Коли збирав, ще ціни були доступні.
Новости
Последние статьи и обзоры
Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0
-
GipeR
Member
-
tornadox
Member
Deluxe 117
Ultimate 134
-
yariksom
Member
Хтось має з 5, хтось за штуку, хтось за менше, комусь взагалі подарували, а хтось навіть вкрав, всім цим категоріям хочеться пограти_Andrik_: ↑ 20.08.2026 18:12Маючи комп за близько 5000 € таке писати .
Хороша гра і при шаленому піратстві добре заробить, деякі ігри я б просто не купив, а грав ради цікавості.
Взагалі тема обширна, тут не люблять піратів, але Блек Флаг колись таки спірачу
-
warp37
Member
У когось спочатку апдейт, потім DLC, у когось - все разом.Олег963: ↑ 20.08.2026 18:55В мене 134.5 гбwarp37: ↑ 20.08.2026 16:13 Обновление на 117 гигабайт - похоже там половину игры переписали.![]()
-
XpertVision
Member
У когось є така проблема в EGS що сталкер не бачить що у вас повне видання?
Зміг руками відновити сейви, але вона відмовляється їх завантажувати бо вони типу з більш повного видання...
І постійна помилка входу в грі
Зміг руками відновити сейви, але вона відмовляється їх завантажувати бо вони типу з більш повного видання...
-
SKYJAKER
Member
так спочату 117 завантажилось а тепер ще 17,4 гб
-
MVE
Member
Капець, я вже награв кілька годин а ви ще з апдейтами довбетесь. А завтра у вас по плану оновлення драйверів? 
-
warp37
Member
На Steam Deck с XeSS FG и XeSS Balanced на низких настройках с высокими текстурами 60 FPS. C Quality ниже, но тоже играбельно. И FSR 4 работает нормально на SteamOS.
Оптимизация стала потужнее.
Оптимизация стала потужнее.
-
_Andrik_
Member
Ну Сталкер теж 900 грн коштував або 200 по підписці можна було пограти
Навіть враховуючи ціни до теперішньої дупи , ця гра коштує близько 1% ціни заліза .
Тут вище хлопець взaгалі з 760м і не особо париться з цього приводу .
P.S.
Власне прямо зараз діє особлива пропозиція на S2
- спойлер
-
warp37
Member
На SteamOS мав таке - перезапустив систему і гру, все нормально.XpertVision: ↑ 20.08.2026 19:04 У когось є така проблема в EGS що сталкер не бачить що у вас повне видання?
Зміг руками відновити сейви, але вона відмовляється їх завантажувати бо вони типу з більш повного видання...![]()
-
destructX
Member
Тепер з ФГ не гостить коліматорний приціл, ура! 
-
warp37
Member
Це ж ПК. Треба спочатку обмазатися тестуванням, а потім можна і пограти для різноманіття.MVE: ↑ 20.08.2026 19:49 Капець, я вже награв кілька годин а ви ще з апдейтами довбетесь. А завтра у вас по плану оновлення драйверів?![]()
-
Paner
Junior
Таке ж баговане лайно як і на релізі. Покращення графіки не побаіив поки, побігав по Малахіту, до Дзеркла і трохи по Ростоку. Туман закриває 80% видимості, напевно щоб не лагало від дистанції відрисовки. Під час перестрілки з тушканами на Дзеркалі, коли вставив запобіжник в лабораторії, гра вилетіла. Дуже класна обнова. Можливо в сонячний день буде яскравіше і знов захочеться грати в це сміття. p.s ліхтарик так і не працює в приміщеннях як повинен, мабіть треба оновити рушій до версіі 5.7 чи вже 6.ххх.
-
AlexWest
Member
Тобто, як не побачили? В мене поки качає, але в трейлері-порівнялці це візуально інша гра стала.Paner: ↑ 20.08.2026 20:23 Таке ж баговане лайно як і на релізі. Покращення графіки не побаіив поки, побігав по Малахіту, до Дзеркла і трохи по Ростоку. Туман закриває 80% видимості, напевно щоб не лагало від дистанції відрисовки. Під час перестрілки з тушканами на Дзеркалі, коли вставив запобіжник в лабораторії, гра вилетіла. Дуже класна обнова. Можливо в сонячний день буде яскравіше і знов захочеться грати в це сміття. p.s ліхтарик так і не працює в приміщеннях як повинен, мабіть треба оновити рушій до версіі 5.7 чи вже 6.ххх.
Последний раз редактировалось AlexWest 20.08.2026 20:29, всего редактировалось 1 раз.
