але їх якість лишається під питанням
Новости
Последние статьи и обзоры
ШІ Grok отримав Build Mode для створення застосунків, вебсайтів та ігор на основі простого опису користувача
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити ШІ Grok отримав Build Mode для створення застосунків, вебсайтів та ігор на основі простого опису користувача
-
lostsoulforever
Member
чому це під питанням, уже багато ігр створених виключно через ллм, виглядають як сміття вбогеbig_bang: ↑ 29.07.2026 11:35 Пропоную обговорити ШІ Grok отримав Build Mode для створення застосунків, вебсайтів та ігор на основі простого опису користувача
але їх якість лишається під питанням![]()
прошу не плутати з іграми створеними з використанням ші інструментів
-
WaterOS
Member
Зараз багато чого дописую по роботі через GrokBuilder. Моделька і справді дуже гарна... Але ліміти... Какашка.
-
RoMiLiUs
Member
От із-за таких як ти ми знаходимось там, де ми є.WaterOS: ↑ 29.07.2026 12:00Зараз багато чого дописую по роботі через GrokBuilder. Моделька і справді дуже гарна... Але ліміти... Какашка.
Наплодилось бракокодеріввайбкодерів.
-
1234waltz
Member
Hruk it`s true?
- спойлер
- Уявляю що за жахіття з цим навайбкодять, сайти де в елементів буде гонка скриптів та стилів, ігри рівня space inveders чи пінбола яким треба буде однопоток розігнаного Zen5, але працювати воно буде))
-
yariksom
Member
Якість також сильно залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується.big_bang: ↑ 29.07.2026 11:35але їх якість лишається під питанням
-
Ostin
Member
Чомусь виникла аналогія з конякою) Типу от вам їздовий інструмент, він їде. Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнутиyariksom: ↑ 29.07.2026 15:49залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується
Моя думка в загальному була така, що інструмент є, він щось може робити. Але от щоб потрапити в кінцеву точку - треба або додаткові інструменти, або вже там його якось припрошувати славно, бо сам їде за вітром)
Последний раз редактировалось Ostin 29.07.2026 16:34, всего редактировалось 1 раз.
-
big_bang
Member
не, ну так вже не дуже цікаво стає)))Ostin: ↑ 29.07.2026 16:32 Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнути![]()
але аналогія файна)
-
dead_rat
Member
Транспорт їде в напіврандомному напрямку, зато швидкоOstin: ↑ 29.07.2026 16:32Чомусь виникла аналогія з конякою) Типу от вам їздовий інструмент, він їде. Але якщо йому повідки дати - то він їде ще й куди скажуть з більшою точністю, аніж за гриву чи морду тягнутиyariksom: ↑ 29.07.2026 15:49залежить від промту, якщо грамотно написати то якість значно підвищується
Моя думка в загальному була така, що інструмент є, він щось може робити. Але от щоб потрапити в кінцеву точку - треба або додаткові інструменти, або вже там його якось припрошувати славно, бо сам їде за вітром)
-
zaqik
Member
я ругал чатгопоту, пока в приступе лени не воспользовался шишечкой прямо в гуглопоиске. спасибо за внимание
-
tornadox
Member
Зараз у нас перехідний етап, і всі ці технології стають буквально "застарілі" через декілька місяців. Ця також перехідна.
Вже буквально сотні стартапів які робили ШІ проекти на перших версіях комерційних моделях ШІ і вони вже повністю застаралі. Як приклад недавній хайп з Clawdbot і скупкою макміні які зі слів маркетологів заміняв всіх людей і автоматизую все від А до Я. Ще аналогія, компанії які будували код рів'ю на базі ШІ, все.
-
dead_rat
Member
tornadox
Проблема не в тому що вони застарілі, а в тому що вони виявилися непрацюючим пшиком.
Проблема не в тому що вони застарілі, а в тому що вони виявилися непрацюючим пшиком.
-
kyon
Member
Полезная штука и явно меньше жрет ресурсов чем тонны мусорных видосиков на ютубе, я когда-то писал простые приложения на C++Builder 6 и Delphi для личнго пользования, мне просто нравится программирование и самому своими руками что-то сделать, но кому не нравится программировать можно воспользоваться этим штукой, хотя опять же платная подписка... Все равно что не скачать тот же билдер, а купить его. Ну такое, смотря сколько денег затребуют и цели потребителя. Например одно время было полно фан-форумов по сериалу Друзья, на западе и у нас, я их посещал в конце 00 начале 10-х, со временем они все позакрывались, потому что мани надо платить хостингу, а авторам со временем уже не хочется платить за фанбойский контент. Понимаете куда я веду. Разве что для бизнеса подойдет.
-
SergiusTheBest
Member
Якість коду не всюди і потрібна. Наприклад, простий сайт-візитівка. Хай він буде жахливо написаний всередині, але якщо гарно виглядає і працює - то ок. Або якісь макети, щоб потестувати ідею.
-
tornadox
Member
Це не правда, більшість таких стартапів були якісними і вирішували проблеми користувача, рівно до моменту коли провайдер ШІ не добавив той самий функціонал який зробив цей продукт не актуальним.dead_rat: ↑ 30.07.2026 07:37 Проблема не в тому що вони застарілі, а в тому що вони виявилися непрацюючим пшиком.
https://www.linkedin.com/pulse/ai-wrapp ... man-zpwic/