він прикольний. мені подобавсяStTechnik: ↑ 02.08.2026 23:57 S0N1C
Еще как можно.А чаще всего даже нужно.
Відправлено через 44 секунди:
Не, он прикольный в своем роде. Но.. для своих немалых габаритов он пипец какой тесный.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
feson
Member
Супер корпус. Такий собі Кін-конг....все влізе.... 
-
StTechnik
Member
Ну оно то влезет.Но помахаться придется сильно. Я туда СВО первую впихнул на трех радиаторах, но с помощью Дремеля и такой то матери.feson: ↑ 03.08.2026 09:18Супер корпус. Такий собі Кін-конг....все влізе....
-
Z440_User
Member
Бг-г-г
- профільний ящик в своєму середовищі проживання
-
StTechnik
Member
Hi-Fi который мы заслужилиZ440_User: ↑ 03.08.2026 11:16профільний ящик в своєму середовищі проживання
-
Hotspur
Member
плакавZ440_User: ↑ 03.08.2026 11:16профільний ящик в своєму середовищі проживання
-
Z440_User
Member
А то панімаіш гламуром тут своїм світять
А ви запхайте брендове залізо воркстейшена в древній ноунейм АТХ-ящик
.

А ви запхайте брендове залізо воркстейшена в древній ноунейм АТХ-ящик
- спойлер
- Оно, наприклад розміри БЖ відносно звичайних АТХ Вид позаду, ще у мене тоді стояла Audigy 2ZS в ньому...
-
S0N1C
Member
-
Filabatya
Member
Мікри би туди для порівняння 
-
Hotspur
Member
-
QFlash
Member
Чим вищі показники еластичності цих складових (враховується міцність на розрив) - тим краще будуть відпрацьовувати по НЧ, особливо для широкополосних широкосмугових динамічних голів.
Це вирішальні моменти.
-
SSSash
Member
Чекаємо відгуків. Kali лайно не робить, тому його й не буде.
... Придбав таки цю акустику. Почав знайомство з ними, слухаючи по блютузу свою до болю знайому колекцію зі смартфона... звук мене здивував... як би це правильніше виразити, - колонки маленькі, але звук начебто з значно більших динаміків звучить. Бас є, скажімо так, для комп'ютерного столу достатньо. Динаміки не шиплять, не хриплять, "білий шум" відсутній геть-чисто. Використовувався Bluetooth 5.1 – aptX-HD. Але АС підтримує SBC, AAC, aptX, aptX-HD, aptX Low Latency.Дякую за допомогу з вибором... якщо наважусь придбати Kali Audio LP-UNF, поділюсь враженнями.
Дочекавшись кабелю USB Type-C, підключився до комп'ютера (MSI MAG B550 TOMAHAWK). Звук змінився... ні, так само чисто, чудово на мій погляд, тільки бас зменшився реально нехватка відчувається. На активній є DIP-перемикачі (Boundary EQ) додав на 2дб, трохи краще, але... ще потрібно розібратися, чи може до стіни ближче, чи підняти на підставки, які ще треба зробити.
Про недоліки теж скажу, може, кому корисно буде:
1.немає ручної кнопки або фізичного перемикача для вибору джерела звуку, вибір автоматичний - БТ-ЮСБ-RCA
2.Немає виходу до саба.
3.Пульта немає (керування гучністю сенсорне на корпусі)
4.Довжина комплектного кабелю між моніторами становить приблизно 1,47 метра.
Корпус виготовлений із МДФ. Передня панель (баффл) із пластику (ABS/Полікарбонат). Вес комплекту - 4,7 кг. але деренчання якогось немає.
Десь читав, що після двох трьох тижнів "прогріву" колонки краще звучать, Ок, прогріваю...