-
maxim099
Member
Поки це перший такий коментар, цікаво, наскільки він об'єктивний. Щось я не вірюPaner: ↑ 20.08.2026 20:23 Таке ж баговане лайно як і на релізі. Покращення графіки не побаіив поки, побігав по Малахіту, до Дзеркла і трохи по Ростоку. Туман закриває 80% видимості, напевно щоб не лагало від дистанції відрисовки. Під час перестрілки з тушканами на Дзеркалі, коли вставив запобіжник в лабораторії, гра вилетіла. Дуже класна обнова. Можливо в сонячний день буде яскравіше і знов захочеться грати в це сміття. p.s ліхтарик так і не працює в приміщеннях як повинен, мабіть треба оновити рушій до версіі 5.7 чи вже 6.ххх.
-
Геральт
Active Member
maxim099
Це ж поціновувач Wolfenstein. Рельсового шутана під пивко
Це ж поціновувач Wolfenstein. Рельсового шутана під пивко
-
XpertVision
Member
А ви придивіться до деталей. Саму велику проблему графіки - освітлення ніхто по суті і не виправив. Змінили кольорову схему, стало все більш яскраве, трошки підтягнули софтовий люмен і все. Вони ще до релізу гри божилися про hardware lumen, але ніхто навіть не рухається. Через це тіні до сих пір куці, а ліхтарик костиль на ізолентіAlexWest: ↑ 20.08.2026 20:28Тобто, як не побачили? В мене поки качає, але в трейлері-порівнялці це візуально інша гра стала.Paner: ↑ 20.08.2026 20:23 Таке ж баговане лайно як і на релізі. Покращення графіки не побаіив поки, побігав по Малахіту, до Дзеркла і трохи по Ростоку. Туман закриває 80% видимості, напевно щоб не лагало від дистанції відрисовки. Під час перестрілки з тушканами на Дзеркалі, коли вставив запобіжник в лабораторії, гра вилетіла. Дуже класна обнова. Можливо в сонячний день буде яскравіше і знов захочеться грати в це сміття. p.s ліхтарик так і не працює в приміщеннях як повинен, мабіть треба оновити рушій до версіі 5.7 чи вже 6.ххх.
-
AlexWest
Member
Це думка по грі чи по трейлеру? Бо у трейлері освітлення покращили, як і все інше. Ліхтарик там, здається, не показували, але бог із ним. Знайти до чого домахатися, називається.XpertVision: ↑ 20.08.2026 20:36А ви придивіться до деталей. Саму велику проблему графіки - освітлення ніхто по суті і не виправив. Змінили кольорову схему, стало все більш яскраве, трошки підтягнули софтовий люмен і все. Вони ще до релізу гри божилися про hardware lumen, але ніхто навіть не рухається. Через це тіні до сих пір куці, а ліхтарик костиль на ізолентіAlexWest: ↑ 20.08.2026 20:28
Тобто, як не побачили? В мене поки качає, але в трейлері-порівнялці це візуально інша гра стала.
-
XpertVision
Member
Мені нічого не допомагає. Я вже навіть гру перевстановив. Помилка авторизації і "у вас не ті dlc, йдіть лісом"warp37: ↑ 20.08.2026 20:02На SteamOS мав таке - перезапустив систему і гру, все нормально.XpertVision: ↑ 20.08.2026 19:04 У когось є така проблема в EGS що сталкер не бачить що у вас повне видання?
Зміг руками відновити сейви, але вона відмовляється їх завантажувати бо вони типу з більш повного видання...![]()
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Це по ігровому процесу на ютуб. У себе переконатися не можу, бо патч явно кривий і побив всі налаштування і не тілкиAlexWest: ↑ 20.08.2026 20:39Це думка по грі чи по трейлеру? Бо у трейлері освітлення покращили, як і все інше. Ліхтарик там, здається, не показували, але бог із ним. Знайти до чого домахатися, називається.XpertVision: ↑ 20.08.2026 20:36
А ви придивіться до деталей. Саму велику проблему графіки - освітлення ніхто по суті і не виправив. Змінили кольорову схему, стало все більш яскраве, трошки підтягнули софтовий люмен і все. Вони ще до релізу гри божилися про hardware lumen, але ніхто навіть не рухається. Через це тіні до сих пір куці, а ліхтарик костиль на ізоленті
-
Enjthesilence
Member
вульфенштейн - чудовий шутан з крутим сюжетом. чим сталкер 2 - "не под пивко?"