Ну, майте совість. Там не три квести в Плавнях додали.S0N1C: ↑ 14.08.2026 19:11я наївний думав ДЛС буде теж безкоштовнимunlnu: ↑ 14.08.2026 18:53 то вони бета тестерів набирають за тиждень до релізу, а тепер анонсять ціну в 30 дол. обійдусь, мабуть, лише безкоштовним оновленням 2.0.![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
GSC розкрила подробиці великого оновлення 2.0 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
AlexWest
Member
-
S0N1C
Member
ну подивимося на регіональну ціну, але за 30 баксів чи за 1250 грн. апгрейда до ультімейта - теж не треба, дякую 
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
все одно там буде багів на релізі
все одно там буде багів на релізі
-
AK_47
Member
Пока а-life не поправят, не буду проходить даже. Запускал вначале, и вот недавно, именно посмотреть на ии npc, их поведение - до первых сталкеров еще очень далеко, ощущается что много чего спавнится под тебя, мутанты, сталкеры, своей жизни в хоне нет как было в прошлых частях или она максимально примитивна.
-
bigmonstr666
Member
дуже радий, що проект не кинули, а і на далі дороблюють і доводять до ідеалу 
-
MqM
Member
Але ж не половину вартості гри! Там є контенту з половину оригіналу? Щось сумніваюсяS0N1C: ↑ 14.08.2026 19:11я наївний думав ДЛС буде теж безкоштовнимunlnu: ↑ 14.08.2026 18:53 то вони бета тестерів набирають за тиждень до релізу, а тепер анонсять ціну в 30 дол. обійдусь, мабуть, лише безкоштовним оновленням 2.0.![]()
-
Striker
Member
По трейлеру все виглядає прям дуууже круто. Точно одна із ігор, яку хочеться повністю перепройти цієї осені.
-
thunder_blade
Member
-
Барбарис
Member
Оновлення безкоштовне, просто вийде разом з доповненням. Доповнення платне, але всі інші просто гратимуть в оновлену гру.
-
AlexWest
Member
MqM: ↑ 14.08.2026 20:49Але ж не половину вартості гри! Там є контенту з половину оригіналу? Щось сумніваюся
Ви забуваєте, що сюди, окрім COH, входить ще 1-2 майбутніх DLC. І разом вони можуть дати більше, ніж 50% Сталкера (в сюжеті та квестах, а не в локаціях).S0N1C: ↑ 14.08.2026 19:20 ну подивимося на регіональну ціну, але за 30 баксів чи за 1250 грн. апгрейда до ультімейта - теж не треба, дякую
все одно там буде багів на релізі![]()
-
thunder_blade
Member
АаааааБарбарис: ↑ 14.08.2026 21:39![]()
Оновлення безкоштовне, просто вийде разом з доповненням. Доповнення платне, але всі інші просто гратимуть в оновлену гру.
-
S0N1C
Member
1-2 длс - це скільки в роках?AlexWest: ↑ 14.08.2026 21:40MqM: ↑ 14.08.2026 20:49
Але ж не половину вартості гри! Там є контенту з половину оригіналу? Щось сумніваюсяВи забуваєте, що сюди, окрім COH, входить ще 1-2 майбутніх DLC. І разом вони можуть дати більше, ніж 50% Сталкера (в сюжеті та квестах, а не в локаціях).S0N1C: ↑ 14.08.2026 19:20 ну подивимося на регіональну ціну, але за 30 баксів чи за 1250 грн. апгрейда до ультімейта - теж не треба, дякую
-
waryag
Member
Мабуть, відразу треба чекати 2.1 
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Там 90% аутсорса.AlexWest: ↑ 14.08.2026 18:29 Нові стволи відбирають людино-години при розробці. І якщо теж будуть дисбалансними, то трохи сумно.
-
Unsecond
Member
Но боты в тебя будут так же стрелять, как и раньше - через пол картыв условиях тумана ухудшатся зрение и слух как у самого игрока, так и у противников.
-
AlexWest
Member
Це вже інше питання. Ми говоримо чи вартий апгрейд своїх грошей. Якщо хочете мою думку, буде ще одне DLC, десь в кінці 2027.S0N1C: ↑ 14.08.2026 21:521-2 длс - це скільки в роках?AlexWest: ↑ 14.08.2026 21:40
Ви забуваєте, що сюди, окрім COH, входить ще 1-2 майбутніх DLC. І разом вони можуть дати більше, ніж 50% Сталкера (в сюжеті та квестах, а не в локаціях).![]()
А далі візьмуться за STALKER 3 ) взявши за основу самі знаєте який з фіналів.
