Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

kabostebeztak
Отправьте кому то из ремонтников, или замените сами енкодер. Там делов минут на 10-15. Механические енкодеры не долго живут в мышах (долго живущие редко попадаются), G502 имеет оптический енкодер.
kabostebeztak
Member

krivonos-kolya: 28.06.2026 23:33 kabostebeztak
Отправьте кому то из ремонтников, или замените сами енкодер. Там делов минут на 10-15. Механические енкодеры не долго живут в мышах (долго живущие редко попадаются), G502 имеет оптический енкодер.
"довго не живуть" ну не 6 місяців же ж!

Магазин Boulanger замінив мишку по гарантії.
Якщо знову зламається колесо - повертатиму гроші і юзатиму г502.
Усім дякую за поради і моральну підтримку
Malkav
Member

Добрий день!
Підкажіть, будь ласка, стосовно нової Hator Quasar 3 Pro Wireless.
Там PixArt 3950, акумулятор 300 мАг, частота опитування 1000 Гц, вага 52г при розмірах 125*64*40 мм.
При вартості до 2600 грн (думаю буде дешевше) та офіційній гарантії 24 місяця нормальний варіант для великої долоні з долонним хватом?
feniks_tm
Member

Malkav
Все індивідуально, але загалом має бути ок. Картоплини (форма GPX) одні з найбільш універсальних. Під долонний звісно було б краще ерго, але як уже було сказано, все дуже індивідуально і тикнувши пальцем в небо ідеальну форму не підбереш, треба тестити.
Барбарис
Member

Malkav, я з такими розмірами використовував і навіть більші(середня долоня в мене з шириною 9,5 і довжиною десь 19,5). Треба йти в шоуруми розетки чи телемарта, щоб спробувати.
пирожок с малиной
Member

Malkav
попробуйте десадер рейзеровский в шоуруме у него много более дешевых аналогов по форме с тем же 3950 например вариации rapoo vt3 если бы брал под ладонный я бы игнорил симетрию
vdemeshko
Member

feniks_tm: 11.06.2026 17:40
destructX: 11.06.2026 17:38 хто виявився "підопитним"? :lol:
Я :lol:
спойлер
Изображение
То есть если я вчера купил VT3 Max Gen 2 за 37$ на Али то это норм прайс ? :spy:
feniks_tm
Member

vdemeshko: 25.07.2026 12:07
feniks_tm: 11.06.2026 17:40
Я :lol:
спойлер
Изображение
То есть если я вчера купил VT3 Max Gen 2 за 37$ на Али то это норм прайс ? :spy:
Не зовсім розумію до чого це питання :rotate: Чи хороша ціна? Так, хороша. Але в ту ж чергу звичайна, вона стільки і коштує на алі з урахуванням купонів. Gen2 і V2 це різні моделі.
vdemeshko
Member

feniks_tm
да - про цену речь... это с зарядным стендом в комплекте цена.. без стенда на 5$ дешевле..

PS
что такое V2 - о ней нет информации толком.. только упоминание на редит + нашел видео на китайском что немного структурно порочнее корпус сделали на сжатие по бокам и увеличение веса на 2 грамма.. остальное там вроде не сильно поменялось - сенсор (VT3s V2) такой же как в Max (Gen 2).. по сути это таже самая мышка, но чуть прочнее стуктура на боковое сжатие. Там оптика как в макс идет или обычные микрики?
пирожок с малиной
Member

да смысла нет особого в в2, стоит столько сколько и конкуренты уже, это ген2 стоил раза в 2 меньше других мышей на 3950+54л15.
спойлер
https://ae-pic-a1.aliexpress-media.com/ ... &hash=3164
с виду плата осталась таже если бы колесико вынесли под отдельную плату как и микрики то можно было бы присмотрется для diy даже за эту цену но тк у них одна плата под все модели получается что у больших мышей сенсор смещен вперед относительно маленьких
feniks_tm
Member

пирожок с малиной: 25.07.2026 18:18 да смысла нет особого в в2, стоит столько сколько и конкуренты уже, это ген2 стоил раза в 2 меньше других мышей на 3950+54л15.
спойлер
https://ae-pic-a1.aliexpress-media.com/ ... &hash=3164
с виду плата осталась таже если бы колесико вынесли под отдельную плату как и микрики то можно было бы присмотрется для diy даже за эту цену но тк у них одна плата под все модели получается что у больших мышей сенсор смещен вперед относительно маленьких
Багато є конкурентів з оптичним енкодером до 55$ )? І головне з нормальним вибором форм, а не одна-дві амбі каліки.

Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
vdemeshko: 25.07.2026 17:18 feniks_tm
да - про цену речь... это с зарядным стендом в комплекте цена.. без стенда на 5$ дешевле..

