Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
MSiAventador
Member
Доречі саме таким і був звук на заводський прошивці POCO X3 NFC і цей бас швидко РОСО прибрав через скарги білявок.
-
QFlash
Member
До чого то. Я питав про параметричний еквалайзер.MSiAventador: ↑ 25.07.2026 18:38оречі саме таким і був звук на заводський прошивці POCO X3 NFC і цей бас швидко РОСО прибрав через скарги білявок.
А він білявками цікавиться.
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 18:42, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ні, я його з підсилювача (темброблок) навіть випаяв. Під Вінду поставь APO Equalizer та не люби мозок. Там де він косячить ти все рівно не почуєшQFlash: ↑ 25.07.2026 18:31Ти маєш параметричний еквалайзер?
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented
Последний раз редактировалось Radio Bay 25.07.2026 18:48, всего редактировалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Саме воно, Ти не захотів слухати бо воно не правильно працює наскільки я розумію?Radio Bay: ↑ 25.07.2026 18:42Ні, я його з підсилювача (темброблок) навіть випаяв. Під Вінду поставь APO Equalizer та не люби мозок.
-
Radio Bay
Member
Менше неякісних деталей по путі проходження сигналу, ми там і попередній підсилювач випаяли.QFlash: ↑ 25.07.2026 18:44Ти не захотів слухати бо воно не правильно працює наскільки я розумію?
-
QFlash
Member
Так, але є моменти. Якщо темброблок не був налаштований то і він співати не буде.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 18:47Менше неякісних деталей по путі проходження сигналу, ми там і попередній підсилювач випаяли.
Якщо пасивний то потрібен тонкомпенсований регулятор.
Последний раз редактировалось QFlash 25.07.2026 18:50, всего редактировалось 1 раз.
-
vltk
Member
Для того чтоб послушать (сравнить) надо иметь как минимум, на чем разницу услышать, а не только бум-бум внизу диапазона. Мне не понравились ни 060, ни джабли 5000 - это акустики заточенные под рок/метал. В обоих под убиты СЧ - где сидит главная вовлекалка музыки с натуральных инструментов и вокала. Но если бы пришлось выбирать себе только из этих 2х систем - взял бы конечно джабли. На них нет грязи (искажений) внизу, хотя копают даже немного меньше вниз, чем 060, но зато с более строгим басом. 060 производят впечатление разболтанных по всему диапазону колонок, видимо за счет не одинаковости х-к динамиков, кроссоверов и настройки их корпусов. Но я слушаю в основном джаз, вокал , классику (чаще камерную) и поэтому у меня заточено восприятие не честно по отношению к жанровости сравниваемых аккустик.Z440_User: ↑ 25.07.2026 17:51
В ПК жодного темброблоках не активовано, взагалі, ні в плеєрах, ні в системі, будь-якого. Жодного еквалайзера.
Воно НЕМАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ до отих пунктів що перелічив про АС.
Ота електроніка, саме 060, то вершина досягнень радянської промисловості. Все, вище та краще АС не існує.
А здирали її з Fisher STE-1200. Причому того фішера віддано було для дерибану на атоми і повторення 1:1. Завдання партії з першими замовленнями для партійних бонз.
Радянські технології змогли десь на 75-80% повторити, задіявши всі виробництва та інститути що було в совку.
От ота ікона совку дійсно грає дуже і дуже космічно. Важко описати її звук. Він живий, природній, справжній. Сцена, ілюзія, характер, все є.
Графіки, до речі, теж недосяжні для всього що робив совок.
Потім економіка сказала що трохи треба оптимізувати технології виробництва, бо дуже складно і дорого. Викотили Електроніка 100АС-063 які при тих самих графіках і параметрах були зроблені трошки простіше. Але при тому були на порядки краще за все інше в совку.
Але реальність сувора.
Ось так грає вершина досягнень совка на фоні JBL Ti 5000Слухай, аналізуй почуте, думай та роби висновки.
- спойлер
-
RoMiLiUs
Member
QFlash
Офнись накінець
Офнись накінець
-
QFlash
Member
RoMiLiUs
Ти що пропонуєш. Ділись трохи.
Відправлено через 51 секунду:
Я пропоную рішення інженерів Mcintosh/
Ти що пропонуєш. Ділись трохи.
Відправлено через 51 секунду:
Я пропоную рішення інженерів Mcintosh/
-
Radio Bay
Member
Ти взагалі не знаєш, що таке якісний звук, не неси маячнюQFlash: ↑ 25.07.2026 18:49Так, але є моменти. Якщо темброблок не був налаштований то і він співати не буде.
Відправлено через 41 секунду:
На колонках РомантикаQFlash: ↑ 25.07.2026 18:53Я пропоную рішення інженерів Mcintosh
-
RoMiLiUs
Member
QFlash
Тобі недовго залишилось, якщо продовжиш так бухати.
Тобі недовго залишилось, якщо продовжиш так бухати.
-
Z440_User
Member
Я тобі відповів, але ти не читаєш.
- То може хоч фото тобі допоможе?
-
Radio Bay
Member
Продай Макінтош за треть ціни та купи цап, колонки, підсилювач, стійки і узнаєш, як люди нормально чують музикуQFlash: ↑ 25.07.2026 18:53Я пропоную рішення інженерів Mcintosh
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Той, якого ти чуєш? Дякую, я так не зможу зпохабити системуQFlash: ↑ 25.07.2026 18:59Я хотів Вас навчити щоб Ви почули той самий звук
-
QFlash
Member
Ти не бачиш, суть.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 19:02Продай Макінтош за треть ціни та купи цап, колонки, підсилювач, стійки і узнаєш, як люди нормально чують музику
Будь-яка система більш менш нормальна (не бита) видасть HI-FIRadio Bay: ↑ 25.07.2026 19:02Той, якого ти чуєш? Дякую, я там не зможу зпохабити систему
-
RoMiLiUs
Member
Я тобі ще раз кажу - прокапайся і закодуйся.QFlash: ↑ 25.07.2026 18:59Я хотів Вас навчити щоб Ви почули той самий звук.
-
QFlash
Member
Це делікатне питання. Не там собака зазита.Radio Bay: ↑ 25.07.2026 19:02Продай Макінтош за треть ціни та купи цап, колонки, підсилювач, стійки і узнаєш, як люди нормально чують музику
-
Radio Bay
Member
Впевяй себе даліQFlash: ↑ 25.07.2026 19:05Будь-яка система більш менш нормальна (не бита) видасть HI-FI
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Собака зарита там, що в тебе гарний усь, інсе все повне лайно, так можна зробити все непоганим, але у тебе мозоку не вистачитьQFlash: ↑ 25.07.2026 19:06Це делікатне питання. Не там собака зазита
-
QFlash
Member
Ну чому розумні люди мають стільки прикладати зусиль?
-
RoMiLiUs
Member
Яке ти маєш відношення до розумних людей?QFlash: ↑ 25.07.2026 19:09Ну чому розумні люди мають стільки прикладати зусиль?