Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
spoglyadach
Member
Отримати рекордну кількість балів?
-
spoglyadach
Member
Фанати Apple є в гілці? Вам тут яблука завезли за недорого з покриттям справжнім сріблом
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/rari ... bserved_ad
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/rari ... bserved_ad
-
S0N1C
Member
він це тут учора намагався виставляти, але чомусь гілку знесли 
-
S0N1C
Member
1080p youtube на 20 річному залізі
- спойлер

generate thumbnail for forum
-
radical
Member
1080@30 VP9 повинен гребсти будь-який core2/athlon x2 з відео типу GF8400 / HD3450, якщо не гребе, значить, треба софт дивитись.
- спойлер
-
S0N1C
Member
та я ж не спорю, просто цікаво як ще доволі юзабельно
до цього якось пробував на Athlon XP з ATI X800 - було набагато гірше, мабуть відуха зовсім нічого не робила
до цього якось пробував на Athlon XP з ATI X800 - було набагато гірше, мабуть відуха зовсім нічого не робила
-
radical
Member
Так, мінімальна відеокарта, яка щось там може прискорювати, то восьма серія від нвідії і HD моделі ATI, за винятком деяких.
Але ж це стосується кодеків, які були тоді популярні, зараз ютуб використовує зовсім інші. Окрім того, має значення операційна система (віста/7 мінімум, на ХР у браузері прискорення може не працювати, і сам браузер, PaleMoon тоді рекомендували)
Крім браузерів для перегляду онлайн-відео можна використовувати плеєри, наприклад, Potplayer, згодовуючи йому пряме посилання на ютуб відео.
Працює під ХР і має багато DVXA(DirectX Video Acceleration) налаштувань під старе залізо, потребує значно меньше ресурсів, ніж браузери.
Нові версії не працюють на процесорах без SSE2/SSE3, треба шукати більш старіші
Але ж це стосується кодеків, які були тоді популярні, зараз ютуб використовує зовсім інші. Окрім того, має значення операційна система (віста/7 мінімум, на ХР у браузері прискорення може не працювати, і сам браузер, PaleMoon тоді рекомендували)
Крім браузерів для перегляду онлайн-відео можна використовувати плеєри, наприклад, Potplayer, згодовуючи йому пряме посилання на ютуб відео.
Працює під ХР і має багато DVXA(DirectX Video Acceleration) налаштувань під старе залізо, потребує значно меньше ресурсів, ніж браузери.
Нові версії не працюють на процесорах без SSE2/SSE3, треба шукати більш старіші
-
Prescot478
Member
Цедар мілл жвавенький камінчик, 1,5роки тому, на він7 з 4ма гігами, вкупі з r5 240 жвавенько себе почувавradical: ↑ 20.07.2026 15:18 1080@30 VP9 повинен гребсти будь-який core2/athlon x2 з відео типу GF8400 / HD3450, якщо не гребе, значить, треба софт дивитись.
правда, цим скрінам вже декілька років, за той час багато чого змінилося, кодеки, наприклад
- спойлер
- atom.jpg
AXP 3850.jpg
Cedar.jpg
-
S0N1C
Member
ну дик r5 240 - трохи не періодно, не дивно шо працювало
он там навіть на HD 5xxx вже майже не навантажує проц 
-
FarCry
Member
S0N1C
О, Techmoan! Давно не заходив до нього на канал.
Що за браузер такий, New Moon? Перший раз чую... Треба буде глянути. На свою ХРюшу ставив Firefox 115 ESR.
О, Techmoan! Давно не заходив до нього на канал.
Що за браузер такий, New Moon? Перший раз чую... Треба буде глянути. На свою ХРюшу ставив Firefox 115 ESR.
-
S0N1C
Member
це браузер pale moon, версія з sse
-
S0N1C
Member
RPCS3 now supports ATI Radeon HD 2000, 3000 and 4000 series – all TeraScale 1 GPUs. This is in addition to the previously supported TeraScale 2 GPUs, from the ATI Radeon HD 5000 and 6000 series. TeraScale GPUs are only supported on Linux with the mesa driver r600, using the OpenGL renderer.
https://blog.rpcs3.net/2026/07/21/suppo ... cale-gpus/
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
тепер можна збирати ретро лінух ігрові компи
https://blog.rpcs3.net/2026/07/21/suppo ... cale-gpus/
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
тепер можна збирати ретро лінух ігрові компи
-
S0N1C
Member
скільки б коштував топовий комп в 2006 році
і навіть не самий топовий, бо тільки одна відуха і навіть не ультра
і навіть не самий топовий, бо тільки одна відуха і навіть не ультра
-
Zakarul
Member
ну если так именно позадрачивать, то тут нужен qx6700, мамка на nForce 680i SLI и raptor на 10.000 оборотов.S0N1C: ↑ 27.07.2026 14:05 скільки б коштував топовий комп в 2006 році![]()
і навіть не самий топовий, бо тільки одна відуха і навіть не ультра![]()
1 (2).png
8800 ultra вышла в серединке 2007 года и тут быть не могла. А вот 2 gtx 8800 могли бы. Короч комп наверное на 5к затянул бы.
-
S0N1C
Member
а, тю, дійсно, я чомусь думав шо ультри разом з GTX вийшли 
-
KingpinUA
Member
В мене був тоді майже такий комп, але amd проц і рам було 8, і раптори хдд. Проц, звуковуха і відік досі єS0N1C: ↑ 27.07.2026 14:05 скільки б коштував топовий комп в 2006 році![]()
1 (2).png
-
S0N1C
Member
в мене є пара рапторів, але новіших, та і на хдд мої періодні бажання розбиваються об практичність - а саме любов до швидкоз"ємних ССД усюди де це можливо
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
в спойлері доречі Pentium MMX Tillamook @ 450 MHz
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
в спойлері доречі Pentium MMX Tillamook @ 450 MHz
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Так, ну така звукова та HDD в мене тоді були, я щєтайу що вже майже ДАS0N1C: ↑ 27.07.2026 14:05 скільки б коштував топовий комп в 2006 році![]()
-
S0N1C
Member
ну звуковуха можна було і $280 написати, але в мене таки десь валяється отой зовнішній блок, тож з чистою совістю написав 400 
-
spoglyadach
Member
Не знаю, я свою брав щось за 350 чи 385$ це із всілякими знижками і знайомствами
звідки 280 береться не понятно