З’явилася статистика гарантійних випадків для Radeon RX 9070 XT різних виробників

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

oversteve: 30.07.2026 13:41
vmsolver: 30.07.2026 13:00 Брак по картам 2+%, припоминаю, как тут некоторые ыксперты картинно падали в обморок от 0.05% брака всеми любимого "нвидиевского" 12 пин разъема питания :rotate:
ви нє понимаєтє, ето другоє :gigi:

п.с. кірпіч нітро з 12вхпвр навіть не в топі, як же ж так :weep:
як завжди щось пішло не так :lol:
виявилося що стата по 12 пін конектору одна з найкращих
хоча місцеві експерти з червоного табору кажуть інше
база базова що тут скажеш :lol:
TheDmytrius
Member

Дивна різниця між ретейлерами. Альзі впарюють брак, чи вони самі економлять щоб більше заробити?
S0N1C
Member

vmsolver: 30.07.2026 13:56
S0N1C: 30.07.2026 13:20так буває шо ставлять резюки як запобіжник
Любое узкое место будет таким "предохранителем", шунт в качестве защиты - как повезёт.
ну є спеціальні, але багато коли і звичайні ставлять :gigi:
https://www.vishay.com/docs/20031/m25_si.pdf
Vladys77
Member

Геральт: 30.07.2026 11:41 XFX так виглядає, що менш проблемний, ніж решта. З чим я себе і привітаю :)
Та Sapphire найкращі, це ж всі знають :D
beeer
Member

TheDmytrius: 30.07.2026 14:05 Дивна різниця між ретейлерами. Альзі впарюють брак, чи вони самі економлять щоб більше заробити?
Або Mindfactory дуже добре вміє знайти привід відмовити в гарантії.
Vladys77
Member

alex_sul: 30.07.2026 11:46 Геральт
Взагалі по цимбалах хто виробник.
Я вчора був свідком як майстер обслуговував після ферми SAPPHIRE NITRO+ RX 580\RX 480 (8 років на фермі!) в яких і шунти і резюки на живленні для захисту карти встановлені з запасом. У сьогоднішніх карт такого захисту нема.
Тому в мене і Sapphire Nitro+ :gigi:
MSiAventador
Member

Лише одна модель перевищила 3% (потолок для вибіркового ВТК).
Сенсації не сталось.
oversteve
Member

MSiAventador: 30.07.2026 14:37 Лише одна модель перевищила 3% (потолок для вибіркового ВТК).
Сенсації не сталось.
та як не сталося, 12вхпвр виявляється не горить так масово, як деякі діячі стверджують :gigi:
leif
Member

vmsolver: 30.07.2026 13:00некоторые ыксперты картинно падали в обморок от 0.05% брака всеми любимого "нвидиевского" 12 пин
при цьому не факт, що станом на зараз там навіть на 0.05% назбирається (ця цифра пішла з повідомлення нвідії ще 2022 року про 4090 і то там одразу після цього вказували, що більшість випадків сталась тому, що юзери-криворучки не подужали визначити, чи вставили вони роз'єм до кінця :lamer: )

останнім часом тут на оверах потужні фахівці (с) непритомніли від буквально пари десятків випадків, про які написали в новинах (що звичайно більше каже про самих фахівців ніж про "проблему").

до речі, де вони нові катастрофічні (sic!) випадки? що сталось? нікому трафік не потрібен чи шо? :shuffle:
S0N1C
Member

leif: 30.07.2026 14:51 до речі, де вони нові катастрофічні (sic!) випадки? що сталось? нікому трафік не потрібен чи шо? :shuffle:
My ASUS TUF GAMING RTX 4090 12VHPWR cable melted 3.5 years later
leif
Member

S0N1C
терміново в номер! трафік сам себе не накрутить!
S0N1C
Member

я вже просто змирився шо якщо вигорить то вигорить :shuffle: навіть не буду намагатися здавати по гарантії, якось сам перепаяю :gigi:
leif
Member

S0N1C: 30.07.2026 15:04якщо вигорить то вигорить
імовірність такого невезіння, звісно, завжди присутня, але вона:
спойлер
Изображение
втім навіщо самому паяти, якщо є гарантія? :dontknow:

якщо у мене раптом станеться, здаватиму по гарантії і напрягатиму розетку по повній програмі :yes:

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
карта вже 250 тищ коштує (шок). може нову видадуть, взагалі прикольно буде)
S0N1C
Member

leif
я майже впевнений шо через гарантійне це буде історія на місяці і потім ще не факт шо зможешь купити аналогічну або кращу, єдине це якщо вже буде якась 6090 - тоді ще є сенс напрягатися :gigi:
leif
Member

S0N1C: 30.07.2026 15:17я майже впевнений шо через гарантійне це буде історія на місяці
от нічого не скажу, ніде не стикався з тим як швидко розетка і мсі опрацьовують такі кейси в 2026р.

можна телефонувати кожен день і волати в слухавку, що "у мене овервотч локальна ШІ модель тут простоює, гроші втрачаються шалені, давайте заміну НЕҐАЙНО" :gigi:
pelia
Member

oversteve: 30.07.2026 13:50
Ektalion: 30.07.2026 13:46

Ще би його так купляли, коли є 100 моделей з стандартним 8 пін.
так купляють, ви на статистику в новині дивилися? :think:
спойлер
Изображение
Ну особисто я спеціально обходив той 12ALOTOFSYMBOLS+9000v228 коли купував свою 9070 і саме через це не взяв нітро
kairo
Member

S0N1C: 30.07.2026 14:55
leif: 30.07.2026 14:51 до речі, де вони нові катастрофічні (sic!) випадки? що сталось? нікому трафік не потрібен чи шо? :shuffle:
My ASUS TUF GAMING RTX 4090 12VHPWR cable melted 3.5 years later
І знову перехідник. Цікаво, чому майже завжди плавить з ним.
S0N1C
Member

kairo
але ж не на 8пін стороні :-P :gigi:
kairo
Member

S0N1C: 30.07.2026 15:38 kairo
але ж не на 8пін стороні :-P :gigi:
Імхо, якщо купуєш карту за +1000, варто оновити БЖ, щоб підключати без перехідників. Так, Хуанг кладе його в коробку, але ж є своя голова на плечах, майже усі випадки з перехідниками.
taras_cs
Member

TheDmytrius: 30.07.2026 14:05 Дивна різниця між ретейлерами. Альзі впарюють брак, чи вони самі економлять щоб більше заробити?
Завжди була така різниця.
Ось, попередня новина
https://www.overclockers.ua/ua/news/mos ... xt-models/

Відправлено через 5 хвилин 34 секунди:
warp37: 30.07.2026 11:55Так PRIME - хлам или нет? А то я купил видеокарту этой версии. Или лотерея, как везде?
Та наче норм. Оновіть профіль, якщо у вас така є.

Ось температури. PRIME непогано виглядає
https://www.techspot.com/review/3015-am ... t-roundup/

Відправлено через 5 хвилин 21 секунду:
Як і минулого разу, все сумнівно.
Hellhound білий та сірий хіба так сильно відрізняються за якістю та температурами?
Изображение
Ответить