Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
StTechnik
Member
И цена нормальнаяZ440_User: ↑ 27.07.2026 15:50треба брати.
-
S0N1C
Member
Z440_User
коли від блискавки прилетить 45кА з напругою в пару (десятків, сотень, як пощастить) мільйонів вольт, то воно навіть не помітить шо там є той варістор
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
свіжак
https://www.facebook.com/watch/?v=845482718614048
коли від блискавки прилетить 45кА з напругою в пару (десятків, сотень, як пощастить) мільйонів вольт, то воно навіть не помітить шо там є той варістор
свіжак
-
StTechnik
Member
S0N1C
Мне когда то давно через витую пару провайдера прилетело от молнии - минус роутер и минус сетевой порт на медиаплеере ДюнаХД. Дюну мне каким образом тогда пофиксили - новой платой или как то так, а роутер я с радостью заменил. Правда месяц сидел на АДСЛ от Укртелекома пока провайдер менял свое выгоревшее барахло, но то такэ. Сейчас слава яйкам не прилетит - оптика + Кат8 по всей квартире. Но основное - оптика конечно. А что касается переноски - у меня Шнайдер прекрасно все что нужно фильтрует за цену в N раз меньше. Всегда их использую.
Мне когда то давно через витую пару провайдера прилетело от молнии - минус роутер и минус сетевой порт на медиаплеере ДюнаХД. Дюну мне каким образом тогда пофиксили - новой платой или как то так, а роутер я с радостью заменил. Правда месяц сидел на АДСЛ от Укртелекома пока провайдер менял свое выгоревшее барахло, но то такэ. Сейчас слава яйкам не прилетит - оптика + Кат8 по всей квартире. Но основное - оптика конечно. А что касается переноски - у меня Шнайдер прекрасно все что нужно фильтрует за цену в N раз меньше. Всегда их использую.
-
Alexsandr
Member
Так вже робили і не раз. Знайдете десь підтвердження своїй теорії? І так махлюють усюди, щоб показати чому платити потрібно саме за їх товар і платити як найбільше. Маркетинг називається. Можливо ви знаете якісь фізичні закони які впливаюьб на звук по кабелю? І чому цей же звук в акустиці, звукових схемах і т.п. не ломається проходячи через мідь з оловом або просто мідь + кремній?Radio Bay: ↑ 26.07.2026 23:28 Так зроби
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:Навколо одні шахраї. Взагалі уся аудіоіндустрія - одні шахраї, я з другої сторони одні лохи, яких вони розводятьAlexsandr: ↑ 26.07.2026 23:21Ага один кабель прикрутить плотно другой не прикручивать вот и вся разница будет![]()
![]()
![]()
-
Radio Bay
Member
Не чув такого, тільки бла-бла-блаAlexsandr: ↑ 27.07.2026 17:37Так вже робили і не раз
В мене не теорія, в мене практика, у тебе балачки. Візьми ПВС та порівняй сам з яким-небудь Klotz, ах, не на чому?Alexsandr: ↑ 27.07.2026 17:37Знайдете десь підтвердження своїй теорії?
Сходити в аудіосалон, ах, нікуди.
Техніка у знайомих відсутня.
Ах, так, ти просто диванний балабом з пустим профілем, який не вартий витраченого часу, рівень якого — свистки по 1000 грн.
Ти взагалі не можеш нічого знати, нема особистого досвіду - з баркаса
-
S0N1C
Member
-
DEVES
Member
Знатно ТП-Линку скальп сорвало, вот для сравнения мои фотки ASUS ROG Rapture GT-AX11000 Pro P.S. Асус безопаснееS0N1C: ↑ 27.07.2026 16:02 Z440_User
свіжак
-
S0N1C
Member
просто може по різному вдаряло, від асуса в такому виконанні потім би люміній з тіла доставали 
-
Hotspur
Member
-
S0N1C
Member
це не ревью а реклама...
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
і чел дальтонік
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
і чел дальтонік
-
Radio Bay
Member
Згоден, але девайс цікавийS0N1C: ↑ 27.07.2026 23:41це не ревью а реклама...
https://www.aiyima.com/products/aiyima-a20-mono
Але, увага, йому ще потрібен БЖ на 48V/5A і це та ще подлянка
-
S0N1C
Member
я впевнений, тут хтось під"єднає напряму до lifepo4 
-
Radio Bay
Member
На 48В, то золоте живлення будеS0N1C: ↑ 27.07.2026 23:56я впевнений, тут хтось під"єднає напряму до lifepo4
-
S0N1C
Member
зараз вже доволі багато в кого такі батареї вдома для резервного живлення при блекаутах 
-
Hotspur
Member
Відправлено через 23 секунди:
ти не в курсі цін. не золоте. в мене дома 110 кг Lifepo4Radio Bay: ↑ 28.07.2026 00:05На 48В, то золоте живлення буде
-
S0N1C
Member
і дроти там зазвичай аудіо товщини 
-
Z440_User
Member
Награвся я в запис мікрофоном мобілки. Завтра поділюся здобутими знаннями та семплами.
Треба трохи переосмислити здобутий досвід
Те що було моїм початковим планом тепер під великим питанням. Одне діло писати банду на мікрофони, і зовсім інша справа запис аудіосистеми.
Знову з'явився доступ до вимірювального мікрофону з його апаратним інтерфейсом, але у мене поки що жодних ідей як його використати для досягнення мети
Треба трохи переосмислити здобутий досвід
Те що було моїм початковим планом тепер під великим питанням. Одне діло писати банду на мікрофони, і зовсім інша справа запис аудіосистеми.
Знову з'явився доступ до вимірювального мікрофону з його апаратним інтерфейсом, але у мене поки що жодних ідей як його використати для досягнення мети
-
Radio Bay
Member
Z440_User: ↑ 28.07.2026 01:01і зовсім інша справа запис аудіосистеми
- Може, що цікавого піддивишся, він нормально пише
-
Hotspur
Member
-
StTechnik
Member
Продолжаем тупую шизофрению про аудиофилов