Новости
Последние статьи и обзоры
У новому відео GSC продемонструвала локації доповнення «Ціна надії» для S.T.A.L.K.E.R. 2
-
AlcoRider
Member
Потрібен багатокористувацький режим. Без живих гравців не буде нормальної атмосфери. За А-лайф взагалі мовчу
-
kairo
Member
О це у вас вільного часу, заздрю по-хорошому))alex_sul: ↑ 06.08.2026 17:13 Ну чотко! Тільки но сьогодні закрив ачівку на всі артефакти:
Screenshot_162.pngДоведу до 1000годин і піду клянчить боагодать у GSC
- А це навіть не буду закривати - зона любить тишу!
- Screenshot_163.png
![]()
![]()
![]()
-
alex_sul
Advanced Member
kairo
- не все так однозначно
-
Це буквально едина гра в яку я грав цей рік. І 2025 певно..
Та й ігор мене аж 26, більшість з яких класика..
Чи можу я отримати такий же скрін від вас?
-
yungmanpro
Member
То дивлячись як собі налаштувати HDR-повзунки.Devijack: ↑ 06.08.2026 18:46 Якась тепер ніч що ліхтарик не потрібен.
Відправлено через 7 хвилин 51 секунду:
Типу 72 години за 2 тижні це немає часу? Все тут однозначно, Вам по-доброму заздрять.alex_sul: ↑ 06.08.2026 22:53 Це буквально едина гра в яку я грав цей рік. І 2025 певно..
Чи можу я отримати такий же скрін від вас?
Відправлено через 7 хвилин 2 секунди:
тримайте від менеalex_sul: ↑ 06.08.2026 22:53 kairo
- не все так однозначно
- Це буквально едина гра в яку я грав цей рік. І 2025 певно..
Чи можу я отримати такий же скрін від вас?Screenshot_170.png
- спойлер
-
kairo
Member
alex_sul: ↑ 06.08.2026 22:53Чи можу я отримати такий же скрін від вас?
- спойлер
-
Ekz0rcyst
Member
Ну коли на роботі практично без вихідних, а у вихідний займаєшся побутовими справами то на забавки часу триндець як не вистачає, це ще дуже м'яко кажучи. А в мене ще й хоббі Hiking та Cycling / Bikepacking, тільки враховуючи поточну ситуацію навіть із бронюванням вибратись кудись це ще той квест. Враховуючи все це, коли бачу що в когось в сінгловій грі 1к годин награно, починаю мимоволі і заздрити і думати, що я роблю щось не те. Бо доброму трохи заздрісно.
-
LordTornado
Member
Здания издалека ужасно выглядят, пластмассово, как в играх 2010 года... Внутри получше, как и остовы машин. Капли дождя, когда падают на поверхность, выглядят плохо. ИИ всё ещё тупой. До уровня ИИ F.E.A.R. как пешком до Луны...marvin1111: ↑ 06.08.2026 17:15 Графику как будто ещё подтянули, очень приятно выглядит. Геймплей.. для тех у кого много свободного времени))
-
alex_sul
Advanced Member
yungmanpro
kairo
ну у мене псевдо-відпустка. От я і ушатав час поки я повинен бути в Києві
Хоча реально, наче в універські часи повернувся: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl і багато годин вільного часу між парами і гульньой ввечорі
Відправлено через 9 хвилин 25 секунд:
LordTornado
F.E.A.R. не мав ШІ і близько. Він мав обширні бібліотеки тактичні і псвевдо свободу рушія у їх виборі. Така система чудово працювала в умовах постійних барикад і обхідних коридорів. Де ви це в Сталкері бачили, на Дузі під час штурму по ліквідації Фантома?
kairo
ну у мене псевдо-відпустка. От я і ушатав час поки я повинен бути в Києві
Хоча реально, наче в універські часи повернувся: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl і багато годин вільного часу між парами і гульньой ввечорі
Відправлено через 9 хвилин 25 секунд:
LordTornado
F.E.A.R. не мав ШІ і близько. Він мав обширні бібліотеки тактичні і псвевдо свободу рушія у їх виборі. Така система чудово працювала в умовах постійних барикад і обхідних коридорів. Де ви це в Сталкері бачили, на Дузі під час штурму по ліквідації Фантома?
