Шутер Halo: Campaign Evolved сподобався критикам, але перші гравці залишають неоднозначні відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Advanced Member

Пропоную обговорити Шутер Halo: Campaign Evolved сподобався критикам, але перші гравці залишають неоднозначні відгуки

Результат ушатав в диню контрольну групу\рев'юерів :gigi:

Реально припарили вже прирдурки яких набирають студії у якості дорелізних оцінювачів\рев'юерів!
Dragon Age: The Veilguard, нагадую, отримав зелене світло від контрольної групи\рев'юерів.
В результаті студія майже зникла :lol:

І це все дуже хороша новина!! Може і не лайно вийде :up: :up:

Реально виключно Steam оцінки дивлюся з чітким розумінням - рев'ю бомбінг може йти з оркостана\сателітів\полезних_глашатаєв :gigi:
werneo
Member

alex_sul: 25.07.2026 12:03 Пропоную обговорити Шутер Halo: Campaign Evolved сподобався критикам, але перші гравці залишають неоднозначні відгуки

Результат ушатав в диню контрольну групу\рев'юерів :gigi:

Реально припарили вже прирдурки яких набирають студії у якості дорелізних оцінювачів\рев'юерів!
Дякуємо DEI і лівим силам. Де замість того, щоб набирати різні верстви людей, звелись в більшості до пропаганди BLM і TQIA2Sh0lysh1t+. Немає 👦🏿 в середньовічній європі, або 👦🏿 не 🍆🍑💦 іншого👨🏿в Японії, все, отримай 4 з 10, бо ти недостатньо ВОУК.
stoned
Member

Непогано :up:
спойлер
Хіба що з особистих побажань: тому, хто прикрутив постобробку й не додав у меню налаштувань пункту для її вимкнення, потрібно довго й боляче бити по руках. :horror:
Дефолт:
Изображение
Фікс:
...Saved\Config\Windows\Engine.ini

[SystemSettings]
r.SceneColorFringeQuality=0
r.FilmGrain=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0

Изображение
leif
Member

в оригінал я грав на початку 2003 року, якщо нічого не плутаю. на зимових канікулах. вже забулось трохи, можна перепройти :gamer: кляті девелопери монетизують ностальгію міленіалів (дякую їм)

тоді в 2003, до речі, грали з батєю вдвох, в сенсі, що він проходив теж паралельно і було йому тоді років стільки скільки мені зараз (майже 37). це на тему того, що раніше люди в віці 30+ в ігри за компом не грали. грали ще й як, просто менший відсоток від популяції
yariksom
Member

werneo: 25.07.2026 12:51Дякуємо DEI і лівим силам
Вони вже за себе все сказали, тупо втрата мільярдних вкладень.
Однак, коли гра, її світ дає тобі можливість бути хоч гомогейним чорним карликом калікою, хоч брутальним цисгендером це хороша гра.
Мало є таких, тому, що результат вибору героя, а потім вивчення статистики скажуть самі за себе.
Не найкращий, але вельми показовий приклад БГ3 де практично можеш бути ким хочеш.

Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
stoned
Дефолт мені особисто більше чим фікс сподобався.
Alonzo
Member

раніше люди в віці 30+ в ігри за компом не грали

Мій батя усе життя грав в діабло 1-2 і варкрафт 1-2 :D По кілька годин в день ізі, а перший комп'ютер привіз додому з роботи на тиждень відпустки (був головним лікарем) і не вилазив майже, навіть вночі гамав, абсолютний фанат
А я тоді грався в дюка нюкема, ларрі 7 і ейс вентуру, бо діабла здавалася дуже страшною
stoned
Member

yariksom
На колір і смак всі фломастері різні звісно, проте як на мене то це просто жах якийсь.
Вложения
Halo Campaign Evolved Screenshot 2026.07.25 - 13.22.06.96.png
S0N1C
Member

lol, 2к/геймпас - через три дні, або 2.6к - зараз, на торрентах - безкоштовно і зараз :rolleyes:
хоч би демку викатили :shuffle:
leif
Member

