Cyberpunk (не 2077)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Буду постити тут трейлери новинок жанру, щоб не створювати кожного разу нову тему.
Початок був ось тут та ось тут

Енівейз, раїнер отримає сиквел :shuffle:
tablestikus
Member

Перша частина була нормальним таким трешачком.
irynavesna
Junior

я б зіграла...)
daesz
Member

Геймплейно виглядає щось зовсім так собі, але хто зупинить мене від пограти в черговий сайберпанк :rotate:
FarCry
Member

Вам треба пограти в Observer. Там і кіберпанк, і Рутгер Хауер. :super:
daesz
Member

FarCry: 15.08.2026 13:48 Вам треба пограти в Observer. Там і кіберпанк, і Рутгер Хауер. :super:
Пройдено. Дякую за пораду :beer:
Пам'ятаю, "надибав" цей трейлер років 5 тому
спойлер
і дуже надіявся на вихід продовження або чогось в тому дусі (той же розробник), а виявився що то просто римейк :(

Я просто поціновувач похмурого "high tech, low life", і чим похмуріший - тим краще :gigi:
FarCry
Member

daesz: 15.08.2026 17:52 і дуже надіявся на вихід продовження або чогось в тому дусі (той же розробник), а виявився що то просто римейк :(
Я зараз проходжу "Nobody Wants to Die" - це... кіберпанк детектив в стилі ретрофутуризму... чи щось в тому дусі. :)
daesz
Member

FarCry: 16.08.2026 20:53
daesz: 15.08.2026 17:52 і дуже надіявся на вихід продовження або чогось в тому дусі (той же розробник), а виявився що то просто римейк :(
Я зараз проходжу "Nobody Wants to Die" - це... кіберпанк детектив в стилі ретрофутуризму... чи щось в тому дусі. :)
Оо, я пам'ятаю бачив постер цієї гри і навіть, здається, трейлер дивився, але зовсім забув після того про неї. І як? :)
sdbndfgn
Member

"Nobody Wants to Die" дуже гарна гра на 1 раз :) З радістю провів там 6 годин.
daesz
Member

sdbndfgn: 17.08.2026 14:44 "Nobody Wants to Die" дуже гарна гра на 1 раз :) З радістю провів там 6 годин.
Оо, ще й коротка. Додаємо це до списку :up: :rotate:
sdbndfgn
Member

daesz
в час 3000-годинних опенворлдов - це ковток повітря
daesz
Member

sdbndfgn: 17.08.2026 17:39 daesz
в час 3000-годинних опенворлдов - це ковток повітря
З подібних ігор мені сподобався Fort Solis. Там буквально на 4 (5 якщо читати записки) годин геймплею. Приємна графіка і атмосфера топова у грі. Сторі ну таке собі 6.5/10 я би сказав. Англомовна озвучка також варта похвали :)
Це не сайберпанк, щоправда, а космічна наукова фантастика (ще один із жанрів які мені подобаються в трохи меншій мірі :shuffle: ). Ціна неоправдано висока, якщо братимете в стімі - то тільки на великому розпродажі.
Ответить