PS
что такое V2 - о ней нет информации толком.. только упоминание на редит + нашел видео на китайском что немного структурно порочнее корпус сделали на сжатие по бокам и увеличение веса на 2 грамма.. остальное там вроде не сильно поменялось - сенсор (VT3s V2) такой же как в Max (Gen 2).. по сути это таже самая мышка, но чуть прочнее стуктура на боковое сжатие. Там оптика как в макс идет или обычные микрики?
Основна фішка V2 це саме той каркас жорсткості, але у прошки та air max v2 енкодер оптика (Raesha), ну і мікрики власне теж (FE). Якщо не помиляюсь, то на GEN2 якісь гірші оптичні мікрики, треба погуглити.

Загалом, не бачу сенсу у цій болтології, треба дешевше - береться старіше. Коли хочеться оптичний енкодер, то опцій і так мало, не те щоб хороших, так і ще і за адекватну ціну. Отримати топ начинку, гарний софт і покращену збірку за 50-60$ і ще жалітись на ціну... ну я не знаю. Люди он хавають Logitech'и по 150-200$ з хронічними болячками, а тут за якісь 20$ уже воюємо :lol: Вийде у глобальний продаж... може стане дешевше через кілька місяців, воно ж по факту наразі чисто ексклюзив для китай ринку.
пирожок с малиной
Member

feniks_tm
вроде да а вроде вт0 эир макс имеет и оптический энкодер и всё остальное оптическое и цена у него старая
feniks_tm
Member

пирожок с малиной
Ага, жаль по факту тільки VT0 і доступний у AIR Max, тієї ж VT3S Air Max, що вони релізили парельно з VT0 чомусь нема по адекватним цінам ніде. Знову ж таки, форма - головне у виборі мишки, нема жодного сенсу з характеристик, якщо вона тобі банально не підходить. З V2 вони заодно релізять Air Max'и для VT7/VT7s та VT9/VT9s, до прикладу.
vdemeshko
Member

feniks_tm
в VT3 Max Gen2 если не ошибаюсь энкодер как и свитчи - оптика.. хотя там такй винигрет с неймингом моделей что могу и перепутать )) и я вообще по цене ничего не сравнивал )))
tolebamber
Member

vdemeshko: 25.07.2026 23:40 feniks_tm
в VT3 Max Gen2 если не ошибаюсь энкодер как и свитчи - оптика
Я так понял ошибаетесь
Вложения
1231321243.jpg
vdemeshko
Member

tolebamber
я не настаивал ))
feniks_tm
Member

vdemeshko: 25.07.2026 23:40 и я вообще по цене ничего не сравнивал )))
Взяв обох під одну гребінку, буває :gigi:
Feras
Member

Rapoo VT3S PRO V2 не тільки корпусом відрізняється і начинкою від VT3 Max Gen 2, у VT3S PRO V2 як раз все оптика - можу сказати, що поки я ніяких змін на гірше не зустрів - клік, скрол, рух, реакція, все як з упаковки, люфту кнопок теж не з'явилось. Поки, для мене найбільше здивування, це скільки гризун тримає - я як зарядив до 100 відсотків у перший день, я поставив собі простий ігровий режим 1000 гц + 1000 гц і користуюсь мишею не менше 3-4 годин кожного дня, з 24 червня вона ще має 60 відсотків заряду. Для мене це прям дуже прекрасно, я думав буду заряджати кожні 2 неділі, а тут виходить - можливо, прийдеться заряджати 1 раз на 2 місяці і усб порт у безпеці не розшматуватиметься від постійного витаскування кабелю.

Ще раз вдячний за пораду і допомогу feniks_tm щодо цієї миші, поки (надіюсь так буде і надалі) я повність задоволений Rapoo VT3S PRO V2.
destructX
Member

Feras: 26.07.2026 13:32 я думав буду заряджати кожні 2 неділі, а тут виходить - можливо, прийдеться заряджати 1 раз на 2 місяці і усб порт у безпеці не розшматуватиметься від постійного витаскування кабелю.
Ще раз вдячний за пораду і допомогу feniks_tm щодо цієї миші, поки (надіюсь так буде і надалі) я повність задоволений Rapoo VT3S PRO V2.
800mah акум на мишках це взагалі прекрасно, по власному досвіду з атк а9 плюс кажу :gigi: до цього мейнив заопінь зпв, там акум на 300, то це земля і небо))) грам 8 різниця по вагі, але у автономності просто незрівняти (звісно при умові 1000 герц на обох мишках) :up:
пирожок с малиной
Member

я кстати свою вт1 мах ген2 заряжал 26 июня сделал присет под винду на 125гц и виндовские макросы и под игры 1кгц без макросов меняю их кнопкой на днище, сейчас 54%. впринципе если подсчитать то калькулятор батареи в драйверах не врет учитывая время пользования
Ответить