Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

VladimirV
Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
VladimirV
Member

VovaII: 31.07.2026 09:31VladimirV А останній камінь на гору як закотили?

Це про яку гру? Дайте здогадаюсь, це про Hogwarts? Камінь з "випробувань мерліна"? Його не треба котити його треба заштовхати Депульсо по кулдауну, по тому сковзаючому жолобу.
Striker: 02.08.2026 21:51VladimirV Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
Я першу вже пройшов, тільки тільки почав другу. Сплавив Ешлі, Кайдена залишив, занадто нав'язлива. Складність ОК, але поки не нафармив шмоток 8-10 рівня, були ваншоти по мені.
Взагалі персонально не сильно в захваті, окрім сюжету... Абсолютно по аналогії вже грав в Outer Worlds (хоча вона зрозуміло набагато новіша і структурно якраз копія по лекалам МЕ)
Дубляжу немає починаючи з другої частини, мозок вже "втомлюється" титри читати і діалоги. Стільки тексту і діалогів в грі давно відвик освоювати, наче книгу читаєш разом з грою. У другій частині відразу кинулось змінене управління, немає швидко-кнопки складу, інвентарю помічників. Коротше, спрощення з 1 частини в управлінні. Але я тільки тільки її почав.
спойлер
Я звик до багато кнопок, бісить те що ігри під соснолі проектуються (як от хогвартс в якому я тупо задовбався свідчити набори скілів), коли в мене миша під ММОшки і звик в ммо біндити по 3-5 панелей по 10-12 кнопок (миша +клава), а тут це все листати треба... хоча воно влазить все разом на одну тільки мишу.
Те саме в Plague Tale, через кругове меню з уповільненням часу "клікати" зброю і заряд, змінювати горшки, пращу, камінь, арбалет... Боже, та дайте інтерфейсну панель під пк, я сам по біндам буду змінювати зброю в руці 1-ю кнопкою, а по іншим біндам снаряд в ній... Але ж під джойстик нехватає кнопок, тому й не роблять
Геральт
Active Member

Спробував Beast of Reincarnation, якась ніяка. Бойовка дивна, графіка/анімації дивні. Сюжету нема. Дропнув.
Filabatya
Member

Пройшов A Plague Tale: Innocence, Шедевр, вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло, як з Алан Вейком :shuffle:
Я за любий Ремастер, не дуже древній :up:
Hiden
Member

Dave the Diver и дополнение In the Jungle
одна из лучших инди, в которые я когда либо играл
пирожок с малиной
Member

punishing gray raven уникальный геймплей 3в ряд слешера анимации шикарные жаль гача сюжет пока что очень хороший
Геральт
Active Member

Вернувся в Grim Dawn. Модом накрутив трохи швидкості гри (до 1,25), стало десь як PoE1. Бо дефолтна ну вже ду-у-же повільна. Заодно автолут додав.
Значно бадьоріше проходиться.
VladimirV
Member

Filabatya: 09.08.2026 03:37 вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло
~250uah вона коштувала на останньму розпродажі в Epicgames, закінчилось тиждень тому. Якщо були бонусм Епік, то ще дешевше.
Глянув, коли я її купував, 21 лютого 26р, PL:Requiem +Steelrising = 307грн, тобто вона вже кожного розпродажу +- так продається, ледве вище 200грн.
Єдине, що в неї немає руснявого дубляжу, але в інтернеті лежить патч, на тому ж стімі також, озвучка, я таки вирішив її закачати. Але це вже як не як мод, і чим це відрізняється від того, що я б просто спіратив ту гру на торентах вже з варіантами озвучки? :dontknow: Можна і з англійською вільно грати, розмови тут зроблені правильно (не як тупі діалоги з вибором варіантів), вони йдуть самі по собі паралельно ігровому процесу, а вибір що як робити вже залежить від ваших дій (а не кліків варіантів діалогів - тупа застаріла система). Нічого не зробиш, руснява мова поки що сприймається по слуху все таки швидше і зрозуміліше.
Liberty
Junior

VladimirV: 10.08.2026 16:40
Filabatya: 09.08.2026 03:37 вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло
~250uah вона коштувала на останньму розпродажі в Epicgames, закінчилось тиждень тому. Якщо були бонусм Епік, то ще дешевше.
Глянув, коли я її купував, 21 лютого 26р, PL:Requiem +Steelrising = 307грн, тобто вона вже кожного розпродажу +- так продається, ледве вище 200грн.
Єдине, що в неї немає руснявого дубляжу, але в інтернеті лежить патч, на тому ж стімі також, озвучка, я таки вирішив її закачати. Але це вже як не як мод, і чим це відрізняється від того, що я б просто спіратив ту гру на торентах вже з варіантами озвучки? :dontknow: Можна і з англійською вільно грати, розмови тут зроблені правильно (не як тупі діалоги з вибором варіантів), вони йдуть самі по собі паралельно ігровому процесу, а вибір що як робити вже залежить від ваших дій (а не кліків варіантів діалогів - тупа застаріла система). Нічого не зробиш, руснява мова поки що сприймається по слуху все таки швидше і зрозуміліше.
Я грав з французькою озвучкою і українськими сабами. Цілком приємно і сприяє зануренню.
Filabatya
Member

VladimirV
Англійська на нормальному рівні, 90% десь зрозумів, принаймі, я так думаю :lol:
Люблю коли серія в одному клієнті, треба в стімі другу добирати вже.
karokum
Member

Resident Evil: Requiem
Дуже двоякі відчуття після проходження. Все що пов'язано з Грейс - моя повага, все в кращих традиціях жанру. А ось все що пов'язане з Ліоном ну дуже посередньо. Додали трохи геймплейних фішок з сокирою, бензопилою і епічними добиваннями - це мені сподобалося. З іншої сторони - в деякі моменти напхали тупого дешевого екшену який викликає радше приступ сміху ніж захвату. Розділ в Ракун Сіті просто відірви і викинь, буквально. Пусто, сіро, довго, нецікаво. Фінальний босфайт такий же.
Якщо гра за Грейс це чудове продовження тенденцій останніх частин і ремейків, то граючи за Ліона мені згадувався РЕ5\6 - дешевий екшен, одноманітні противники, сірі локації
SERGBILL
Member

FarCry Primal. Мені зайшла гра краще ніж 5 та 6. Можливо гра і не краща, а просто інший сеттинг, тому й цікаво.
Ответить