ШІ Grok отримав Build Mode для створення застосунків, вебсайтів та ігор на основі простого опису користувача

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

чому це під питанням, уже багато ігр створених виключно через ллм, виглядають як сміття вбоге
прошу не плутати з іграми створеними з використанням ші інструментів
WaterOS
Member

Зараз багато чого дописую по роботі через GrokBuilder. Моделька і справді дуже гарна... Але ліміти... Какашка.
RoMiLiUs
Member

WaterOS: 29.07.2026 12:00Зараз багато чого дописую по роботі через GrokBuilder. Моделька і справді дуже гарна... Але ліміти... Какашка.
От із-за таких як ти ми знаходимось там, де ми є.
Наплодилось бракокодеріввайбкодерів.
1234waltz
Member

Hruk it`s true?
спойлер
Уявляю що за жахіття з цим навайбкодять, сайти де в елементів буде гонка скриптів та стилів, ігри рівня space inveders чи пінбола яким треба буде однопоток розігнаного Zen5, але працювати воно буде))
yariksom
Member

big_bang: 29.07.2026 11:35але їх якість лишається під питанням
Якість також сильно залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується.
Ostin
Member

yariksom: 29.07.2026 15:49залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується
Чомусь виникла аналогія з конякою) Типу от вам їздовий інструмент, він їде. Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнути :lol:
Моя думка в загальному була така, що інструмент є, він щось може робити. Але от щоб потрапити в кінцеву точку - треба або додаткові інструменти, або вже там його якось припрошувати славно, бо сам їде за вітром)
Последний раз редактировалось Ostin 29.07.2026 16:34, всего редактировалось 1 раз.
big_bang
Member

Ostin: 29.07.2026 16:32 Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнути :lol:
не, ну так вже не дуже цікаво стає)))
але аналогія файна)
dead_rat
Member

Ostin: 29.07.2026 16:32
yariksom: 29.07.2026 15:49залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується
Чомусь виникла аналогія з конякою) Типу от вам їздовий інструмент, він їде. Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнути :lol:
Моя думка в загальному була така, що інструмент є, він щось може робити. Але от щоб потрапити в кінцеву точку - треба або додаткові інструменти, або вже там його якось припрошувати славно, бо сам їде за вітром)
Транспорт їде в напіврандомному напрямку, зато швидко
zaqik
Member

я ругал чатгопоту, пока в приступе лени не воспользовался шишечкой прямо в гуглопоиске. спасибо за внимание
tornadox
Member

big_bang: 29.07.2026 11:35 але їх якість лишається під питанням :facepalm:
Зараз у нас перехідний етап, і всі ці технології стають буквально "застарілі" через декілька місяців. Ця також перехідна.
Вже буквально сотні стартапів які робили ШІ проекти на перших версіях комерційних моделях ШІ і вони вже повністю застаралі. Як приклад недавній хайп з Clawdbot і скупкою макміні які зі слів маркетологів заміняв всіх людей і автоматизую все від А до Я. Ще аналогія, компанії які будували код рів'ю на базі ШІ, все.
dead_rat
Member

tornadox
Проблема не в тому що вони застарілі, а в тому що вони виявилися непрацюючим пшиком.
kyon
Member

Полезная штука и явно меньше жрет ресурсов чем тонны мусорных видосиков на ютубе, я когда-то писал простые приложения на C++Builder 6 и Delphi для личнго пользования, мне просто нравится программирование и самому своими руками что-то сделать, но кому не нравится программировать можно воспользоваться этим штукой, хотя опять же платная подписка... Все равно что не скачать тот же билдер, а купить его. Ну такое, смотря сколько денег затребуют и цели потребителя. Например одно время было полно фан-форумов по сериалу Друзья, на западе и у нас, я их посещал в конце 00 начале 10-х, со временем они все позакрывались, потому что мани надо платить хостингу, а авторам со временем уже не хочется платить за фанбойский контент. Понимаете куда я веду. Разве что для бизнеса подойдет.
SergiusTheBest
Member

big_bang: 29.07.2026 11:35 але їх якість лишається під питанням :facepalm:
Якість коду не всюди і потрібна. Наприклад, простий сайт-візитівка. Хай він буде жахливо написаний всередині, але якщо гарно виглядає і працює - то ок. Або якісь макети, щоб потестувати ідею.
tornadox
Member

dead_rat: 30.07.2026 07:37 Проблема не в тому що вони застарілі, а в тому що вони виявилися непрацюючим пшиком.
Це не правда, більшість таких стартапів були якісними і вирішували проблеми користувача, рівно до моменту коли провайдер ШІ не добавив той самий функціонал який зробив цей продукт не актуальним.
https://www.linkedin.com/pulse/ai-wrapp ... man-zpwic/
Ответить