Відеокарти GeForce RTX 50 продовжують дорожчати: тепер зростання цін спостерігається у США

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

MAKKACIN: 30.07.2026 16:31 FarCry
Може просто амуде нікому не потрібна? :laugh: Без dlss + frame gen. Для стрімінга, графіки, ші і купа іншого нвідіа майже завжди бестбай був.
Але амд топ за свої гроші просто не на довго і не завжди стабільно!
Готовий ловити мінуси від амдшніків :-/ :-P
Лови :D .
У AMD є FSR і фреймген. Ненадійність - то казки майже з минулого століття.
Про ШІ. З ПЗ Adrenaline іде спеціалізований набір засобів для роботи з ШІ, які оптимізовані саме під технології AMD.
S0N1C
Member

але мабуть без променів :D
leif
Member

FirstTDM: 30.07.2026 17:33лише для людей з іншого всесвіту
якщо ти знаходишся у 8к всесвіті і сидиш за компом ось так:
спойлер
Изображение
(фото пана Kassatka люб'язно надане ним самим)

то люди які грають у 4к на малюсіньких 27" і 32" моніторах (не телевізорах), і не дай боже у 2к, це справді люди з іншого всесвіту. логічно? логічно.
Последний раз редактировалось leif 30.07.2026 17:38, всего редактировалось 1 раз.
Vladys77
Member

Filabatya: 30.07.2026 16:50 The_Rusik
і що вистачає вам чистої потужності вашої карти?
Мені вистачає. Без генератора мені приємніше грати.
Vladys77
Member

byaka: 30.07.2026 16:54
Vladys77: 30.07.2026 16:43 Та треба вже зав'язувати з цим ПК-геймінгом. Лише консолі і хмарний геймінг.
Iгри залишилися тiльки в nintendo,а те що зараз виходить в стiмi i пс сторi це маркетинговi продукти.
Та ні. Пристрйних ігор вистачає. Причому настільки, що я ніяк KCD2 пройти не можу :D . Вечь час щось круте виходить. А я ще за попередні 5-7 років не всі топові ігри пройшов.
kairo
Member

Мав на увазі, що грали в цьому році.
Васильович
Member

Vladys77: 30.07.2026 17:35Про ШІ. З ПЗ Adrenaline іде спеціалізований набір засобів для роботи з ШІ, які оптимізовані саме під технології AMD.
Чомусь загадав зі "Snatch" цитату про "піщані пляжі" :shuffle:
MAKKACIN
Member

Відверто кажучи мило з dlss це тільки якщо гра не оптимізована, в то шо грав не зустрічав ще проблем або поганої картинки з dlss, але так натив то бест але ж не купувати карту за 1к шоб в фулхд гру на високих пройти :gigi:
FirstTDM
Member

leif: 30.07.2026 17:36якщо ти знаходишся у 8к всесвіті
Хм... не понял - вроде как никто не юзает 8К мониторы (их просто нет)... есть только один юзер с ТВ 8К и он как то сильно выделяется своими постами B-)
Последний раз редактировалось FirstTDM 30.07.2026 17:47, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

FirstTDM: 30.07.2026 17:40(их просто нет)
ну взагалі то є, але мало ось тримай один приклад:
https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-90l ... 570625831/
FirstTDM: 30.07.2026 17:40есть только один юзер с ТВ 8К и он как ты сильно выделяется своими постами
так я ж і кажу, що він у своєму всесвіті, а ми у своєму
7mindfields
Member

The_Rusik: 30.07.2026 16:49 Карта оценивается только по чистой производительности, все остальное маркетинг для л...
Для «геніїв», які до карти 1660s купують 5600g замість 5600 :lol:
Kassatka
Member

FirstTDM: 30.07.2026 17:33 И летом 2026 года говорить о том, что это "лише для людей з іншого всесвіту" :D
Там камера від першої особи з потребою обертати камеру навколо на всі 360 градусі, а також рух героя через WASD. Уже одне це означає, що у гру грати не можна. А до того ж ця гра належить до жанру шутерів, тому тим більше не можна, хоча варто визнати, що її можна пройти, розвиваючи здібності нетраннера і не займаючись стріляниною. Шутери грабельні лише якщо 2D або ж з видом зверху від пташиного польоту.
А стосовно року виходу, так найбільш грабельні ігри нульових років.
leif
Member

Kassatka: 30.07.2026 17:44Там камера від першої особи з потребою обертати камеру навколо на всі 360 градусі, а також рух героя через WASD. Уже одне це означає, що у гру грати не можна. А до того ж ця гра належить до жанру шутерів, тому тим більше не можна
поясніть, будь-ласка. чому саме не можна? в чому причини?
Kassatka
Member

Доречі щойно посилка з RX 7900 вже в село прибула, але я на роботі в зміні, тож забиратиму завтра.
leif
Member

Kassatka: 30.07.2026 17:45посилка з RX 7900 вже в село прибула
ну клас :super:

дуже сподіваюсь, що ви не проігноруєте моє прохання до вас:
viewtopic.php?p=4166022#p4166022
Васильович
Member

Kassatka: 30.07.2026 17:44А стосовно року виходу, так найбільш грабельні ігри нульових років.
Вік: 40
Це "синдром каченяти", і я знаю, про що кажу)
Геральт
Active Member

Vladys77: 30.07.2026 17:39 Та ні. Пристрйних ігор вистачає. Причому настільки, що я ніяк KCD2 пройти не можу :D . Вечь час щось круте виходить. А я ще за попередні 5-7 років не всі топові ігри пройшов.
Поділись списком "топових", можна і в приват. Бо до виходу Beast of Reincarnation нема в що пограти. :dontknow:
FirstTDM
Member

Kassatka: 30.07.2026 17:44Уже одне це означає, що у гру грати не можна.
Kassatka: 30.07.2026 17:44ця гра належить до жанру шутерів, тому тим більше не можна,
Я, конечно, ценю оригинальность мнения, но не до такой же абсолютной степени на уровне религии "не можна" :D
Kassatka: 30.07.2026 17:44А стосовно року виходу, так найбільш грабельні ігри нульових років.
Ну да... и я уважаю старые игры, особенно ремастеры и что из этого? Не играть в новое? Как-то грустно и печально будет... :rotate:
kyon
Member

остается сидеть на попе ровно и ждать, через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит как сейчас не вспоминают майнинг, в обзорах после 2014 года какой-то майнинг, мегахэши, эфир, загадочная аббревиатура LHR, че оно такое, через десять лет только деды вспомнят те далекие времена и расскажут своим внукам.
byaka
Member

kyon: 30.07.2026 17:55 остается сидеть на попе ровно и ждать, через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит как сейчас не вспоминают майнинг, в обзорах после 2014 года какой-то майнинг, мегахэши, эфир, загадочная аббревиатура LHR, че оно такое, через десять лет только деды вспомнят те далекие времена и расскажут своим внукам.
Ось тiльки цiни не повернулись до норми ;)
Ответить