Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware
Ну это приз зрительских симпатий а продажи в штуках говорят другое. Хотя в принципе карта получилось нормальная.
Геральт
Active Member

Ще б пак, адже Читачі такого сайту — це зацікавлені люди, які стежать за технічними тенденціями та виважено підходять до покупки
:-/
bigmonstr666
Member

Предлагаю обсудить Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware
логічно, на сьогодні rx 9070хт це дійсно найкращий вибір по ціна/якість для 1440р. минулого літа цінник за модель від гігабайт падав до 33к :super:
warp37
Member

Карта несомненно хорошая. Но всё равно выбирая между доплатой и покупкой RTX 5070 Ti и RX 9070 XT, я бы доплатил за технологии.

Как-никак, GeForce 50 - это ощутимо полезные технологии и производительность, а Radeon 9000 - просто производительность.
Последний раз редактировалось warp37 10.08.2026 15:50, всего редактировалось 1 раз.
kairo
Member

Цікава статистика. Те, що 9070ХТ в топі мене не сильно здивувало. Більше вразив весь топ карт читачів де 4090, 5090, 5080. По суті, PC Games Hardware, це німецький варіант Оверів. Пропоную редакції провести опитування серед нашої спільноти, щоб побачити статистику наших ентузіастів.
Последний раз редактировалось kairo 10.08.2026 15:50, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

На другому місці GeForce RTX 4090, якою володіють 12,4% читачів. Третє місце посідає GeForce RTX 5090 із 7,6%, а четверте — GeForce RTX 5080 із 6,3%
nuff said
byaka
Member

bigmonstr666: 10.08.2026 15:46 Предлагаю обсудить Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware
логічно, на сьогодні rx 9070хт це дійсно найкращий вибір по ціна/якість для 1440р. минулого літа цінник за модель від гігабайт падав до 33к :super:
Потримайте мiй Path tracing :D
Вiдколи це вiдеокарта за 800$ яка не тягне сучасну графiку стала найкращим выбором?
erkins007
Member

Потому что на нее одну щас цены в космос не улетели
Filabatya
Member

byaka
Відтоді коли 5070ті+ задрали ціни в космос другий раз поспіль для тупо доходящих :lol:
Xeqtr
Member

Оце так новина.. Неймовірно просто. Мабуть рівень життя в Німеччині на досить високому рівні і було б дивно побачити там іншу картину?

Можливо то видання бажає провести опитування серед шейхів в Дубаї?

Впевнений, там в списку буде лідирувати всього лиш одна карта: ASUS ROG Astral RTX 5090 Dhahab Edition
warp37
Member

byaka: 10.08.2026 15:50
bigmonstr666: 10.08.2026 15:46 Предлагаю обсудить Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware
Вiдколи це вiдеокарта яка не тягне сучасну графiку стала найкращим выбором?
А що там той PT дає? Мені цікаво, як людині, яка перейшла з мобільної RTX 4090 на десктопну RTX 5080 два тижні тому. DOOM: The Dark Ages і Resident Evil: Requiem я звичайно протестував. Є - ну є, тягне - добре.

Ось Multi Frame Generation - гарна технологія. Навіть DLSS 5 додасть мейкап на обличчях, який видно.

РТ - то така демка, щоб показати, що GeForce 50 - це не просто GeForce 40 Remastered, а ще там RT-ядра набагато потужніші.
Геральт
Active Member

Xeqtr
9070XT rоштує дешевше за аналогічну 5070Ті ;)
Вже не кажучи про 5080.
Kopstr
Member

Не спс после того как лиза не дала изначально норм ФСР 4.0 для топа 7900xtx сказав что эта карта слаба а потом все таки дав тот фср через время - я лучше переплачу за хуанга. Я уже молчу какой был всратый генератор кадров у АМД - возможно сейчас получше ну я на 7900xtx намучался и больше траить не буду.
Последний раз редактировалось Kopstr 10.08.2026 16:04, всего редактировалось 2 раза.
byaka
Member

Filabatya: 10.08.2026 15:56 byaka
Відтоді коли 5070ті+ задрали ціни в космос другий раз поспіль для тупо доходящих :lol:
Не така i велика була рiзниця до кризи памятi.Якихось 100$ щоб не грати з застрiлою графiкою ;)
Filabatya
Member

Перед 2гим скачком різниця була така сама, тільки тішка вже б у по низу ринка проти нової хт :gigi:
Фср 4.1 сильно підтянувся, разом з оптимізацією драйверів в амд, але більший жор, як пам'яті так і ватт, нікуди не дівся :shuffle:
Последний раз редактировалось Filabatya 10.08.2026 16:07, всего редактировалось 3 раза.
kairo
Member

Xeqtr: 10.08.2026 15:56Оце так новина.. Неймовірно просто. Мабуть рівень життя в Німеччині на досить високому рівні і було б дивно побачити там іншу картину?
Впевнений, там в списку буде лідирувати всього лиш одна карта: ASUS ROG Astral RTX 5090 Dhahab Edition
Статистика продажів карт серед пересічних німців зовсім інша, там в основному дешевші карти. Хіба 9070ХТ також лідує, бо ще має прийнятну ціну на фоні зелених карт.
Последний раз редактировалось kairo 10.08.2026 16:08, всего редактировалось 1 раз.
taras_cs
Member

byaka: 10.08.2026 16:02Не така i велика була рiзниця до кризи памятi.Якихось 100$ щоб не грати з застрiлою графiкою
А киньте сюди скріншот, пліз.
Я граю на RX 9070 XT у "застрiлу графiку", хочеться побачити сучасну.
byaka
Member

warp37: 10.08.2026 15:59
byaka: 10.08.2026 15:50
Вiдколи це вiдеокарта яка не тягне сучасну графiку стала найкращим выбором?
А що там той PT дає? Мені цікаво, як людині, яка перейшла з мобільної RTX 4090 на десктопну RTX 5080 два тижні тому. DOOM: The Dark Ages і Resident Evil: Requiem я звичайно протестував. Є - ну є, тягне - добре.
Який рiк вже пiшов пiсля релiзу Path tracing? Третiй? А ви все ще не знаєте навiщо вам PT?
Последний раз редактировалось byaka 10.08.2026 16:09, всего редактировалось 2 раза.
fantomrulezz
Member

kairo: 10.08.2026 15:48Більше вразив весь топ карт читачів де 4090, 5090, 5080.
У двох сусідніх селах — Вілларібо і Віллабаджо — провели дослідження, у якому селі у чоловіків довший розмір.
У Вілларібо порахували в середньому 15–16 сантиметрів. У Віллабаджо вийшло аж 23–25 сантиметрів.
Просто в Вілларібо (Steam) робили реальні заміри, а в Віллабаджо (PC Games Hardware) - опитування.
P.S. Написав чувак з 5090 в профілі :laugh:
Xeqtr
Member

kairo: 10.08.2026 16:04
Xeqtr: 10.08.2026 15:56Оце так новина.. Неймовірно просто. Мабуть рівень життя в Німеччині на досить високому рівні і було б дивно побачити там іншу картину?

Статистика продажів карт серед пересічних німців зовсім інша, там в основному дешевші карти. Хіба 9070ХТ також лідує, бо ще має прийнятну ціну на фоні зелених карт.
Та в тому й то справа, що коли в топ 4 присутні 5090, 5080 та 4090 - ця статистика про фінансові спроможності, а не про щось інше і якийсь "раціональний" вибір.
Тому ця стата взагалі ні про що.
Ответить