Коли непроф відяха дорожче китайського авто то буде.
Новости
Последние статьи и обзоры
У Китаї зловмисники викрадали GeForce RTX 5080 у кіберспортивних готелях та замінювали їх на GeForce RTX 3060
-
yariksom
Member
-
daesz
Member
Ну таке, мені здається що гірської велоїзди це не дуже, бо десь об кущ зачепиш і мінус та приблуда внизуdead_rat: ↑ 16.08.2026 19:50Механічні передачі ти переключаєш натяжінням тросу. Електронні - мотором, на рулі умовно кнопки вверх-вниз для передач. Для профіків це важливо, для аматорів - прикольно щоб було.daesz: ↑ 16.08.2026 19:47
Я не цікавлять темою велосипедів.
Навіть не знаю для чого це потрібно, я ніби завжди налаштовував передачу в залежності від того чи хочу 'воркаут', чи просто покататись (ну й в залежності від пологості підйомів ще).
Дякую, за короткий екскурс в будову сучасних велосипедів, мому з 10 років і ніби не бачу змісту міняти (особливо враховуючи, що ще й часу на катання вже не так багато як було 10-15 років тому)
-
kairo
Member
Електронна перекидка по габаритам не відрізняється від механіки. Якщо і зачепиш, то в 90% зламається півень, а не сама перекидка.daesz: ↑ 16.08.2026 22:32Ну таке, мені здається що гірської велоїзди це не дуже, бо десь об кущ зачепиш і мінус та приблуда внизу
- спойлер
-
daesz
Member
Ааа, я думав ця приблуда там постійно в повітрі "висить"kairo: ↑ 16.08.2026 23:02Електронна перекидка по габаритам не відрізняється від механіки. Якщо і зачепиш, то в 90% зламається півень, а не сама перекидка.daesz: ↑ 16.08.2026 22:32Ну таке, мені здається що гірської велоїзди це не дуже, бо десь об кущ зачепиш і мінус та приблуда внизу
- спойлер
- спойлер

-
Voozy
Member
Надеюсь скоро комуниздить будут со ср%ных датацентров и часто 
-
yariksom
Member
Нехай спробують, думаю охорона там краща чим в Трампа.
-
kairo
Member
Та це нейрослоп. Є два види електронних перемикачів:daesz: ↑ 16.08.2026 23:04Ааа, я думав ця приблуда там постійно в повітрі "висить"
спойлер
Наскільки я тепер розумію - це і є власне сама зарядка?
Шімано, де спільна батарейка в рамі в підседільній трубі.
- спойлер

- спойлер

-
Геральт
Active Member
Напис "Generated" виглядає особливо пікантно в контексті новини
-
MqM
Member
Я думав косяки виправив на моїй картинці, а взяв просто і обрізав