Да. Один в один. Даже сверил по своей фотке.такі?
Где такие берут?
Да. Один в один. Даже сверил по своей фотке.такі?
друже, не пропустив мій пост з аналогічною пропозицією? бо я там дописав, можна було не побачитиYurius: ↑ 13.08.2026 21:19бездрот
Ну я ж не могу просто так принять. Хоть что то символическое в ответ придумай. )leif: ↑ 14.08.2026 15:44кажи куди надіслати і я зашлю
Короче кажучи справа прийняла неочікаваний віток ,не знаю як ,але проблема була у контактах проводів зі сторони акума,вони відпали на одному ледь (я їх ніколи не доставав наче раніше) і він вішав усе (вони працюють лише парою як я зрозумів,бо я пробував по одному), в "ремонті телефонів"найближчому припаяли за 100грн і вуаля, все працює.leif: ↑ 14.08.2026 15:44друже, не пропустив мій пост з аналогічною пропозицією? бо я там дописав, можна було не побачити
Да, именно для него и плюс хотел попробовать силиконовый маунт. На ПЕИ он флексил бы сильно. А на Алю или СФ - самое то. И по факту - именно самое то. Нет чувства что по асфальту печатаешь.leif: ↑ 16.08.2026 17:25а чому вирішив поставити саме алю, а не pei свій улюблений? для різноманіття?
Клады практически равны КД400. Но. По тональности я бы их расположил так с точки зрения "низкий - высокий" питч. КД 400 из всех более низкий, далее Клауд в2, и Синхаи - самые высокие. Но опять таки - они все отличные клаки, все звучат не дешево. А разница в тональности хоть и есть, но она чуть чуть больше чем минимальна.leif: ↑ 16.08.2026 17:25між сінхаі та слаудами/кд400 по звуку
У меня как то наоборот. СФ на Прон маунте - это тупо асфальт. На мое ощущение. Я недели три максимум его выдержал. Алю на силиконе явно помягче чем на проне. Он же твердоватый и плюс зажим идет с низу и с верху. Силикон влексит явно больше. Не знаю чо там обзорщики нафантазировали. Прон хорош для ПЕИ и ПП. Для Алю еще можно - оно тогда у меня негатива не вызвало. Но СФ - это просто асфальт - бетон.leif: ↑ 16.08.2026 17:25що справді відчув різницю між poron і силіконовими гаскетами? в оглядах бачив, що всі ставлять poron бо силікон не дає особливо відчутного флексу
так і є, світчі на алюмінієвому плейті звучать більш сфокусовано. пластик, так чи інакше, сильніше деформується від імпульсу натискання, від чого і активніше залучаєтсья до коливання-звучання разом зі світчем та пцб. алюмінієвий плейт також має свій тембр, звісно, але він більше структурує звук світча аніж звучить разом з ним. хоча це не зовсім універсально, але в середньому відбувається якось такStTechnik: ↑ 16.08.2026 18:00 На Алю - звук более собраный что ли
так, це ультимативний ЛП-клакі світч, як на мене. і ти писав, що він тобі вже був відомий по фоамній збірці, то ж знаєш, що він і там дуже непогано вписуєтьсяStTechnik: ↑ 16.08.2026 18:00Синхаи - самые высокие.
так, це вкрай тверда конструкція, у мене є карбоновий плейт для iron165, яку тут трохи вище згадував. до речі, гарний білд з карбоплейтом у мене вийшов саме з сінхай світчами на ньому. ще оригінальні бцп добре. але при довгому тайпінгу... ух. відчуття що набиваєш пальці об товсте-товсте склоStTechnik: ↑ 16.08.2026 18:00СФ на Прон маунте - это тупо асфальт
та ну ти шо, я набагато швидше розібрав) хоча звук мені подобавсяStTechnik: ↑ 16.08.2026 18:00Я недели три максимум его выдержал
за шо купивStTechnik: ↑ 16.08.2026 18:00Не знаю чо там обзорщики нафантазировали.
Да. Мы брали другу эти свичи в нео98. Их там просто больше надо, поэтому твой лот тогда не прошел. Но мне они тогда еще зашли и даже на ПП с фоамом. Иначе друга жена бы с балкона выкинула вместе с бордом.що він тобі вже був відомий по фоамній збірці, то ж знаєш, що він і там дуже непогано вписується