Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже про перевагу над нею.kairo: ↑ 07.08.2026 11:40Бо для них ринок ПК традиційно другорядний.AlexWest: ↑ 07.08.2026 05:40Рокстар контора з начебто найкрутіштми спецами і найжирнішими бюджетами. Чому вони не можуть зробити нормальну оптимізацію на ПК?
Новости
Последние статьи и обзоры
Rockstar оголосила дату великої презентації GTA VI. Чекати залишилося недовго
-
AlexWest
Member
-
kairo
Member
Рокстар завжди відносилась до ПКшників, як до другого сорту, нічого нового. Порти через роки, жахлива оптимізація, рімейки зроблені на колінці індусами.AlexWest: ↑ 07.08.2026 13:36Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже за перевагу над нею.
-
Buldozer.
Member
прохожу сейчас рдр2 в первый раз. много приятных фишек, мелочей и классный мир.AlexWest: ↑ 07.08.2026 13:36Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже про перевагу над нею.
сама игра-скучна как фар край2 в африке. на сегодня 53% пройдено, вечером не то чтоб себя заставляю побегать\поскакать, но явного большого предвкушения нет.
гта5 или ведьмака или фаллоут 4 проходил взахлеб.
эта шота не зашла,видимо сильно серьезная и жизненная