Новости
Последние статьи и обзоры
Чи мали ви досвід з магазином Telemart ?
-
Kopstr
Member
Хочу зробити замовлення десь приблизно на 70+ тис грн, по рейтингу магазин наче норм але ціни звісно завищені у порівнянні з іншими магазинами. Як у них справи з гарантією та може є ще інші цікаві моменти ?
-
Filabatya
Member
в кліку промокод (clknxt672) дає -5%, можете зкомбінувати, не лінуйтесь
-
dmytro
Member
Замовляв нещодавно в Телемарт, по гарантії не звертався, але так все наче норм.
Але, якщо не збирати в них повну збірку під ключ, я б не брав все в одному магазині
Але, якщо не збирати в них повну збірку під ключ, я б не брав все в одному магазині
-
AccessDenied
Member
Брал там видеокарту MSI RTX 4060 Gaming, в своё время, в подарок получил мышку MSI GM41 (акция), которой до сих пор пользуюсь на работе.
Видеокарту продал через несколько месяцев, так как продал комп, проблем с ней не было.
Видеокарту продал через несколько месяцев, так как продал комп, проблем с ней не было.
-
mainoper33
Member
Постійно купляю в телемарті залізки, інколи проскакують варіанти по місцю дешевше ніж в елмірі або розетці. Проблем ніколи не було.
-
romius30
Member
Ремонтував мат плату, яку купляв бу з залишком гарантії, взяли без проблем та зробили досить швидко.
Знайомий відеокарту здавав по гарантії, від ремонту відмовився, то йому просто на нову замінили
Знайомий відеокарту здавав по гарантії, від ремонту відмовився, то йому просто на нову замінили
-
Kypatop01
Member
Честно говоря лет 13 назад была проблема с телефоном, сначала отправляли им телефон по гарантии, продержали его месяц в сервисе, потом начались отмазки что проблема не в телефоне, а в его использовании, типа "не могло оно так само поломаться", короче по итогу мы купили новый телефон пока эта история была, а чем закончилась та история с телефоном я даже не помню =)
Но я согласен, за столько лет много чего могло измениться. Не показатель.
Но я согласен, за столько лет много чего могло измениться. Не показатель.
-
MAKKACIN
Member
Особисто замовляв комплектуху до 10 разів все ок,нове,(досвіду по гаранті не було) але знайомий замовив 3090 то вона вийшла з ладу через рік, всередині вся перепаяна виявивалася. Короче уважно дивитися чи нова чи реф чи відновлена запчастина потрібно.
-
Yurius
Member
Купляв,повертав упродовж 14 днів ,звертався по гарантії...все було,гарний магаз,але дорогувато стало.
-
arkadiilem0n
Member
Років 5 там вже замовляю, коли в них ціна гарна, або є шось потрібне в наявності.
По гарантії звертався один раз, вердикт швидкий і проблем не було.
Повернення також працює норм, двічі доводилось повертати товар: один раз бо виявився проблемним, а другий - не сподобався подрузі килим як подарунок і ходили міняти на інший.
По гарантії звертався один раз, вердикт швидкий і проблем не було.
Повернення також працює норм, двічі доводилось повертати товар: один раз бо виявився проблемним, а другий - не сподобався подрузі килим як подарунок і ходили міняти на інший.
-
evenmore
Member
Гарантийное обслуживание в любом относительно старом и/или крупном магазине комплектующих сегодня +/- одинаковое. Кен, ехе, брейн, розетка, телемарт, хакер, энко, ит бокс, элмир, клик, мойо - везде одно и тоже. 95% что всё ок, 5% рандома. Хуже статистика будет в ноунейм магазах, у тех кто торгует ТОЛЬКО серым товаром, и в супермаркетах электроники, для которых железки не основной профиль.
Брать где дешевле.
Брать где дешевле.
-
Rex
Member
Kopstr
Один или два раза что-то у них покупал. По гарантии не обращался. Магазин как магазин, получил то, что и заказал, цена соответствовала заявленной. Негативного опыта не было.
Один или два раза что-то у них покупал. По гарантии не обращался. Магазин как магазин, получил то, что и заказал, цена соответствовала заявленной. Негативного опыта не было.
-
destructX
Member
Брав там два комлпекти материнки+цп+рам+ssd/клавіатуру/рефаб відеокарту. Проблем не було, по гарантії не звертався.
-
Melki
Member
покупал всякое до войны, гарантийных случаев не было, проблем не было, всё быстро, четко, новое в пленках\упаковках
-
Churchill
Junior
Заберуть ваші кошти, закриються і втічуть.Kopstr: ↑ 31.07.2026 17:27 Хочу зробити замовлення десь приблизно на 70+ тис грн, по рейтингу магазин наче норм але ціни звісно завищені у порівнянні з іншими магазинами. Як у них справи з гарантією та може є ще інші цікаві моменти ?
Ви тільки проснулись? Телемарт один з найбільших рітейлерів в Україні.