Потужно
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробникам Path of Exile 2 довелося надіслати NVIDIA цілий ПК, щоб фахівці виправили драйвер
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Розробникам Path of Exile 2 довелося надіслати NVIDIA цілий ПК, щоб фахівці виправили драйвер
Потужно
Потужно
-
Liam
Member
Будь хто: - Можна, щоб драйвери розробляли не індуси?
Nvidia: - Можна, а навіщо?
-
MqM
Member
Рівень експертності Нвідіа вражає.
Скоро так цілий офіс фурами возитимуть до інженерів Нвідіа
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Скоро так цілий офіс фурами возитимуть до інженерів Нвідіа
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Тепер йде змагання між індусами та ші. Навіть не знаю хто більше набагуєLiam: ↑ 31.07.2026 10:28 Будь хто: - Можна, щоб драйвери розробляли не індуси?
-
Prescott
Member
Какая же деградация идет последние годы, компания с таким ресурсом не может ср*ный драйвер к своему продукту написать

-
S0N1C
Member
А могли б відправити чумадан грошей і фахівець приїхав би до них 
-
Sanьka
Member
- Знову ці криві червоні драйвери. Жахливі Радеони, щоразу глючать, жахливі кодери.
- Ой, це ж зелені. А, ну з ким не буває, хороші хлопці виправляться

- Ой, це ж зелені. А, ну з ким не буває, хороші хлопці виправляться
-
yurius_r
Member
Я б все ж таки відзначив вмотивованість розробників гри.
-
Ararat
Member
Помню через год после релиза беты попробовал вернутся в пое2, посмотреть что они наделали за это время и столкнулся с ежисекундными микрофризами. Угробив кучу времени разбираясь что за фигня выяснил что это лечиться переключением общего и торгово чата на 1000000+ канал где никто не сидит потому что причина фризов была в сообщениях с чатов.
Что б они так дотошно чинили свои баги.
Что б они так дотошно чинили свои баги.
-
1234waltz
Member
В реальності зараз gpu драйвера у всіх великих гравців такі собі.Sanьka: ↑ 31.07.2026 10:54 - Знову ці криві червоні драйвери. Жахливі Радеони, щоразу глючать.![]()
- Ой, це ж зелені. А, ну з ким не буває![]()
![]()
Інтел мучились декілька років і через це A серія Arc взалалі релізнулась напів-мертвою.
АМД епічно фейлили з анті-лаг та купою начинки дров, майже десятиріччя не виправляють баг з курсором, на GCN інтеграшках та релізі інтегрованої Веги була купа проблем з крашами в браузерах, підтримка нового FSR в старих картах - ноу коментс.
Нвідія власними драйверами палила відеокарти, ноу коментс, як то кажуть.
Квалком релізять обнови дров дай боже раз на квартал.
Яблочники тільки у власній пісочниці стабільні але за рахунок ноугеймса, враховуючи, що популярні емулятори досі стабільно працюють тільки на М1, то там теж костилів та регресій під капотом припрятано нормально.
-
Kopstr
Member
Ціни ростуть, сервіс та підтримка падає - ну як хуанг дав геймерав поняти що вони зараз не на часі.
-
LordTornado
Member
Как я понимаю разрабов ПоЕ... Иногда общение с техподдержкой очень бесит. Они общаются с тобой, как с 6-летним ребёнком. "Перезагрузите компьютер", "перезагрузите роутер", "отключите роутер и подключите кабель напрямую"... А когда ты сразу говоришь что у вас потери пакетов на конкретном узле, то через 10 минут уговоров "я передам техническому специалисту и он проверит"...
-
Hagen
Junior
Як показала практика, при індусах ще було терпимо. А от коли індусів замінили на ШІшку - от тоді і понеслось.Liam: ↑ 31.07.2026 10:28 Будь хто: - Можна, щоб драйвери розробляли не індуси?
-
waryag
Member
А в них вже давно плідна співпраця )
-
MessiaH
Member
Та ну причём тут? Драйвер один, игр дохренище, где-то может быть косяк реально. У меня что на 4090, что на 5090, что по-моему даже на 2080s ещё было в watch dogs 2 в некоторых участках на открытых пространствах изображение помигивает и длится это не знаю сколько уже. В том же Аватаре от Юбиков они несколько месяцев не могли пофиксить вылеты или даже вообще игра не запускалась на вин 11 25h2Prescott: ↑ 31.07.2026 10:43 Какая же деградация идет последние годы, компания с таким ресурсом не может ср*ный драйвер к своему продукту написать![]()
![]()
![]()
-
yariksom
Member
Бачили який сервіс? Тепер і я свій відішлю нехай під мою 6700ХТ DLSS і всяку іншу фігню забабахають 
-
Telcontar
Member
Якщо це була проблема гри, тоді нащо інженери Nvidia її фіксили?MessiaH: ↑ 31.07.2026 13:12 Та ну причём тут? Драйвер один, игр дохренище, где-то может быть косяк реально. У меня что на 4090, что на 5090, что по-моему даже на 2080s ещё было в watch dogs 2 в некоторых участках на открытых пространствах изображение помигивает и длится это не знаю сколько уже. В том же Аватаре от Юбиков они несколько месяцев не могли пофиксить вылеты или даже вообще игра не запускалась на вин 11 25h2
Значить, що проблема була на їх стороні.
-
Геральт
Active Member
Норм так процеси. Замість простого баг-репорта довелось цілий ящик надіслати. Але навіть так відтворювали цілий місяць. Потужно
-
Inqizitor2022
Member
Ответственно разрабы РОЕ подошли к поиску и фиксу бага, молодцы. Часто конфигурационная проблема именно так и решается.
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
И что тебе даст багрепорт? НВидия лог не пишет никакой, понять, что произошло за пределами апи решительно невозможно, стактрейсы ничего не дают. Внутри драйвера что-то упало, трейс стандартный, а когда ПК приехал в НВидию, они запустили всё в режиме отладки, увидели место в коде, где упало, несколько раз воспроизвели, увидели, что таки падает там всегда, увеличили размер кэша, падать перестало - вуаля.Геральт: ↑ 31.07.2026 13:52 Норм так процеси. Замість простого баг-репорта довелось цілий ящик надіслати. Але навіть так відтворювали цілий місяць. Потужно
-
MaKCuMyC
Member
Я правильно розумію, що в ЕНВідії тепер теж тільки один інженер залишився на розробці драйверу?Першоджерело:and assigned a driver engineer to look into it.