У дешевых моторол слабые антенны,не советую.Если брать то от едже 50 и выше,но на там водопад.VBerezovsky: ↑ 07.07.2026 09:24Якраз ось придивляюся до Moto G86 та Moto G77, але ще не зробив остаточний вибір.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
Avenger80
Member
И что советуешь в этом бюджете? Я просто смотрю, что Моторолы пока только не повысились конкретно в цене. Все остальные начали с ума сходить потихоньку с этим кризисом памяти и скоро смартфон на гипотетическом G99 будет стоить баксов под 500, утрирую, конечно, но тенденция плохая.snapdragon999: ↑ 12.07.2026 17:03У дешевых моторол слабые антенны,не советую.Если брать то от едже 50 и выше,но на там водопад.
-
snapdragon999
Member
Poco x7 pro,redmi note 15 proAvenger80: ↑ 12.07.2026 17:40И что советуешь в этом бюджете?snapdragon999: ↑ 12.07.2026 17:03У дешевых моторол слабые антенны,не советую.Если брать то от едже 50 и выше,но на там водопад.
-
snapdragon999
Member
moto edge 60 fusion
-
bes
Member
у г86 повер все нормально с качеством сигнала, он даже лучше ловит чем мой прошлый айфон. У него только единственный минус что в wifi нету mimo и скорость вайфай сравнительно низкая. Ну и еще обновление так как он вышел на 15 андроиде то следующий 17 будет для него последний скорей всего .Avenger80: ↑ 12.07.2026 17:40И что советуешь в этом бюджете? Я просто смотрю, что Моторолы пока только не повысились конкретно в цене. Все остальные начали с ума сходить потихоньку с этим кризисом памяти и скоро смартфон на гипотетическом G99 будет стоить баксов под 500, утрирую, конечно, но тенденция плохая.snapdragon999: ↑ 12.07.2026 17:03У дешевых моторол слабые антенны,не советую.Если брать то от едже 50 и выше,но на там водопад.Просто тот же G86 Power выглядит со своей ценой очень даже ничего, стрёмно, конечно. Но цена пока на месте.
-
mult
Member
Як думаєте варто сьогодні купувати OnePlus?
Враховуючи те, що вони вже офіційно оголосили про вихід з ринків Європи
-
MariiaD
Junior
Всім привіт!) Перейшла на Ultra. Але думаю продати , щоб не лежав без діла, Samsung S24 Plus 512gb МарблГрей. За скільки його можливо продати так, щоб не за безцінь але щоб купили. Просто в Комфі по ТрейдІну мені за нього дают 14к Грн, хоча він в ідеальному стані.
-
vdemeshko
Member
важно что бы был глобальной версией - по последним новостям Гугл стал банить бесконтактные платежи для смартфонов, сделанных для китайского рынкаmult: ↑ 28.07.2026 14:30 Як думаєте варто сьогодні купувати OnePlus?
https://hi-tech.ua/google-pay-perestal- ... hto-delat/
Есть мнение что это пришла бета версия прошивки с таким вот ограничением тем, кто разрешил устаналивать ее, но есть "звоночек", что стоит на такое обратить внимание на этапе покупки нового смартфона
-
mult
Member
vdemeshko
Та все одно якось трохи сумнівно брати любий OnePlus, хоч вони мені найбільше підходять по всьому.
Навіть штучний інтелект каже, брати можна, але це вже таке собі
Аргументує тим, що через пару років, на б.у ринку такі телефони можуть бути нікому не потрібні
Хочу щось розміром лопата, типу діагональ від 6.78 і мабуть того виробника які офіційно у нас в Україні.
Напрошується моторола, Motorola Edge 70 Pro або edge 70 fusion.
Одне погано, ніколи не користувався телефоном з вигнутим екраном.
В принципі питань до мотороли крім ерану нема.
Питання до всіх.
Бачив тут багато користувачів мотороли.
Як воно в користуванні цей водопад?
Мене тривожать не самі вигини, а те що наприклад в маршрутці чи на вулиці, будуть постійні оті бліки від вигинів по боках і це буде дратувать.
Бо по оглядах, в деяких ракурсах прямо дуже видно воздовжній такий блік прямо по згину.
І він може бути доволі не малий.
Я сам в живу збираюсь до торгового центру, покрутити в руках так би мовити.
Але огляд в магазині не дасть життєвого досвіду.
