Не всі користуються підпискамиVladys77: ↑ 26.07.2026 03:31 Ви ж фільми та музику за підпискою дивитесь/слухаєте?
Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft тестує безплатну версію Xbox Cloud Gaming з рекламою
-
Геральт
Active Member
-
big_bang
Member
kmserver буде підтримувати цю штуку ?hohlid19: ↑ 24.07.2026 09:44 Microsoft тестує безплатну версію Xbox Cloud Gaming з рекламою
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
а, давайте тоді як на мобілках - знизу і зверху банери і раз на 5-10хм інтеграція на 30 секунд ?SieG: ↑ 25.07.2026 06:26 давайте на втором мониторе рекламу нонстопом, и пока она идет можно играть.
-
Vladys77
Member
А дарма. Це простіше і зручніше ніж крастиГеральт: ↑ 27.07.2026 10:57Не всі користуються підпискамиVladys77: ↑ 26.07.2026 03:31 Ви ж фільми та музику за підпискою дивитесь/слухаєте?![]()
-
Геральт
Active Member
Може ще контент для еклектронних книг "зручно" купувати, замість "незручно" скачати?
-
Grava
Member
Хоч раз пробували? Це зовсім не одне і те саме. Це як замість якогось lossless запису слухати mp3 96kbps. Начебто та сама пісня, але слухати неможливо.Vladys77: ↑ 26.07.2026 03:31А в чому проблема грати за підпискою? Ви ж фільми та музику за підпискою дивитесь/слухаєте?
-
Vladys77
Member
Якщоиви про музику, тотне лише пробував, а перепробував всі наявні музичні червіси окрім Qоbuz. І якщо ви не в курсі, то окрім Qobuz Lossless аудіо транслює Tidal, Apple Music і Spotify поступово впроваддує в різних країнах.Grava: ↑ 28.07.2026 07:54Хоч раз пробували? Це зовсім не одне і те саме. Це як замість якогось lossless запису слухати mp3 96kbps. Начебто та сама пісня, але слухати неможливо.Vladys77: ↑ 26.07.2026 03:31А в чому проблема грати за підпискою? Ви ж фільми та музику за підпискою дивитесь/слухаєте?
І ви ж в курсі що Netflix транслює відео в 4к та з сучасними режимами контрасності та багатоботокового аудіо?
-
Grava
Member
Vladys77
Я саме про ігри. Це те саме що дивитися якийсь ігровий стрім не самої високий якості з великим пінгом у керуванні.
Я пробував від нвідіа та нінтендо, це найгірший ігровий досвід який в мене був.
Я саме про ігри. Це те саме що дивитися якийсь ігровий стрім не самої високий якості з великим пінгом у керуванні.
Я пробував від нвідіа та нінтендо, це найгірший ігровий досвід який в мене був.