Відеокарти GeForce RTX 50 продовжують дорожчати: тепер зростання цін спостерігається у США

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Ektalion
Граничний рівень торговельної надбавки (націнки) в магазинах на хліб певних позицій не може перевищувати 10% від оптово-відпускної ціни виробника.

По транспорту, ціни перевізники погоджують їх у місцевих органах влади згідно з умовами договорів на обслуговування маршрутів.
Ektalion
Member

kairo: 01.08.2026 13:09 Граничний рівень торговельної надбавки (націнки) в магазинах на хліб певних позицій не може перевищувати 10% від оптово-відпускної ціни виробника.

По транспорту, ціни перевізники погоджують їх у місцевих органах влади згідно з умовами договорів на обслуговування маршрутів.
Ти мені порозказуй про погодження. Ще про 30 грн проїзд пороказуй, даремно ти цю тему підняв. Та про погодження 100-120 грн за 1 куб води розкажи.
Artem_K
Member

mertvei: 01.08.2026 01:445км? Ти годину ідешь,та навіть більше,туди і назад?
В Донецьку було приблизно 5 км, В Бахмуті - 5,5 км, В Чернівцях теж десь 5,5 км. Зазвичай з ранку пішки, а назад частіше тролейбусом, бо потім мало часу залишиться, а ввечері ще на тренування. Я це сприймаю як кардіо навантаження, фоном слухаю передачі на ютубі. Через рельєф місцевості з перепадами з квартири до роботи йти десь годину -годину 5 хвилин, назад можна за 55-57 хв.
leif
Member

Artem_K
Норм :up:

Як раз 5км нагулювати щодня оптимально по співвідношенню витраченого часу/отриманого профіту для організму, як на мене.

Можна було б і більше і інколи я так і роблю, але це не часто бо є куди час витратити.

З.і.
Це окрім силових тренувань і зарядки зранку, звичайно.
kairo
Member

Ektalion: 01.08.2026 13:21Ти мені порозказуй про погодження. Ще про 30 грн проїзд пороказуй, даремно ти цю тему підняв. Та про погодження 100-120 грн за 1 куб води розкажи.
В якому місці це все йде в розріз того, що я написав?

Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Kullerok: 01.08.2026 11:33то где такое капучино братик
~60 грн капучино
очередной комент в мой топ тупейших высеров
По факту є що сказати?
mertvei
Member

Artem_K
Трата часу реально година в день. А той півтори зате здоров'я.

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Artem_K
Хоча у ,Львові по пробках та ж година)) правда 12 км транспортом.
VladimirV
Member

Kullerok: 01.08.2026 11:33Но ИИ говорит если играть по 4 часа в день, ну типа после работы ты за месяц заплатишь около 300грн. Карл 300 грн для человека который отдал 200к вообще пыль
А навіщо тут ШІ, математика першого класу. Єдине що ввідні дані треба.
При повному навантажені на комп з 5090 (550-600Ват)+ монік+ цп+диски,вентилятори,кпд БП ~ 200Ват, ну хай буде з монітором все разом 800Ват.
Хай в 800Вт-ному навантажені за місяць награєш в середньому 120 годин.
0,8кВ х 120год = 96 кВт·год. Ціна наче 4.32грн за 1кВт·год. Сума за місяць 96 х 4.32 = 414,72грн. За те що награв 120 годин.
А він що там написав? 20 годин = ціна капучіно? ну 20 годин це ~ 6 частина вищевказаної суми, тобто 414/6 = 69 грн. Ну так дорогувате капучіно, мабуть одне з найдорожчих?, але сенс посту впринципі правильний. Тим більше що один каже що це ніщо (для володаря 5090), що інший каже що це ніщо (для людей хто віддав 200к за 5090), але все одно :dispute: :dontknow: :lol:
Hells Angels
Member

VladimirV: 01.08.2026 22:41Ціна наче 4.32грн за 1кВт·год.
там ще є нічний тариф, тому можна припустити що сума менша буде, бо олди грають пізно ввечері, а не серед білого дня :gigi:
S0N1C
Member

