Розробники Tomb Raider: Legacy of Atlantis продемонстрували головоломки та пастки у спеціальному відео

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Advanced Member

Пропоную обговорити Розробники Tomb Raider: Legacy of Atlantis продемонстрували головоломки та пастки у спеціальному відео

Хочу нагадати, що головоломки стали примітивні, бо ігри орієнтуются на ринок примітивних людей. Не буду тикати пальцем - й так зрозуміло..

Ніфіга не найс :(
yariksom
Member

alex_sul: 05.08.2026 13:55Хочу нагадати, що головоломки стали примітивні, бо ігри орієнтуются на ринок примітивних людей. Не буду тикати пальцем - й так зрозуміло..
Скоро буде зовсім інше та набагато складніше питання "на чому грати?"
Creature4O
Member

alex_sul
для складних головоломок є інші жанри типу квестів, та пазлів, тут головне процес. А так да, народ тупіє з кожним поколінням дедалі більше. Розумним бути не модно, книжки-відстій, якщо ти щось знаєш то ти-душний, про правопис бодай на якійсь мові взагаллі мовчу...
deangelis
Member

З чого ви взяли що головоломки будуть тупі і примітивні? 🤦 В Shadow були дуже класні головоломки і гробниці
BoKl
Member

alex_sul: 05.08.2026 13:55 Пропоную обговорити Розробники Tomb Raider: Legacy of Atlantis продемонстрували головоломки та пастки у спеціальному відео

Хочу нагадати, що головоломки стали примітивні, бо ігри орієнтуются на ринок примітивних людей. Не буду тикати пальцем - й так зрозуміло..

Ніфіга не найс :(
Усе відео суцільна вода із того які вони класні головоломки зробили і пару кадрів з гри, а головною ж метою відео є: preorder now. Тому зараз зарано казати які вони будуть в цій грі.
unique-neon
Member

В трейлері очікував геймплей побачити, а там якісь тіпи розмовляють
Kruler
Member

наконец-то адекватное выглядящая Лара. с косой, в шортах, без лука...
не хватает только треугольных сисек...
yariksom
Member

unique-neon: 05.08.2026 16:20 В трейлері очікував геймплей побачити, а там якісь тіпи розмовляють
А може це і є геймплей? :lol:
VovaII
Member

Kruler
Якщо героїню малювали з тої жіночки, що в кінці трейлеру показали, то їх взагалі не буде. Хіба що справді, пару трикутників домалюють? :-/
zaqik
Member

В трейлері очікував геймплей побачити, а там якісь тіпи розмовляють
Так это - тизер трейлера трейлера. Пора б уже привыкнуть, как сейчас рекламу делают :gigi:
Ответить