-
Earanak
Member
Да, это так чисто по вечерам поиграть. Вот 200 часов, другое дело - https://imgur.com/3rEIFjV уже не помню то ли PoE то ли Factorio это былоyungmanpro: ↑ 06.08.2026 23:10Типу 72 години за 2 тижні це немає часу?
-
alex_sul
Advanced Member
Ekz0rcyst
Це нормально. До літа 26 я так само був максимально зайнятий робота\дім\сім'я. У вас буде вікно часу.
Це нормально. До літа 26 я так само був максимально зайнятий робота\дім\сім'я. У вас буде вікно часу.
- Ось мені тіп який дийайном займаєтся прислав свої скріни
- Це він за два роки награв
-
VirusikZloy
Member
если семья и работа мешает играм то надо бросать их это же очевидно ..
-
Zill0
Member
Пропилососити, щоб знайти всi схованi батониAlexWest: ↑ 06.08.2026 17:49 Вона реграбельна, але пропилососити карту
-
tablestikus
Member
Не батони, а горілочку!Zill0: ↑ 07.08.2026 09:57Пропилососити, щоб знайти всi схованi батониAlexWest: ↑ 06.08.2026 17:49 Вона реграбельна, але пропилососити картуНе геймплей, а мрiя!
![]()
-
alex_sul
Advanced Member
Ну добре. Я отримав дозу осуду, дякую!
Відео з таймкодом: 7:50
Відео з таймкодом: 7:50
- Слоняру не побачили
- Лиманськ. НДІ «Радіохвиля».
https://stalker.fandom.com/uk/wiki/%D0% ... 1%8F%C2%BB
-
hohlid19
Member
С такой же мыслью я дропнул БГ3 на половине 1 акта наверноеsasha76: ↑ 06.08.2026 17:31 этому ждалкеру 2 ничего не поможет.играл я в начале и вот недавно.дропнул оба раза.ловил себя на мысле,в какое г... я играю.можете минусить.
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Потому что в билде выключили спавн, чтобы не мешали в съёмкеdenizen: ↑ 06.08.2026 19:00 а чому так пусто всюди? ні монстів, ні людей, нічого...
-
GipeR
Member
Цікаво, чи з’явиться вона одразу на торентах. Дуже хотілося б пограти на версії 2.0 — може, хтось поділиться бібліотекою
-
denizen
Member
це ж треба так 3д марк любитиkairo: ↑ 06.08.2026 23:16alex_sul: ↑ 06.08.2026 22:53Чи можу я отримати такий же скрін від вас?Плюс, ще 1 година Uncharted Legacy of Thieves Collection. Ще плюс годин 7 грав Potion Craft на Свічу.
- спойлер
- Screenshot 2026-08-06 231258.png
-
AlexWest
Member
Пропилососити в моєму розумінні – відвідати кожну точку інтересу на мапі і, по можливості, розкрити її секрети.Zill0: ↑ 07.08.2026 09:57Пропилососити, щоб знайти всi схованi батониAlexWest: ↑ 06.08.2026 17:49 Вона реграбельна, але пропилососити картуНе геймплей, а мрiя!
![]()
-
GipeR
Member
у меня такdenizen: ↑ 07.08.2026 10:53це ж треба так 3д марк любитиkairo: ↑ 06.08.2026 23:16Плюс, ще 1 година Uncharted Legacy of Thieves Collection. Ще плюс годин 7 грав Potion Craft на Свічу.
- спойлер
- Screenshot 2026-08-06 231258.png

-
МОНАХ
Member
► Сподіваюсь, після цього хоч на "середніх" в 2К і 30 фпс - пограю?... отримає велике оновлення 2.0, яке переведе гру на нову версію Unreal Engine 5...
► Так точно. Ще по своєму району, то "свої" тцк-ашніки вже трохи "аморфні" (бо вже пробували брати частково по "беспрєдєлу" і "трошки" багацько "пригод на свої пагони" вибирали), а от якщо "на дальняк", то "чужі" бригади можуть і спробувати "погеройствувати".Ekz0rcyst: ↑ 07.08.2026 00:08 ... навіть із бронюванням вибратись кудись це ще той квест.