz
Member
Симпатичний дизайн задньої панелі 
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Хоча з розряду асус тор БЖ - ніби й гарно, але який зміст? Щоб стінка любувалась тою красою?
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Хоча з розряду асус тор БЖ - ніби й гарно, але який зміст? Щоб стінка любувалась тою красою?
-
dead_rat
Member
а так би сидів і жалів, що взяв ВА, а не ІПСAfit: ↑ 23.08.2026 14:47 Іноді я жалкую що взяв у 2021р. IPS, а не VA.
-
nikolaiii
Member
Що там у цього WOLED з бандінгом на сірому?
-
S0N1C
Member
він 4кdead_rat: ↑ 23.08.2026 18:0734 дюйми фуллХд![]()
Я 10 років вдома працюю за 27 і все ще вважаю що як монітор - великуват
-
phobosse
Member
Питаю із цікавості. Кому 27 дюймів мало, який у вас стіл в глибину ?