По оглядах ще пишуть, що у edge 70 fusion і pro вигин став менший ніж в попередників,не такий агресивний.
Та все одно якось трохи сумнівно брати любий OnePlus, хоч вони мені найбільше підходять по всьому.
Навіть штучний інтелект каже, брати можна, але це вже таке собі
Аргументує тим, що через пару років, на б.у ринку такі телефони можуть бути нікому не потрібні
Хочу щось розміром лопата, типу діагональ від 6.78 і мабуть того виробника які офіційно у нас в Україні.
Напрошується моторола, Motorola Edge 70 Pro або edge 70 fusion.
Питання до всіх.
Мене тривожать не самі вигини, а те що наприклад в маршрутці чи на вулиці, будуть постійні оті бліки від вигинів по боках і це буде дратувать.
Бо по оглядах, в деяких ракурсах прямо дуже видно воздовжній такий блік прямо по згину.
І він може бути доволі не малий.
Я сам в живу збираюсь до торгового центру, покрутити в руках так би мовити.
Але огляд в магазині не дасть життєвого досвіду.
По оглядах ще пишуть, що у edge 70 fusion і pro вигин став менший ніж в попередників,не такий агресивний.
-
ddO
Member
Не користувався сучасними моторолками, зате немало користувався старими галактиками s від самсунга, також із гнутими екранами. Бліків не ловив ніразу, можливо тому що коли дивлюся в телефон - то дивлюся під прямим кутом, а от із мінусів - дуже рідко (але бувало) хибні дотики. Траплялося рідко, можливо раз в тиждень-два, але було. Думаю тут більше залежить від прошивки - в самсунга багато досвіду із такими екранами - то і телефон цілком нормально розпізнає такі дотики. А от із плюсів - тактильно телефон відчувається тоньше, ніж є насправді.mult: ↑ 03.08.2026 14:30 Як воно в користуванні цей водопад?
Вірне рішення. Тактильність словами не передати, тим більше у кожного руки - пальці свого розміру то і телефони відчуваються по-різному. А щодо життєвого досвіду - це треба читати форуми власників, чи хочаб відгуки на розетці чи подібних маркетплейсах. Там можуть вказати на якійсь ергономічні промахи чи косяки в прошивці.Я сам в живу збираюсь до торгового центру, покрутити в руках так би мовити.
-
YumaX
Member
Чомусь люди порівнюють "водоспади" від мото та інших з самсом, це два різних бачення, у старих самсів "водоспад" мав свою активність, у мото це просто розширений ефект 2.5d, все!ddO: ↑ 03.08.2026 15:51Не користувався сучасними моторолками, зате немало користувався старими галактиками s від самсунга, також із гнутими екранами
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Якщо ви користуєтесь жестами, то ви одразу це оціните, якщо ні, то це буде стимул прилучитися до крутого функціоналу!mult: ↑ 03.08.2026 14:30Як воно в користуванні цей водопад?
-
Rucha
Member
Додаткова "краса" ціною UX.YumaX: ↑ 03.08.2026 16:29 у мото це просто розширений ефект 2.5d, все!
-
Alexsandr
Member
Не моторола, но лучше бы его (водопада) не было. Занимает полезное место. Попадается софт который учитывает наверное это водопад и выводит информация скажем в 1 столбик вместо 2-х. или текст вылезает на этот водоспад, не часто. но бывает. В общем для меня это украденое место.mult: ↑ 03.08.2026 14:30
Питання до всіх.
-
EvgeniyK86
Member
Допоможіть визначитись із смартфоном. Потрібен для простих задач по роботі, але щоб не гальмував. З нфс, відбитком пальця і швидкою зарядкою хочаб від 45 ват. Бюджет 10-15к, або трошки більше якщо прям дуже треба.
Такі достатньо буде?
Poco X7 Pro
Poco M8 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 15 Pro
Чи варто трішки додати до Poco X8 Pro або Xiaomi Redmi Note 15 Pro+?
Чи якийсь інший взагалі варіант?
Такі достатньо буде?
Poco X7 Pro
Poco M8 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 15 Pro
Чи варто трішки додати до Poco X8 Pro або Xiaomi Redmi Note 15 Pro+?
Чи якийсь інший взагалі варіант?
-
GreenMile
Member
Цей бюджет мусолився останніх сторінок з 5 цієї теми, погортайте просто назад трошки.EvgeniyK86: ↑ 03.08.2026 22:16 Бюджет 10-15к