VladimirV: 01.08.2026 22:41 При повному навантажені на комп з 5090 (550-600Ват)+ монік+ цп+диски,вентилятори,кпд БП ~ 200Ват, ну хай буде з монітором все разом 800Ват.
ці теоретичні показники насправді майже ніколи не будуть, принаймні з 9800х3д + 5090
восновному проц жере до 100Вт, відуха з андервольтом і длсс - десь 500
Filabatya
Member

Ще монік в шдр олед під 50 ватт, під 700ватт і набіжить з периферією :gigi:
Последний раз редактировалось Filabatya 01.08.2026 23:09, всего редактировалось 1 раз.
Churchill
Junior

Тільки ж но була 190к. Наші на випередження діють?
Шось в око втрапило
Изображение
VladimirV
Member

S0N1C Filabatya
Треба міряти виключно з розетки разом з моніком, щоб отримати щось більш менш правдиве.
те, що окремо жере кожен елемент, не враховується з КПД Блоків живлення, що монітора, що ПК. Не враховуються інші елементи. які потрохи на себе тягнуть живлення ( схеми мп (звук мережа і т.п.), вентилятори, диски,)
От наприклад запустив СБ23, з розетки 290 ват, проц 180 Ват. Без навантаження на вк (але вона все одно щось там їсть зрозуміло), без монітора (до бп очевидно не підключений).
спойлер
123.jpg
Все це демагогія, я думаю при реальному навантажені на 100% 5090 + адекватний монітор з розетки +- 800 і буде. Але не буду стверджувати.
shnok
Member

Хто там що рахує, але ніхто заперечувати не буде, що людина яка купує 5090, 5080, чи навіть 5070ті не дивиться на світло взагалі. Топ відеокарта, а значить і проц відповідний, людина не купує це на останні кошти.
Незрозуміло до чого тут ця вся полеміка. Навіть взяти мене, тут придбав 2 бургера і каву і вже 500, а ви рахуєте економію світла від споживання відеокарти
Kullerok
Member

VladimirV: 01.08.2026 22:41
Kullerok: 01.08.2026 11:33Но ИИ говорит если играть по 4 часа в день, ну типа после работы ты за месяц заплатишь около 300грн. Карл 300 грн для человека который отдал 200к вообще пыль
А навіщо тут ШІ, математика першого класу. Єдине що ввідні дані треба.
При повному навантажені на комп з 5090 (550-600Ват)+ монік+ цп+диски,вентилятори,кпд БП ~ 200Ват, ну хай буде з монітором все разом 800Ват.
Хай в 800Вт-ному навантажені за місяць награєш в середньому 120 годин.
0,8кВ х 120год = 96 кВт·год. Ціна наче 4.32грн за 1кВт·год. Сума за місяць 96 х 4.32 = 414,72грн. За те що награв 120 годин.
А він що там написав? 20 годин = ціна капучіно? ну 20 годин це ~ 6 частина вищевказаної суми, тобто 414/6 = 69 грн. Ну так дорогувате капучіно, мабуть одне з найдорожчих?, але сенс посту впринципі правильний. Тим більше що один каже що це ніщо (для володаря 5090), що інший каже що це ніщо (для людей хто віддав 200к за 5090), але все одно :dispute: :dontknow: :lol:
Ну ок :gigi: . А суть твоего комента в чем. Третий раз повторить одно и тоже. Окей вижу в школе учился :up:
N0il
Member

Стільки слини , а по факту ця відяха в BestBuy коштує 1600-1800. Автор просто формує статті через аі, чужі брехливі матеріали. Оверклокерс вже стає схожим на теревеньки бабусь на лавочці.
Hells Angels
Member

N0il: 02.08.2026 19:39а по факту ця відяха в BestBuy коштує 1600-1800.
місцевий податок додати треба, доставку якщо платна і там буде близько 2к :laugh:
Filabatya
Member

del
Ответить