Я ещё думал шо за one api ставится с дровами постоянно,от оно шоalex_sul: ↑ 07.08.2026 13:33 Firefox Dev вам у поміч
Так у мене є така опція у хромі 151.0.7922.109, так воно юзає мою відеокарту (Arc B580) завдяки Intel oneAPI Level Zero/
Ще подивимось як працює це Gemini Nano. І тілько потім вже висновки робити.
Файл знаходится тута: C:\Users\назвисько_вашого_профіля\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\OptGuideOnDeviceModel\2025.8.8.1141
Новости
Последние статьи и обзоры
Google Chrome може використовувати до 20 ГБ місця на диску для локального ШІ
-
powerpizza
Member
-
Gelonyrum
Member
Поширена практика в передових компаній. У Microsoft така ж штука з налаштуваннями, вони ж краще знають, що потрібно користувачу, ніж сам користувач...МОНАХ: ↑ 07.08.2026 14:21 ► На стандартному Хромі - є. Проблема в тому, що після оновлення програми - повзунок знову активовано, вже не вперше бачу.
-
Afit
Member
А я гадки не маю нащо змінювати вже інтегрований EDGEPandemium77: ↑ 07.08.2026 14:28 Змінив браузер на Мозіллу ,горя не знаю, хром це звичка котру можна змінити![]()
-
9005
Junior
А есть какой то вариант на Xiaomi настроить Firefox что бы оно не обновляло страницу каждый раз когда переключаешься на него из другого приложения?alex_sul: ↑ 07.08.2026 16:11Можеш ще на телефон Firefox поставити. І докрутити йому через меню розширення uBlock origin та Video Background Play Fix І дуй дивитися ютуб повноцінно через браузер)
-
Rucha
Member
9005
Налаштовуй свою Xiaomi, аби воно не вбивало хром при переході на інший застосунок.
Налаштовуй свою Xiaomi, аби воно не вбивало хром при переході на інший застосунок.
-
nutman
Member
у меня вышеупомянутая папка 2.04гб весит, ниче не делал
-
Mozdev
Member
Давно забув про цей браузер, як про страшний сон.
-
zaqik
Member
О, хорошо что напомнили, я через реестр всякую фиготень в хромом отключаю, а про слоп и забыл.
- спойлер
Код: Выделить всё
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome] "AIModeSettings"=dword:00000001 "CreateThemesSettings"=dword:00000002 "GeminiSettings"=dword:00000001 "GenAILocalFoundationalModelSettings"=dword:00000001 "HelpMeWriteSettings"=dword:00000002 "HistorySearchSettings"=dword:00000002 "TabCompareSettings"=dword:00000002 "DevToolsGenAiSettings"=dword:00000002
-
longaro
Member
Ну после обновы дизайна щас Едж выглядит чуть ли не как самый нормальный браузер . Только иконку поправить на более круглую и включить боковые вкладки и скрываемый скроллбар . Но Хром нормально подтянулся к нему , боковые вкладки подъехали , Арк так же сойдет но его разрабы морозятся . А опцию надо тестить , и если что выключить лол . Там же есть ограничитель по Рам и Игровой режим , какие проблемы то 
-
МОНАХ
Member
► Тому я і вирубаю будь-які оновлення і спроби до оновлення в ОС,Gelonyrum: ↑ 07.08.2026 20:21 Поширена практика в передових компаній. У Microsoft така ж штука з налаштуваннями, вони ж краще знають, що потрібно користувачу, ніж сам користувач...
-
daesz
Member
Не страшно, давно позбувся цього spyware.
-
Alligator
Member
Наче ще vRAM жере 
-
avebael
Member
В мене стоїть портативний Thorium на окремому розділі диску і кочує зі мною від вінди до вінди вже роки 3. Весь кеш, сесії, історія, паролі зберігаються. А мені тільки це і треба, бо доступів до деяких робочих аккаунтів вже не маю, але в сервісах все ще залогінений.
Пробував переносить кукіси в Вівальді - не працює через безпекові обмеження. Ну і пофіг.
Пробував переносить кукіси в Вівальді - не працює через безпекові обмеження. Ну і пофіг.