Alonzo: 25.07.2026 13:54діабла здавалася дуже страшною
було було :yes:

у мене спогади як мені вперше рідний дядько дав пограти в дум 2 в 1995 році закарбувались в дитячому мозку так жостко, що я досі пам'ятаю ніби це вчора сталось) настільки пересрав пацан :laugh:
werneo
Member

yariksom: 25.07.2026 13:45 Вони вже за себе все сказали, тупо втрата мільярдних вкладень.
Однак, коли гра, її світ дає тобі можливість бути хоч гомогейним чорним карликом калікою, хоч брутальним цисгендером це хороша гра.
Мало є таких, тому, що результат вибору героя, а потім вивчення статистики скажуть самі за себе.
Не найкращий, але вельми показовий приклад БГ3 де практично можеш бути ким хочеш.
Не про це ж мова, що ти можеш бути в грі трансгендерним афро-карликом. Мова про те, що коли гра на історичну тематику, кінець 14-го, початок 15-го століття, і видання свідомо занижують оцінки, бо в грі немає афро-геїв, і пишуть про це в своїх оглядах - це ДНО!
VovaII
Member

stoned
Виглядає страшенько, але що саме Вам не до вподоби? Яке виросло, таке і виросло?
ДядяСаша
Member

Не гра а бімба :lick: , з задоволенням знову пройду. А може й не раз! :banan:
Inqizitor2022
Member

Физика оружия тоже поменяна. Производительность ожидаемо безобразная.
Сделано неплохо в целом, если бы не убогий движок - можно было бы даже похвалить.
В настройках отсутствуют несколько критически важных настроек, которые нельзя выключить, поэтому графика выглядит плохо.
stoned: 25.07.2026 13:31 Непогано :up:
спойлер
Хіба що з особистих побажань: тому, хто прикрутив постобробку й не додав у меню налаштувань пункту для її вимкнення, потрібно довго й боляче бити по руках. :horror:
Дефолт:
Изображение
Фікс:
...Saved\Config\Windows\Engine.ini

[SystemSettings]
r.SceneColorFringeQuality=0
r.FilmGrain=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0

Изображение
Спасибо тебе добрый человек, я уже думал удалить эту дрянь, так как без отключения игру можно было бы смело удалять.
MessiaH
Member

Inqizitor2022: 25.07.2026 15:20Производительность ожидаемо безобразная
Да, 4к Натив на ультрах возможен только на 5090
Sailor Popeye
Member

З старого оригіналу найбільше запам'ятав коли вже десь під кінець, треба чекати, щоб двері відкрились, відбивати хвилі ворогів і так декілька раз.
Пам'ятаю, що був дуже нудний момент і навіть хотілось тоді гру закинути
Ще найяскравіше відклався момент початку гри коли тільки висадились на кільце і треба було на джипі кататись.
Сidonix
Member

Від цього хало вже ригати хочеться. Скільки можна мусолити одне і те саме???
Shaolin_Style
Member

stoned: 25.07.2026 13:55 yariksom
На колір і смак всі фломастері різні звісно, проте як на мене то це просто жах якийсь.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chromatic_aberration

не соглашусь, вполне себе киношный эффект. Вопрос в том, где и в каком количестве его применять. Где-то он смотрится очень уместно:
Изображение

По-поводу Halo, судя по западным ревью римейк получился удачным (73% положительных отзывов), нужно будет заценить.
Tetronga
Member

Це вже третій чи четвертий ремейк першої Хало :facepalm: :lol:
Геральт
Member

Спробував. Це від цього консольщики фанатіли? Десь аж їх трохи шкода :)
графіка на Unreal Engine 5 традиційно подобається не всім.
Та там така собі графіка просто. Вода, скелі посередні. Фізика дуже специфічна, авто як по льоду їздить.
А жере те все як не в себе.
MqM
Member

Сidonix: 25.07.2026 18:52 Від цього хало вже ригати хочеться. Скільки можна мусолити одне і те саме???
А скільки колду? Таких ігор тисячі. Але чомусь причепилися до доволі адекватної серії ігор.
Ответить