-
nutman
Member
Ну наконец-то будет три вида бинокля, как радует, что к мнению сообщества прислушиваются
-
MqM
Member
Сюди це куди?AlexWest: ↑ 14.08.2026 21:40MqM: ↑ 14.08.2026 20:49
Але ж не половину вартості гри! Там є контенту з половину оригіналу? Щось сумніваюсяВи забуваєте, що сюди, окрім COH, входить ще 1-2 майбутніх DLC. І разом вони можуть дати більше, ніж 50% Сталкера (в сюжеті та квестах, а не в локаціях).S0N1C: ↑ 14.08.2026 19:20 ну подивимося на регіональну ціну, але за 30 баксів чи за 1250 грн. апгрейда до ультімейта - теж не треба, дякую
Мова про season pass?
В локаціях є теж куди. Ну так напівпустий оригінал хоч у платних длц заповнять:)
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Чаес і Припять по третьому колу? Та це вже маячня. Новий Сталкер 2 цікавий на тих же локаціях через їх переосмислення в плані будови та розміщення. Що змінювати в тій самій зоні ще раз?AlexWest: ↑ 14.08.2026 22:20Це вже інше питання. Ми говоримо чи вартий апгрейд своїх грошей. Якщо хочете мою думку, буде ще одне DLC, десь в кінці 2027.
-
arkadiilem0n
Member
Я сподіваюсь, шо те освітлення, яке показали в трейлері, дійсно завезуть і наші відеокарти перестануть рендерити пітьму в деяких місцях)
Рослинність прям гарно підтягнули, подобається, сподіваюсь лише, шо не буде жерти багато ресурсів.
За стастистику окремий лайк би дав, додає вайбу нульових.
Про нові пушки поки не знаю шо казати, але я б з радістю побігав з чимось новим для серії, бо за 200 годин Харод та Дніпро приїлись трохи.
Рослинність прям гарно підтягнули, подобається, сподіваюсь лише, шо не буде жерти багато ресурсів.
Про нові пушки поки не знаю шо казати, але я б з радістю побігав з чимось новим для серії, бо за 200 годин Харод та Дніпро приїлись трохи.
-
AlexWest
Member
Сюди – це в апгрейд зі стандарту до алтімейту. Або сізон пасс. Як хоч, так називай.MqM: ↑ 14.08.2026 23:40Сюди це куди?AlexWest: ↑ 14.08.2026 21:40
Ви забуваєте, що сюди, окрім COH, входить ще 1-2 майбутніх DLC. І разом вони можуть дати більше, ніж 50% Сталкера (в сюжеті та квестах, а не в локаціях).
Мова про season pass?
В локаціях є теж куди. Ну так напівпустий оригінал хоч у платних длц заповнять:)
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:Чаес і Припять по третьому колу? Та це вже маячня. Новий Сталкер 2 цікавий на тих же локаціях через їх переосмислення в плані будови та розміщення. Що змінювати в тій самій зоні ще раз?AlexWest: ↑ 14.08.2026 22:20
Це вже інше питання. Ми говоримо чи вартий апгрейд своїх грошей. Якщо хочете мою думку, буде ще одне DLC, десь в кінці 2027.
Чому по третьому колу? Перше DLC принесе 2-3 нові локації. Та ще й які. Друге DLC, очевидно, теж дасть нові локації. І нові квести на старих. В чому тут проблема? В чому мінуси? Де воно не вартує своїх грошей?
Там окрім Харода та Дніпра вагон зброї. Хіба-що вам суто українські штурмовухи. Але нові пушки не в цю касу трохи.arkadiilem0n: ↑ 14.08.2026 23:42 Я сподіваюсь, шо те освітлення, яке показали в трейлері, дійсно завезуть і наші відеокарти перестануть рендерити пітьму в деяких місцях)
-
MqM
Member
AlexWest про третє коло було про Сталкер 3, наче очевидно з цитованого контексту
-
byaka
Member
жити не мiг без бiнокля,така необхiдна рiчь в зонi шо капецьnutman: ↑ 14.08.2026 23:17 Ну наконец-то будет три вида бинокля, как радует, что к мнению сообщества прислушиваются